Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Temmuz 2014 de Aliexpress den Romanya' ya dhl ile telefon gönderdim. Gümrük problemi yaşamadım..
  • gokhan198 kullanıcısına yanıt
    Gözümüz aydın. Firmadan açıklama gelmiş
    Tüm telefonlar İMX214 olacakmış

www.elephone.hk
    The parameters dictionary contains a null entry for parameter 'id' of non-nullable type 'System.Int32' for method 'System.Web.Mvc.ActionResult ReadNew(Int32)' in 'WEB.Controllers.NewsController'. An optional parameter must be a reference type, a nullable type, or be declared as an optional parameter.Parameter name: parameters
    http://www.elephone.hk/readnews/3137.html

• quote:

Orijinalden alıntı: _Warknife_

arkadaşlar merhaba ben jiayu s3 yerine bu teli alıcam 7 gün sonra biticek diyo bende aldım ama mailime herhangi bir bilgilendirme yapamadım bu arada geekbuying den istedim başka yapmam gereken bişey varmı

Junk-Spam klasörüne gelmişti bende mail, kontrol edin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slyvia

quote:

arkadaşlar merhaba ben jiayu s3 yerine bu teli alıcam 7 gün sonra biticek diyo bende aldım ama mailime herhangi bir bilgilendirme yapamadım bu arada geekbuying den istedim başka yapmam gereken bişey varmı

Junk-Spam klasörüne gelmişti bende mail, kontrol edin isterseniz.

hocam sağolun bakmamıştım buldum şimdi inşallah ilk alanlar biz oluruz 100 tane satılacakmış şimdiden adres girmekte fayda var
  • quote:

muhammed hocam suan 4 telefon arasinda kaldim
    1)jiayu s3 (bu telefonda asiri isinma sorunu var demisler XDA da
    2) ecoo e04 3gb ram (rom sayisi cok az fakat parmak izi okuyucusu var tipinide begendim aslinda)
    3)THL 2014
    4)elephone p7000 tipi vs cok guzel

valla bu telefonlari kac gundur inceliyorum ama cok arada kaldim

Birader Jiayu s3 kardeşimde var. Uzun uzun anlatmama gerek yok. Tek kelimeyle mükemmel bir cihaz. Hiç düşünme al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elephone mtk6752 modelinde çok fazla gecikti. jiayu voleyi vurdu. bu saatten sonra ne satacak merak ediyorum.bekleme sırası artık mtk6595 de.

• 70bin tane kayıtlı bekleyenden sadece 100 kişiye mi satılacak yani bu cihaz? Eğer öyleyse biz alamayız beyler kusura bakmayın. 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

70bin tane kayıtlı bekleyenden sadece 100 kişiye mi satılacak yani bu cihaz? Eğer öyleyse biz alamayız beyler kusura bakmayın. 😂

hocam her sitede olabilir geekbuying falan varya benim baktığım certifited elephone diye biyer resmi sitesi kesin yarısını ruslar bilgisayardaki botlar yardımıyla alır ama ben tedbirimi aldım amerika adresini girdim kredi kartını falanda girip 11 inde saat sabah 8 de alıcam inşallah

• quote:

quote:

70bin tane kayıtlı bekleyenden sadece 100 kişiye mi satılacak yani bu cihaz? Eğer öyleyse biz alamayız beyler kusura bakmayın. 😂

hocam her sitede olabilir geekbuying falan varya benim baktığım certifited elephone diye biyer resmi sitesi kesin yarısını ruslar bilgisayardaki botlar yardımıyla alır ama ben tedbirimi aldım amerika adresini girdim kredi kartını falanda girip 11 inde saat sabah 8 de alıcam inşallah o da olmazsa jiayu s3 ü 199 dolara geek den alıcam yeni üyelere yüzde 5 indirim yapıyormuş 190 dolara miss

hocam her sitede olabilir geekbuying falan varya benim baktığım certifited elephone diye biyer resmi sitesi kesin yarısını ruslar bilgisayardaki botlar yardımıyla alır ama ben tedbirimi aldım amerika adresini girdim kredi kartını falanda girip 11 inde saat sabah 8 de alıcam inşallah o da olmazsa jiayu s3 ü 199 dolara geek den alıcam yeni üyelere yüzde 5 indirim yapıyormuş 190 dolara miss

