Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten Temmuz gibi yeni modellerden çıkacaklar vardı dediğin gibi duruma göre araştırırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda telefonun kamera sensor bilgilerini bulmaya calisiyorlar, henuz bulamadilar. Cekilen fotograflarin exif bilgilerinfe f 2.8 gozukuyormus. Oradan killandilar sensor bilisine ulasmaya calisiyor xda sakinleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belmethos kullanıcısına yanıt
    aynen onu bende gördüm. pilin 3450 mah olup olmadığından emin olamadım. orada testinide yapmışlar ama anlayamadım. o havuz fotosu berbat ötesi inşallah öyle bişey yoktur.

edit: galiba diyafram açıklığı 2.8 olan kamera ^IMX135^... yetiştiremedikleri cihazda bunu kullanıyorlarmış. ben siparişi geri çekip beklemeye geçeceğim. nolur nolmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 9 Haziran 2015; 12:59:20 >
  • Ben geekbuydaki siparişim için mail attım. İptal edin ve paramı iade edin daha fazla beklemek istemiyorum dedim. Bu kadar olmaz. Iphone bile bu kadar bekleme yaptırmıyor. (Not:Iphone hiç sevmem, Android forever :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takaji -- 9 Haziran 2015; 11:49:15 >
  • Ben kamera sensoru olarak IMX 214 kullanacaklar diye okumuştum. Sony'de tedarik sorunu var ama Elephone firması, başka bir tedarikçiden yeteri kadar Sony İMX 214 buldular diye duymuştum. Ama ilk çıkan ünitelerde başka sensor kullanmış olabilirler belki de, bilemiyorum. Zaten bu tedarik sorunundan dolayı P8000'de Samsung sensörlü kullanmışlar ...

Gizchina da kamera testinde, diğer sony imx 214 sensörlü telefonların çekimleriyle karşılaştırmış, arada biraz fark varmış, güncellemeyle düzeltilebilir diyorlar.
    P7000 tasarım olarak çok güzel cihaz, görüntü de hoş, güncellemelerle sanırım eksikler de giderilir, tedarik sorunu olmasa ve fiyatı da makul seviyeye gerilerse bence alınabilir. Benim için şu an 229 dolarlık fiyat biraz yuksek. Ya da benim bütçe şu an p7000 için biraz dar diyeyim :))

• P8000 çıkmış biz, hala p7000 i 159 $a alacaz diye uğraşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 9 Haziran 2015; 14:21:23 >
  • Bu linklere bir bakın arkadaşlar

http://www.gizchina.com/2015/06/09/elephone-p7000-teardown/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamın1i -- 9 Haziran 2015; 14:25:09 >

• 159 dolardan almak çok zor bence, hatta bence orada dağıttıkları kadar rakamlarda satmıyorlar bile 159 dolardan. Ben 195 Dolardan almıştım iptal ettim siparişimi.

• Elephone'dan umduğumuzu bulamadık sanırım. O zaman yaşasın Jiayu 😂 Elephone'un rom desteğini Jiayu da yapsa kral satacak da işte peh..

• Bende bundan bahsediyordum, daha telefon kimsenin elinde değilken kral telefon diye dolaşan arkadaşlar oluyor. Bir çıksın birileri kullansın adam gibi test etsin sonra atlayın , hemen heyecanlanmayın. Bu arada Jiayu S3 iyi hoş ama K3 Note bence daha iyi bir telefon ve daha ucuz :D.
  • Ulefone Be Pro da fiyatları düşürdü. O nasıl acaba ? Kullanan oldu mu aramızda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın1i

Bu linklere bir bakın arkadaşlar

http://www.gizchina.com/2015/06/09/elephone-p7000-teardown/

Ekranın çevresinde ki siyahlık çok fazla........

• belmethos kullanıcısına yanıt
    video dan anladoğım kadarı ile cihazın son derece dandik olduğunu anlatıyor. arkadaş tercumeedebilen varsa daha aydınlatıcı olur
  • Neyseki bundan vazgecip k3e yonelmisim o nasi bi kandirmadir

• quote:

Orijinalden alıntı: p7000

quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

quote:

Orijinalden alıntı: p7000

quote:

Orijinalden alıntı: denver20

Sizin vereceğiniz tecrübeler bu konuyu takip eden arkadaşlar için çok önemli. Vıbe romu görsel olarak bende çok beğendim. Fakat parmak izi sensorunu destekliyor mu?

vibe rom güzel miui ye çok benziyor şuanda bildirim ışığı ve parmak izi falan çalışmıyor beta sürüm zaten bu

Bahsettiğiniz parmak izi, bildirim ışığı gibi eksiklikler hangi romla birlikte, nezaman giderilecek, bilginiz var mı? Telefonun içinde gelen rom'da mı bu eksiklikler? Eğer içinde gelen romda parmak izi, bildirim ışığı çalışmıyorsa çok saçma.

Hayir elephone p7000 modeli icin 4,5 farkli rom cikaracagini duyurdu. Kutudan cikan stok romda boyle bir sorun yok. Bu lenovonun kullandigi vibe romu suan beta onun icin parmak izi okuyucu ve bildirim isigi calismiyor

Parmak izi değilde bildirim ışığı olsa yeter.parmak izi hava atmaktan başka bir işe yaramaz.sağlıklı bir vibe rom hepsinden iyidir.ama vibe 2deki bir çok özellik vibe 2.5 te nedense yok.

• benim anlamadığım kamera sony mi yoksa değilmi ?
  • Iocean z1 nasıldır bunun yerine tercih etsek 330 dolar mt6795 li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazguney -- 10 Haziran 2015; 10:47:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pandawill de 159 dolar almak isteyenler acele etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 10 Haziran 2015; 11:14:08 >
  • Kamera sony ama imx214 kullanırken siparişleri yetiştiremedikleri durumda imx135 kullanacaklarını söylemişler. Xda forumunda bu şekilde bilgi almışlar. Eğer öyleyse riske gerek yok diyip geri çektim siparişi

• ersin_xxx E kullanıcısına yanıt
    Focalprice tan aldım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.