Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibindende 3 tane ilan var, en ucuzu bu. Güvenilir mi acaba? LİNK

900 tl'ye ilan açan var yav.
  • Ragnar kullanıcısına yanıt
    bunların bu forumdada satışı var. ön spariş alıyor galiba :)

ayrıca garanti olsun diyorsan. forumda xseller var. irtibata geçebilirsin sağlamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 5 Haziran 2015; 23:12:51 >
  • Taksit yapmaz değil mi hocam? Bende risk alıp Aliexpress'ten almayı düşünüyorum. Bakalım ne kadar şanslıyım. Murphy kanunlarını çürütmek istiyorum.
  • Ragnar kullanıcısına yanıt
    taksit olayını sorun isterseniz. bazı yöntemleri var galiba
  • Adamlar ellerinde uretim yapip siparislerini bile gonderemiyorlar ve turkiyeye mi getirecekler? Yani bekara kari bosamak kolay demişler hocam sal gelsin. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    hocam xseller ile bunu konuşmuştum. ön spariş ihtiyacını karşılıyorlarmış. yani çinde kimse gidip direk alamıyor ön sparişi karşıladıktan sonra 30 40 tane iç piyasaya veriyorlarmış bu yüzden onlarda getiremiyor. ama dediğiniz gibi bende tepkiliyim bu konuya. böyle ürün satıyorsan talebide karşılayacak olabilmen lazım
  • Jiayu s3 p7000 vr k3 note arasinda kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

Jiayu s3 p7000 vr k3 note arasinda kaldim

p7000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro58 kullanıcısına yanıt
    Yazida iyi gorunuyorda bi turlu cikaramadilar cihazi indirim olacak dediler alan turk olmadi 230 dolar suan k3 note 180 dolar 50dolar fark var arada kullanici yorumlarini bi okuyamadikki 1ay daha bekleyecegim sanirim ben olmassa bi lenovo alir gecerim herkes baska cihaz oneriyor

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Daha kimsenin eline almadigi telefonu onermek daha ne diyeyim. S3 ve k3 note konularina bir goz atin. P7000 alip maceraya atilmayin birakin bir kac kisi alsin once.

• crewlin C kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki beyaz göndermişler geliyor gürünüyo bakalım.
  • xfilen kullanıcısına yanıt
    Benim altın hala beklemede ilk sana gelecek galiba hadi hayırlısı @xfilen

• Hayırlı olsun hangi siteden aldınız ?
  • P7000 bende var merak edenler neyi merak ediyor sorsunlar cevaplayayim. Jiayu s3 de var bende bence jiayu s3 yazilim konusunda elephone yanasamaz bile. Elephone hatalara cok hizli geri donus yapiyor

• Çerçeve kalınlığı rahatsız ediyor mu? Herhangi bir sıkıntıyla-sorunla karşılaştınız mı? Imei atmak zor mu? Son olarak artı yönlerini ve varsa eksi yönlerinden bahseder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tollerance -- 6 Haziran 2015; 23:44:05 >
  • Tollerance kullanıcısına yanıt
    eksi yönü varsa sizce söyler mi :D nicke bi bakın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Çerçeve kalınlığı rahatsız ediyor mu? Herhangi bir sıkıntıyla-sorunla karşılaştınız mı? Imei atmak zor mu? Son olarak artı yönlerini ve varsa eksi yönlerinden bahseder misiniz?

2 haftadir kullaniyorum cerceve kalinligi jiayu s3 ile ayni. Sahsen redmi note, jiayu s3 gibi telefonlardan sonra beni rahatsiz eden bir goruntu yok. Cihazi aldigim ilk 10 gun eski yazilim cok sikintiliydi sik sik donmalar ve sarjin az gitmesi gibi durumlar vardi. 30 mayis gincellemesi ile neredeyse hic hata kalmadi suanda sadece kamerada gece cekiminde resimler yesilimsi cikiyor bununda onumuzdeki guncelleme ile giderilecegi soyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

eksi yönü varsa sizce söyler mi :D nicke bi bakın :D

Ben sana bulasmamaya calisiyorum. Lutfen ortami bulandirma sadece telefon hakkinda konusalim.

• Şöyle telefonlar gelse de rekabet artsa.
  • Cevabınız için teşekkürler. İlk parti beyaz ve golddu sanırım. Siyah almak istiyorum ama nezaman başlarlar kargolamaya kestiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tollerance -- 6 Haziran 2015; 23:53:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.