Edit: şöyle diyor 13th, May 2015 ONLY 100 pcs every week!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Warknife_ -- 1 Mayıs 2015; 22:11:46 >

• İlk sefer sipariş verenler, ondan sonraki her hafta yüz tane o zaman. Şimdi oldu. Ya ben 200 dolara alıyordum Focal'den afedersin mok var gibi gittim paypal ile ödedim onun da kuru degisik oluyormus 220 dolarlık para cekti karttan. Üzüldüm tabi ama artık bi de iade falan edip bir ay para iadesi gelsin diye beklemeye gerek yok dedim aldım. Zaten çoktan yola cıktı bakalım ne zaman gelecek. Bunu da arkadaşıma alicaz nasipse ayın 11'inde.

• Eğer Geekbuying üzerinden alırsak gümrük şans işi mi oluyor? Geçirme yöntemi yok mu üzerine düşük yazma gibi!?

• quote:

İlk sefer sipariş verenler, ondan sonraki her hafta yüz tane o zaman. Şimdi oldu. Ya ben 200 dolara alıyordum Focal'den afedersin mok var gibi gittim paypal ile ödedim onun da kuru degisik oluyormus 220 dolarlık para cekti karttan. Üzüldüm tabi ama artık bi de iade falan edip bir ay para iadesi gelsin diye beklemeye gerek yok dedim aldım. Zaten çoktan yola cıktı bakalım ne zaman gelecek. Bunu da arkadaşıma alicaz nasipse ayın 11'inde.

hangi siteden alicaksiniz p7000 i
  • quote:

quote:

İlk sefer sipariş verenler, ondan sonraki her hafta yüz tane o zaman. Şimdi oldu. Ya ben 200 dolara alıyordum Focal'den afedersin mok var gibi gittim paypal ile ödedim onun da kuru degisik oluyormus 220 dolarlık para cekti karttan. Üzüldüm tabi ama artık bi de iade falan edip bir ay para iadesi gelsin diye beklemeye gerek yok dedim aldım. Zaten çoktan yola cıktı bakalım ne zaman gelecek. Bunu da arkadaşıma alicaz nasipse ayın 11'inde.

hangi siteden alicaksiniz p7000 i

Focal'den almayı düşünüyorum nasipse.

• isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Gümrükten nasıl geçecek bir yöntem düşünüyor musunuz bende almayı düşünüyorum ama

• Asus zenfone 2 yi beklemekten yoruldum artık.Forumda satan bir arkadaş var.15 mayıstada satışa çıkıyomuş.Eğer hazirana kadar çıkmazsa bu telefon gidip bunu alıcam valla.Yoruldum artık.Telefonun gelmesini beklerken telefon eskidi anasını satayım.
  • Ürünün satışa çıkma süresi uzayacak gibi..

Mayıs 15 deniyordu ama şu an pandawill 10 haziran , TO2C 25 mayıs diyor..
  • hiç eskiyen telefon kullanmadın sanırım
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    4 yıldır xperia neo v kullanıyorum bro
  • onun bir çözümü yok arkadaşım tamamen şans, veya "içinde telefon yok boşuna x-ray'i meşgul etmeyin yazdırsak da nafile"
  • Arkadaşlar kuzenim 20 nisan civarı amerikada olacak bende bir fiyat performans ürünü bakıyorum aldırmak için. Bu telefon için ilk siparişler 11 mayısda verilecekmiş sanırım acaba bende ön sipariş için başvursam ayın 11inde alsam telefonun amerikaya gitmesi tahminen ne kadar sürer ?
    www.elephone.hk
    无法找到资源。
    http://www.elephone.hk/Reserver_P7000_Setup.html
    Birde şurdaki hangi siteden alayım amerikaya hızlı gönderen veya merkezi amerikada olan bir site var mıdır ? Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.