Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ote:

Orijinalden alıntı: denver20

Arkadaşlar focalprice.com üzerinden 195.49 dolara 31 Mayıs'a kadar geçerli ( GD15OFF ) kodlu indirim kuponuyla 35 dolar aşağı alabilir siniz

KOD ELEPHONE P7000 KULUBUNE HEDİYEMDİR. DİĞER ALIŞVERİŞLERDE DE GEÇERLİDİR %15 İNDİRİM SAĞLAR SADECE İNDİRİMSİZ ÜRÜNLERDE KULLANILIR. İYİ GÜNLERDE KULLANIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denver20 -- 30 Mayıs 2015; 1:22:52 >
  • mavrus55 M kullanıcısına yanıt
    PAYPAL ile bugüne kadar sorun yaşamadım iadelerimi hep aldım. focalprice.com dan 5 telefon sipariş ettim (farklı isimlere) sadece biri takıldı ürün geri dönünce. iademi aldım ancak %100 diye garanti veremem. gelen telefonlar 150 doların altındaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denver20

PAYPAL ile bugüne kadar sorun yaşamadım iadelerimi hep aldım. focalprice.com dan 5 telefon sipariş ettim (farklı isimlere) sadece biri takıldı ürün geri dönünce. iademi aldım ancak %100 diye garanti veremem. gelen telefonlar 150 doların altındaydı.

Öncelikle çok teşekkür ederim, ilgilenip/zaman ayırıp cevapladığınız için.
    focalprice ' dan alışveriş sırasında özel bir bilgi vermek gerekiyor mu? Yani paketi gift gönderin veya bedelini şu kadar yazın, içeriği şu olarak belirtin ... gibi..
    Yoksa bu site Türkiye'den aldığı telefon siparişlerini zaten mevzuyu bildiği için gerekli önlemleri kendisi biz bir şey belirtmeden alarak mı gönderiyor?
    Saygılarımla.. Kalın sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavrus55 -- 30 Mayıs 2015; 1:26:53 >
  • mavrus55 M kullanıcısına yanıt
    özel birşey belirtmedim.siz ülkemize ait sorunları içeren mail atabilir siniz. yalnız EMS shiping seçmeyin takılma olasılığı yüksek. free shiping seçin. paylaştıklarım sadece tavsiye .bu tarz işlerde %100 garanti diye birşey yoktur. belirli riskleri var.
  • biz daha P7000 alamadık, adamların yaptığına bir bakın hele...

Bu arada 4 Haziran da teslim edilecek Elephone P7000 (sadece Beyaz ve Altın renkleri hazırlanmış, siyah kasa siparişleri biraz daha bekleyecek)

P8000 Videosu ön sipariş veriliyor...

https://www.youtube.com/watch?v=9I2Umzymnq8
  • crewlin C kullanıcısına yanıt
    bataryaya dikkatttt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi p8000 e baktınmı batarya şahane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunuda aralık gibi falan anca hazır ederler bu uyuşuklulukla, müşteri kaybetme korkusu çok fazla.

bu p8000 çıkana kadar jiayu bi atak daha yapar. jiayu s3 Aralık ta çıktı. elephone daha piyasaya süremedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavrus55 -- 31 Mayıs 2015; 23:01:56 >
  • Hacılar, ben Focalprice'dan 195 verdim bakalım hayırlısı
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavrus55 -- 31 Mayıs 2015; 23:01:26 >
  • bende verdim siparişi 195 dolardan. TL olarak 530 çektiler ama paypal üzerinden çektirmedim direk karttan çektirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crewlin

biz daha P7000 alamadık, adamların yaptığına bir bakın hele...

Bu arada 4 Haziran da teslim edilecek Elephone P7000 (sadece Beyaz ve Altın renkleri hazırlanmış, siyah kasa siparişleri biraz daha bekleyecek)

P8000 Videosu ön sipariş veriliyor...

https://www.youtube.com/watch?v=9I2Umzymnq8

Yine çerçeve de gizlenen kocaman kenarlar var. Telefon çok itici oluyor o haliyle.
  • focalprize da aldıklarım kısmında "pending" yazıyor sizdede öylemi ?
  • yilmazguney kullanıcısına yanıt
    Yazılım desteği muallak. Sadece batarya için alınmaz kameralarda kesinleşmemiş. Ayrıca işlemci biraz kırpılmış versiyon ve yanlış görmediysem ram 2 gb. P7000 daha mantıklı. En azından piyasada

• sabah "Paid&Unpacked" yazdı. Ödemeyi almışlar bakalım nezaman gönderirler
  • ersin_xxx E kullanıcısına yanıt
    Benimki de aynı durumda görünüyor.

Arkadaşlar Focalprice daha önce alanlar biliyorlardır. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Gönderdikleri kutunun üzerine satın alınan ürünün gerçek fiyatını mı yazıyorlar yoksa 10-20$ gibi bir şey mi yazıyorlar??
    Bu adamlara göndermeden önce söylememiz gereken bir şey var mı? Şöyle gönderin böyle gönderin gibilerinden....
  • xfilen kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok kardes islerini biliyorlar. Kutusuz veya iyi sarılmış pakette gondermelerini soylesen mantıklı olabilir ama

• Benimkide aynı durumda. Focalprice Türkiye'ye nasıl göndereceğini biliyor sonrası kısmet

• isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Buradan rom anlatımı ve imei anlatımına ulaşabilirsiniz.
    root anlatımı eklenecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.