Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de Be Touch 2 kovaliyorum haci denk getirirsem 180a siparis vericem :) p8000 islemcisi kotu degil mi be neden tercih ettin ki? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    MTK6753 neden kötü olsun ki?
    Be touch 6752 yanlış hatırlamıyorsam.

4000 mah pil, 3 GM ram ve samsung camerası cazip geldi. DSLR formatında resim kalitesi sunuyormuş :)
    **** de 12 $ lık puanım vardı. İndirimle beraber combo yapmış oldum.
    158 $ a başka bu özellikte telefon bulamadım göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

4000 mah pil, 3 GM ram ve samsung camerası cazip geldi. DSLR formatında resim kalitesi sunuyormuş :)

P8000 mi iyi şimdi p7000 mi hangisine en hızlı ulaşabiliriz. Türkiye'ye gönderim yapan ve p8000 satan site hangisi. Kod vsvveriyor 40$lik o sitelerden alsak gönderirler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

Ben de Be Touch 2 kovaliyorum haci denk getirirsem 180a siparis vericem :) p8000 islemcisi kotu degil mi be neden tercih ettin ki? :)

http://www.to2c.com/pr/be_Touch_2.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Hacı şu kadar indirim aldim bu fiyata aldim diyip duruyorsun nerden aldin diye pm atiyoruz cevap bile yazmıyorsun insan bari sır veremem diye cevap yazar burası forum insanlar birbirine yardımci olsun diye var bencillik etsin diye degil bu arada aliexpress uzerinden p8000 almak isteyen varsa durust bir satici var dusuk fiyat yazip mp4 vs diye gonderim yaparim diyor isteyene linkini pm atarim...

• Doğru söylüyorsun mustafa kimse yaralı parmağa merhem sürmüyor,ama ülkeye giriş yaptığını da hareketleri paylaşıp allah rızası için takıldı mı geçtimi diye hareketleri paylaşmayı bilirler..
  • mustafa_eser kullanıcısına yanıt
    Bilip bimeden konuşma.
    Sitenin ismini yaziyorum ama DH siteyi sansurluyor.

**"de 12 $ lık puanım vardı.
    Cumlesinin onunde site ismini yazmıştım engellemis.

Yinede tekrar yaziyorum.

E.v.e.r.b.u.y.i.n.g.com

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuksehirli

Cihaz çok kaliteli bir his veriyor öncelikle.. jutusu vs çok hoş düşünülmüş.. Kısaca; takılma donma vs yok, genellikle 1.5 gb boşta ram miktarı var.. soran arkadaşlar çift tıklama ile uyandırma mevcut, parmak izi okuyucu stabil ve app kitleme var.. kamera tatminkar.pencereli kılıf sadece saat gösterme, arayanı göstermeye fln yarıyor... kapasitif tuş led rengini dilediğinix gibi ayarlıyosunuz 7-8 renk var... çok genel yazdım ama soruya göre cvplayacağım artık.. :)
    hoşuma gitmeyen tek şey, geç şarj oluyor.. içinden 1 ma lik şarj cihazı çıkıyor.. ben de elimdeki meizununkiyle şarj edicem :) ve bendeki gri renk, cidden hoş duruyor..

ya benim siyah telefon hala gelmedi sen nerden aldın telefonu ?
  • P8000 siparis verdim bakalim ne zaman gelecek 20 temmuz cikis dediler 15 gunde gelmesi surse agustos ortasi aliriz en kotu ihtimal haydi hayirlisi

• isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Be Touch 2 de gerçekten harika bir telefon özellikle tasarımı elephoneden daha güzel özellikleri p7000 ile bire bir aynı zaten ama p8000 ile farkları p8000 mtk6753 işlemicili be touch mtk6752 kamera olarakta p8000 samsung kamera kullanmış artık sony yetiştiremediğindemi yoksa elephone samsungla daha iyi bir anlaşmamı yaptı bilemem ama iki kamera arasındaki fark baya olacak çünkü samsung kamera sony ımx 214 den daha iyi gibi görünüyor özelliklerine bakılınca. yinede test etmeden bişey demek yanlış olur.
  • sera2714 S kullanıcısına yanıt
    Be touch 2 nin olayı kameranin f1.8 olmasi sensorun onde olmasi ve ekranda mavi isik filtresi olmasi (yansimalari en aza indirir) iste bir de nfc led bildirim koyacaksin kral olacak da adamlar koymamislar. En sonunda OPO alican salican abi herseyi ya. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sera2714

