Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inceleyenler çekmiş.
  • telefon inşallah güzel çıkar bir yanım nedense almsaydın diyor diğer yanımsa iyiki aldın diyor bakalım hangisi haklı çıkacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdi1980

ben sipariş verdim 209$ focalpriceden bakalım iyi mi ettik kötü mü ettik :) aslında benim aklım letv one modelindeydi ama fiyatlar 300 - 400$ arası yazınca satış siteleri vazgeçtim umarım bu p7000 güzel ve sorunsuz çıkar. birde bu pioneer yazıyor, bildiğimiz pioneer firmasıyla ses ile ilgili bir ilgisimi var yoksa sadece model ismimi öyle ?

Focalprice $209 nasıl aldınız? 229$ görünüyor, satış fiyatı.
  • elephone sitesinden yakala diye bir şey var telefonu belli adette sitelerde 159$ dan veriyor bende oradan yaptım ama hep siteler kilitlendi veya tam ödeme yaprken tekrar 229$ a geldi ama focalpriceda 209$ olarak geldi direk bende o gazla aldım :) iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum artık...
  • kardeş kaç lira çektiler tl olarak ?
  • Arkadaşlar Pioneer öncü lider gibi bir manaya sahip, yani telefonun kod adı Pioneer. Ses çipi Pioneer değil.
  • isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler :)
  • quote:

elephone sitesinden yakala diye bir şey var telefonu belli adette sitelerde 159$ dan veriyor bende oradan yaptım ama hep siteler kilitlendi veya tam ödeme yaprken tekrar 229$ a geldi ama focalpriceda 209$ olarak geldi direk bende o gazla aldım :) iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum artık...

Hayırlı uğurlu olsun hocam yorumlarınızı bekliyoruz inşallah sorunsuz şekilde geçer gümrükten.
  • 547 tl çektiler türk lirası olarak... kısmetse sorunsuz olarak bir gelsinde yorumlarımızı yaparız telefon hakkında :)
  • inşallah sorunsuz gelir bende bugün yarın sipariş vermeyi düşünüyorum
  • Elephone fiyatları çok uçurdu, elephone yerine 240 dolara zenphone 2 2g alınır mı sizce hangisi daha iyidir?
  • emre0111 E kullanıcısına yanıt
    Zenfone malzeme kalitesi için tercih edilir kesinlikle ama donanım olsun malzeme o kadar önemli değil diyorsan Elephone alabilirsin
  • evet 2 g zenfone 2 çok daha mantıklı hakkatende elephone fiyatları uçurdu
  • asus zenfone alacaksan imei için pasaportunu hazır etmelisin. imei atılamıyor ona şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 23 Mayıs 2015; 21:43:20 >
  • quote:

547 tl çektiler türk lirası olarak... kısmetse sorunsuz olarak bir gelsinde yorumlarımızı yaparız telefon hakkında :)

Hayırlı olsun, inşallah sorunsuz gelir. Cihazı takip ediyorum. Yorumlarınızı bende bekliyorum.
  • haziranın 5 inde elephon vowney çıkıyo oda beklenebilir aslında. Ben bundan getirip satıp sonra onu almayı düşünüyorum
  • ersin_xxx E kullanıcısına yanıt
    elephone sayfasında haziran 20 de çıkıyor görünüyor.
  • Birisi p7000, in iki versiyonu var dedi dogrumu bilemiyorum imx 135 sensorlu modeli 170$ i.mx 214 sensorlusu 230$ eger bole bisi varsa mlais m 7yi eleyip p7000 imx135 sensorlu almak hem daha ucuz mlaise gore hemde bilindik marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wovney bazi sitelerde satista 400$ diyor yada stokta yok sadece dikkat cekmek icin olabilir bu cinliler uyanik .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamdi1980 H kullanıcısına yanıt
    paypal lamı ödedin yoksa site üzerinden mi? paypal biraz daha yüksek oluyor galiba.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.