Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kozmik Android

quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

Beyler rezervasyon devam ediyor sitede adınızı yazdırıp satın alacağınız siteyi seçiyorsunuz ve kaydoluyorsunuz. Buyurun link:

www.elephone.hk

Eyvallah dostum kayıt yaptım ama Türkiye'ye teslimat yok diyor (Can not deliver to Turkey) bir de hemen mi alınması gerekiyor yoksa 11 mayısta mı?

Teşekkürler.

Kardeş Türkiye'ye gonderen sitelerden birini işaretleyip al. Focalprice, eFox (emin değilim), Antelife, Coolicool gibi siteleri işaretle, yani bakarsın iste içlerinden gönderenlerini seçersin. 11 Mayıs'ta ödeme yapıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Hocam Biliyorsun 160 dolarlık telefonlar için aşağıdaki şartları kabul ederek alıyorsun: hadi hediyeleri boşver ama 2 yıl garantide vermiyor. olurda tel eline geldi ve bozuk garanti yok hemen iade kabul ederler mi?

Please notice the normal price (229.99$) is include 1 Free leather case, 1 Free tempered glass protector and support 2 years warranty, but the special price for $159.99 is not contain these gifts and warranty!
  • gokhan198 kullanıcısına yanıt
    Ben şansıma güveniyorum :)

Hem çin telefonu hemde samsung kullanmış biri olarak,
    Net bişey söylüyebilirim, İnanın samsungdan daha saglamlar.
    samsung s3 ü hızlı zamanlarında kullanıyorum, Ekranı kırılmadıgımı kaldı, Kenarlarının soyulmamasımı kaldı. :)

O yüzden;
    160$ a bu telefon şam'da kayısı...

Ben kafaya koydum alıcam.
    Yok gümrüge takılır, yok kamerasının lensi şuydu, vay garantisi yoktu v.s
    Şansa kadere artık. "Ya harra ya marro" tabiri caizse :D
  • 160 da olsa 230 da olsa bu ürünü almak istiyorum, alacak arkadaşlar yardımcı olabilir veya yol gösterebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slyvia

160 da olsa 230 da olsa bu ürünü almak istiyorum, alacak arkadaşlar yardımcı olabilir veya yol gösterebilir mi?

Kardeş işte yukarıda yazdığımız sitelerden alabilirsin gönderim yapan siteler zaten durumun farkinda ve usulune uygun gonderiyorlar. Geçmis mesajları biraz okursan yeterli bilgiyi alacagina inanıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slyvia

160 da olsa 230 da olsa bu ürünü almak istiyorum, alacak arkadaşlar yardımcı olabilir veya yol gösterebilir mi?

Kardeş işte yukarıda yazdığımız sitelerden alabilirsin gönderim yapan siteler zaten durumun farkinda ve usulune uygun gonderiyorlar. Geçmis mesajları biraz okursan yeterli bilgiyi alacagina inanıyorum.

Teşekkürler hocam fakat bana mail gelmedi, sizce bekleyeyim mi 11 Mayısı 160 dolara alabilmek için?

Edit: Spam klasörüne gelmiş arkadaşlar,gelmediyse kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyvia -- 29 Nisan 2015; 23:23:49 >
  • Slyvia kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen bekleyemedim bir ay da yolda geçecegini hesap ederek, Jiayu S3 aldım ama o an param olursa bir tane de bundan alıcaz arkadaşla. Mail gelmesi gerekiyor doğru girdiyseniz mail gelir mail gelsin ondan sonra bekleyin. Beklediğinize değer bir cihaz yani.

• Herkese merhaba,

Davetiyeyi ben de aldım. Ve 11 Mayısda sipariş verecek hollandadaki bir arkadaşım benim adıma benim mail adresimle. Haziran ayı içinde Türkiye'ye gelirken yanında getirecek.

Kendimce önemli olan 4 soru sormak istiyorum. Lütfen kesin bilgisi olan arkadaşlar cevaplasın.

1) telefonun kayıt işlemi diğer mtk işlemciler gibi kolay mı?

2) pasaport veya internet siteleri yardımı aracılığıyla kayıt işlemini yaptığımda güncelleme ve 4g yi sorunsuz kullanabilecek miyim ?

3) Telefonu türkçe olarak kullanabilecek miyim?

4) hollandadaki arkadaşıma bana gelen Davetiyeyi gönderdiğimde cihazı 159 dolara sipariş vermesinde bir sakınca olmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk1605

Herkese merhaba,

Davetiyeyi ben de aldım. Ve 11 Mayısda sipariş verecek hollandadaki bir arkadaşım benim adıma benim mail adresimle. Haziran ayı içinde Türkiye'ye gelirken yanında getirecek.

Kendimce önemli olan 4 soru sormak istiyorum. Lütfen kesin bilgisi olan arkadaşlar cevaplasın.

1) telefonun kayıt işlemi diğer mtk işlemciler gibi kolay mı?

