Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kodu kullanmayacak olan varsa bana özelden gönderebilir mi? Ön kayıtı kaçırdık boşuna 80 dolar fazladan vermeyeyim. Telefonu Avusturya'ya gönderecem. Yaza dogru bana gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla saat 12:00 de site açılacak ve mail gelen adresimizi yazıp kod alacağız, sonra 229 dolardan sipariş oluşturacağız ama ödeme yapmayacağız. Sonra aldığımız kodu ileteceğiz ve satıcı fiyatı değiştirecek ondan sonra ödeme yapacağız. Eğer satıcı tutarı değiştirmezse bildirim yapacağız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • System Queueing
    There are too many people at the moment, please wait patiently...

pehhhh
  • Başladı, yoğunluk var.
  • Sanirim fazla vermicekler.firsati kacirdin gibi biseyler yazdi.10 dolar indirim veriyor facede falan paylasirsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Sanirim fazla vermicekler.firsati kacirdin gibi biseyler yazdi.10 dolar indirim veriyor facede falan paylasirsam

Pert oldu yani...
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    dönüp duruyor. sonuç belli değil daha :)
  • Oldu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Oldu oldu.

kodu nasıl aldın arkadaşım dönüp duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 11 Mayıs 2015; 12:34:20 >
  • Pert oldu demek istemiştim Arkadaşın yorumu üzerine.
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    bence de tırt oldu :). 40 dakikadır dönüyor saçmalığın daniskası
  • ellemezsen akşama kadar döner, reflesh yap olmadığını anlarsın. Çok saçma oldu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan198

bence de tırt oldu :). 40 dakikadır dönüyor saçmalığın daniskası

Aynen, saçma oldu. Madem talep topluyorsun, nedir birde kod için takla attırıyorsun.
  • Takaji T kullanıcısına yanıt
    evet f5 yapınca sonuc ortaya çıkyor. biz bu internet hızıyla kodu al basan kadar millet kodları almış belliki :)
  • isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Bi hareket yok.

Sanırım çarşambaya kaldı bu iş.
    Elephone P7000 Limited flash sale without reservation, limited P7000 will be sold at 159.99 USD on every Wednesday
    yazıyor sitede

www.elephone.hk
    无法找到资源。
    http://www.elephone.hk/MerchantSnapActivity.html
  • Benlar one plus'ı geçti bre.
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Carsamba gunude sitelerde stok kactane olur acaba, bence en fazla 5 tane koyarlar . Reflesh yapana kadar biter.

• isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Google Play siz geliyormus ürün. Neden böyle acab bir fikriniz var mı? Sonrdan google play yüklemek kolay mıdır?
  • Ben 12:15 civarında denedim. Ürünün kalmadığını söyleyen ve 10 dolar indirim kuponu veren bir yazı çıktı. Madem ön rezervasyon yaptıranlara vermeyeceksin niye uğraştırıyorsun yada sınırlı sayıda olduğunu niye yazmıyorsun.Her çarşamba 100 ürünü 159 usd den satacakmış. Bence alabilmek hayal o kadar talep varken. Elephone herkezi kandırdı. Alacaklar bir yerden indirim kuponu bulabilirlerse bulsunlar üç beş dolarlık. Yoksa paşa paşa 229 usd ye alsınlar boşuna beklemeye gerek yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intibah400

Ben 12:15 civarında denedim. Ürünün kalmadığını söyleyen ve 10 dolar indirim kuponu veren bir yazı çıktı. Madem ön rezervasyon yaptıranlara vermeyeceksin niye uğraştırıyorsun yada sınırlı sayıda olduğunu niye yazmıyorsun.Her çarşamba 100 ürünü 159 usd den satacakmış. Bence alabilmek hayal o kadar talep varken. Elephone herkezi kandırdı. Alacaklar bir yerden indirim kuponu bulabilirlerse bulsunlar üç beş dolarlık. Yoksa paşa paşa 229 usd ye alsınlar boşuna beklemeye gerek yok...

Ona 229 verene kadar Jiayu ne güne duruyor?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.