Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye de yurt dışından telefon getirtmek yasak. Dolayısıyla yakalanırsa gümrük el koyar.Yani gümrükte her hangi bir işlem yapıp alamasınız.Yinede riski göze alıp alacak olanlar galiba 11 mayısta indirim kuponu gibi bir şey gönderecekler ben öyle anladım.yanlışım varsa düzeltin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intibah400 -- 25 Nisan 2015; 16:44:57 >
  • satıcılar yine konuyu basmış, telefon geçmez sipariş vermeyin diye akıl veriyorlar

şu ara işlerin eskiye göre çok daha sıkı olduğu doğru da siz yapınca çok komik oluyor
  • Çinden posta ile telefon getirmek başka!!! çinden yanında telefon getirmek başka!!! takılır demenin bu kadar komik bulduğun ortamda olaya ciddiyet katman için sipariş geçmeni takip kodunu paylaşmanı ve hep baraber nasıl geçiyor'u görmemizle olur...o zaman beraber komik bulup güleriz...
  • Yıllardır şu forumda, telefon gümrüğe takılma muhabbeti bitmedi gitti anasını satıyım.

Alışveriş konusunda tecrübeniz yoksa hiç uğraşmayın.
    Aklınıza gelebilecek herşeyi internetten alan biri olarak, şunu açıkca söylüyorum.

Korkuyorsanız sipariş geçmeyin.
    Kafaya koyduysanız alın, korkmayın.

Gidipte ssl sertifikası olmayan, paypal ödeme seçenegi sunmayım Western Union ile para isteyen siteden alışveriş yaparsan,
    Hüsrana ugrarsın tabi.
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bu mail geldi.
    11 mayısta patlatiyorum siparişi :)
     ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ön kayıt yaptırdım buraya ve mail geldi bana da ..

11 Mayıs ta mı ödemesini yapacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 27 Nisan 2015; 18:03:16 >
  • Hadi gözün aydın sipariş ile beraber gümrük te patlamaz inşallah..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Ayin 11j sabah 8 de siparis verilebilecek.

Ben 5 kez telefon siparisi verdim. 1 tanesi takildi. Onunda parasini gecte olsa iade aldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrükte eskidendi o el koymalar şimdi oyle bir olau yok, geri gonderiyorlar. Her turlu geç de olsa paranizi iade alirsiniz. Korkanin cocugu olmaz korkmayin sipariş verin vermek istiyorsanız. Ben o mail olayını kaçırdım daha doğrusu direk odeyecegiz sanmistim param yok diye bakmamistim. Hakkini kullanmaktan vazgecen olursa yazsin beyler. :)

• Siparişçilere de hayırlı olsun diyorum. :)

• 160 dolara şimdi alınamıyor mu artık arkadaşlar? ön siparişi nasıl verebiliriz?
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    bu 159 luk telefonların kameraları için resmi sitede bir açıklama vardı şimdi kalmış ama ben de gördüm o uyarıyı. uyarı ile ilgili yazı aşağıdaki gibi

http://www.gizchina.com/2015/04/27/elephone-p7000-customers-told-they-may-not-get-imx214-main-camera/

Sony IMX214yerine Sony IMX135 kullanacaklarmış galiba ama uyarı yazısı şu an şitede yok.
  • gokhan198 kullanıcısına yanıt
    Evet bunu bende ön siparişte fark etmiştim.

Anlamadığım, IMX214 mü daha iyi Yoksa IMX135 mi?

Gerçi benim için kamera pek önemli değil. F2.2 diyaframlı kamera bile işimi görüyor.

Ben yinede sipariş geçerken sipariş notumda iyi olan sony lensinden yollamaları aksi takdirde paypaldan dispute açarım.

Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim
  • Arkadaslar bende bu cihazi belcikaya yollayip ordaki arkadasima getirtmek istiyorum.acaba gumruk kurallari nasildir belcikada bilen varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera farkı

Teknolojioku
    Xiaomi Mi 4'ün kamerası nasıl? İşte ilk çekilen fotoğraflar!
    http://www.teknolojioku.com/haber/xiaomi-mi-4un-kamerasi-nasil-iste-ilk-ornekler-19820.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Evet bunu bende ön siparişte fark etmiştim.

Anlamadığım, IMX214 mü daha iyi Yoksa IMX135 mi?

Gerçi benim için kamera pek önemli değil. F2.2 diyaframlı kamera bile işimi görüyor.

Ben yinede sipariş geçerken sipariş notumda iyi olan sony lensinden yollamaları aksi takdirde paypaldan dispute açarım.

Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim

Vay beee adamlarr duzeltme yayinladi. Fazla para bastirip imx 214 toplamislar piyasadan. Musteri memnuniyeti icin falan filan dokturmusler yazida.
    Umarim dogrudurr. Aciklama linki

http://www.elephone.cc/news/All-Pioneers-pack-Sony-imx-214/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan198 -- 29 Nisan 2015; 9:08:02 >

• Artık 214 olmayan telefona telefon demiyorlar ya :)

• Beyler rezervasyon devam ediyor sitede adınızı yazdırıp satın alacağınız siteyi seçiyorsunuz ve kaydoluyorsunuz. Buyurun link:

www.elephone.hk

• quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

Beyler rezervasyon devam ediyor sitede adınızı yazdırıp satın alacağınız siteyi seçiyorsunuz ve kaydoluyorsunuz. Buyurun link:

www.elephone.hk

Eyvallah dostum kayıt yaptım ama Türkiye'ye teslimat yok diyor (Can not deliver to Turkey) bir de hemen mi alınması gerekiyor yoksa 11 mayısta mı?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.