Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben siparişi geçtim bir kaç gün önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi hayırlısı nerden verdin siparişi abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @usorguncu siparisi nereden, kaça verdin?

• Adamlar kendilerini OnePlus One zannediyorlar heralde :)

• 240 dolar aliexpressten. girdik bi riske bakalım.
  • Ya ben pay-pal ile almak istiyorum ama 611 TL çekmek istiyor paypal. Fiyat 219 dolar geekbuying de. Bugün dolar 2.66 TL 219.99 x 2.66 = 585 ediyor ???

Hamdi bey siz 547 ye aldım demiştiniz nasıl aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

şu trollüklerden vazgeçin artık.

trol???

duyduğuma göre 8 haziranda açıklama yapacaklar, o gün bu mesajınızı bir daha alıntılayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin_xxx

elephone un satış sitesi olan elephone.cc adresinde cihaz artık stokta ve tüm gönderiler 10 hazirana kadar gönderilecektir yazıyor.

Note Please: Elephone P7000 is in stock now , all orders will be sent out until June 10th , thanks!!

türkiyeye gönderim yapıyorlar mı acaba bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p7000

quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

şu trollüklerden vazgeçin artık.

trol???

duyduğuma göre 8 haziranda açıklama yapacaklar, o gün bu mesajınızı bir daha alıntılayacağım

sevinirim
  • quote:

Ya ben pay-pal ile almak istiyorum ama 611 TL çekmek istiyor paypal. Fiyat 219 dolar geekbuying de. Bugün dolar 2.66 TL 219.99 x 2.66 = 585 ediyor ???

paypal %4 komisyon alır.ve bankada yurtdısı alısveriste dolar kurunu yurtici kurdan farklı gosterir

• Bu telefonu bende almayı düşüyorum...

Geekbuying.com sitesinde sipariş verenler yardımcı olabilir mi?

Gümrükte takılması gibi sorun olur mu ...
  • Paypalda ödeme ile ilgili bir ayarlar bölümü var. Ordan ödeme türünü dolar olarak yaparsanız kur farkı almıyor. Kartinizdan dolar olarak çekim yapıyor ve ekstre tarihimizde dolar ne kadarsa ona göre yansıyor.
    Forumda paypal kur farkı ile ilgili bir yazı vardı bende ordan bulmustum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya ben pay-pal ile almak istiyorum ama 611 TL çekmek istiyor paypal. Fiyat 219 dolar geekbuying de. Bugün dolar 2.66 TL 219.99 x 2.66 = 585 ediyor ???

pretty34 rumuzlu arkadaşın da dediği gibi yaptım. paypal türk lirası para birimine çevirirken kuru yüksek tutuyor ayarlarda ödeme kısmında direk bankadan dolar çekimi ayarı vardı bende baya oldu yapmıştım onu. bankanın dolar kuruna göre banka sizin hesaptan çekiyor parayı...
  • hımm anladım sağolun bende öyle çektireyim ozaman.
  • Arkadaşlar focalprice.com üzerinden 195.49 dolara 31 Mayıs'a kadar geçerli ( GD15OFF ) kodlu indirim kuponuyla 35 dolar aşağı alabilir siniz

• evet harbiden oluyor ama o kodu nerden buldun ?
  • sipariş verenler hangi siteden ve şu anki durumunu yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denver20

Arkadaşlar focalprice.com üzerinden 195.49 dolara 31 Mayıs'a kadar geçerli ( GD15OFF ) kodlu indirim kuponuyla 35 dolar aşağı alabilir siniz

240'a alanlar olmuş :)
  • Kendi sitesinde bile NFC var yazmamışlar. Bence bu cihazda NFC olmayabilir. Sadece market sitelerinde var ki onlar da satabilmek için cinlik yapmış olabilirler.

Kalın ve hileli yan boşluklar ve nfc olmaması bu telefonu almamak için yeterince iyi sebepler.

http://www.elephone.cc/elephone-p7000.html
  • Arkadaşlar bir şey soracağım ;
    Diyelim ki bu cihazı focalprice ' dan aldık ve gümrükten geri döndü. Ödemeyi paypal ile yapmış isek paramızı kesin %100 geri alabiliyor muyuz?
    Veya; daha garantili (gümrüğe takılmama açısından) hangi siteleri ve yöntemleri önerirsiniz.
    Haaa, şunu da söyleyeyim ;
    Birçok konuda olduğu gibi satıcı troller hemen üşüşüp olumsuz yorum yapmasınlar boşuna.
    Çok komik oluyorlar.
    Gerçekten bu konuda tecrübeli arkadaşların cevaplarını ve yardımlarını bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.