2) pasaport veya internet siteleri yardımı aracılığıyla kayıt işlemini yaptığımda güncelleme ve 4g yi sorunsuz kullanabilecek miyim ?

3) Telefonu türkçe olarak kullanabilecek miyim?

4) hollandadaki arkadaşıma bana gelen Davetiyeyi gönderdiğimde cihazı 159 dolara sipariş vermesinde bir sakınca olmaz değil mi?

Bildiğim kadarıyla cevaplayayım hocam.
    1-Kolay olduğunu düşünüyorum çünkü bu işlemciyle ilgili bir şey ve aynı işlemciyi kullanan telefonlara IMEI atılıyor.

2-Bildiğim kadarıyla Türkiye'nin 4G frekansları henüz paylaşılmadı bu nedenden dolayı belirsiz.

3-Yazılım yönünden Elephone bir çok ROM seçeneği sunuyor,tanıtım filminde de görmüşsünüzdür,onların birinde mutlaka Türkçe vardır.

4-Herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum zaten hâlâ rezerve alıyorlar,oradaki arkadaş da kendi mailiyle alabilir >www.elephone.hk

Yanlışlarım varsa affola

• Teşekkürler cevabınız için.

• selcuk1605 S kullanıcısına yanıt
    Hocam hollanda gumrugu sorun cikarmiyacak mi benim bildigim %19 vergiye tabi

• O kadar verginin de cani sagolsun be kardesim en azindan adamlar ulkeye sokmaya izin veriyormuş. :) Onu da ustune dusuk fiyat yazip halledersiniz.

• Arkadaslar Turkiye'de beklenen 4G frekansi 1800 veya 2600 diye biliyorum ona gore seçtim ben en muhtemel frekanslar bunlar diye okumuştum baya once.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

samsung s3 ü hızlı zamanlarında kullanıyorum, Ekranı kırılmadıgımı kaldı, Kenarlarının soyulmamasımı kaldı. :)

O yüzden;

Aga sen tam benim kafadansın yalnız. Gumruk ölsün Türkiye'den selamlar demek istiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

O yüzden;

Aga sen tam benim kafadansın yalnız. Gumruk ölsün Türkiye'den selamlar demek istiyorum.

Beni de o tarafa çektiniz,alacağım ben de internetten. Coolicool'a mail attım,eğer bize geri dönerse gümrükten sadece kargo ücreti ödersiniz dedi,şansıma güveniyorum bakalım deneyeceğiz...

• arkadaşlar merhaba ben jiayu s3 yerine bu teli alıcam 7 gün sonra biticek diyo bende aldım ama mailime herhangi bir bilgilendirme yapamadım bu arada geekbuying den istedim başka yapmam gereken bişey varmı
  • quote:

Ben şahsen bekleyemedim bir ay da yolda geçecegini hesap ederek, Jiayu S3 aldım ama o an param olursa bir tane de bundan alıcaz arkadaşla. Mail gelmesi gerekiyor doğru girdiyseniz mail gelir mail gelsin ondan sonra bekleyin. Beklediğinize değer bir cihaz yani.

Senin s3 geldi mi hocam. Hangi siteden aldin?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan198

Hocam hollanda gumrugu sorun cikarmiyacak mi benim bildigim %19 vergiye tabi

Bu vergi işini anlamadım ben. Almanya ve Hollanda ikisinden birine getirtebilirim. Türkiyede olduğu gibi bu ülkelerde de mi ödeyecez vergi. Daha önce Nexus 4 almıştım Almanya adresinde. Böyle bir sorun yoktu? Kafam karıştı

• selcuk1605 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tel cinden gelecegi icin gumruge tabi. Ortalamada avrupa ulkeler cinden gelen bu tellere %20 vergi kesiyor. Galiba dhl ile gelen kargolar direk gumruge giriyor ama devlet kargolari gumrugu asabiliyormus. Arastirmalarim sonucu bunlari ogrendim. Yanlis bir sey varsa bilen arkadaslar duzeltsin lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan198

Hocam bu tel cinden gelecegi icin gumruge tabi. Ortalamada avrupa ulkeler cinden gelen bu tellere %20 vergi kesiyor. Galiba dhl ile gelen kargolar direk gumruge giriyor ama devlet kargolari gumrugu asabiliyormus. Arastirmalarim sonucu bunlari ogrendim. Yanlis bir sey varsa bilen arkadaslar duzeltsin lutfen.

Evet net olarak bilen birisi varsa cevap verirse çok iyi olacak. Dediğim gibi daha önce Almanya'ya Nexus 4 getirtmiştim bir sorun çıkmamıştı. Ama onu play store dan almıştım. Meizu veya bu telefonu almayı düşünüyorum şuan.inrtente Sitesi fiyatına ortalama yüzde 20 daha mı koymamız gerekiyor. Elephone için, veya ebay üzerinden alınacak olan meizu için?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.