Be Touch 2 de gerçekten harika bir telefon özellikle tasarımı elephoneden daha güzel özellikleri p7000 ile bire bir aynı zaten ama p8000 ile farkları p8000 mtk6753 işlemicili be touch mtk6752 kamera olarakta p8000 samsung kamera kullanmış artık sony yetiştiremediğindemi yoksa elephone samsungla daha iyi bir anlaşmamı yaptı bilemem ama iki kamera arasındaki fark baya olacak çünkü samsung kamera sony ımx 214 den daha iyi gibi görünüyor özelliklerine bakılınca. yinede test etmeden bişey demek yanlış olur.

Mesela şu sayfadan (
    Kimovil.com
    Elephone P8000 vs Ulefone Be Touch 2: Comparison
    http://www.kimovil.com/en/compare/elephone-p8000,ulefone-be-touch-2
    ) ikisini karşılaştırdım da, P8000'in tek nanesi kamerada Slow Motion. Ama mesela bende Jiayu S3 var Slow Motin özelliği yok ama bir ROM'da telefon Slow Motion çekebilir hale geliyor. Çünkü sensörde bu destek zaten var sadece yazılıma koyulmamış. Resmi ekliyorum:

• BEnım p7000 de geldi arkadaşlar.Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum her konuda.Romunu hiç beğenmedim bu arada cok az da olsa ekran geçişler titriyor gibi geliyor kendi sitesinden rom indirmek istedim link çalışmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbenim

BEnım p7000 de geldi arkadaşlar.Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum her konuda.Romunu hiç beğenmedim bu arada cok az da olsa ekran geçişler titriyor gibi geliyor kendi sitesinden rom indirmek istedim link çalışmıyor :)

Hayırlı olsun. Nerden aldınız, kaç günde geldi? Ekran parlaklığı nasıl? Kamerayı test ettiniz mi? İmei'yi halledebildiniz mi? Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Teşekkürler.
  • quote:

BEnım p7000 de geldi arkadaşlar.Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum her konuda.Romunu hiç beğenmedim bu arada cok az da olsa ekran geçişler titriyor gibi geliyor kendi sitesinden rom indirmek istedim link çalışmıyor :)

Hangi siteden aldınız hangi yolla geldi gümrük sorun olmadı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takip etmekte yarar var p8000 bana baya mantıklı geldi ama bu gümrük mevzusu can sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cstone

quote:

Hangi siteden aldınız hangi yolla geldi gümrük sorun olmadı mı

Ben kendim getirtmedim hocam aracılar vasıtası ile aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

quote:

Hayırlı olsun. Nerden aldınız, kaç günde geldi? Ekran parlaklığı nasıl? Kamerayı test ettiniz mi? İmei'yi halledebildiniz mi? Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Teşekkürler.

Teşekkür ederim.Ben kendim almadım hocam ona birşey diyemeyeceğim ama telefon ile ilgili olarak parlaklık ve kamera cok iyi.İmeiyi ben halletmedim ama cok sorun olacagını dusunmuyorum halledilebilir yani.Hocam bu arada şarj çok sıkıntı bilginiz olsun saat 3 te taktım sarja 11 de geri aldım %30 dan %90 a gelmişti cok tuhafıma gitti aşırı yavaş şarj oluyor ve p8000 in de bu yüzden çıkarıldığını düşünüyorum.Şarj ve ekran titremesi haricinde ( ki ekran olayı romdan kaynaklanıyor daha stabil bir rom ile düzeleceğini düşünüyorum) parmak izi çok stabil ve bildirim ışığı gerçekten çok şık olmuş.Bir de arka kapağın ortasından parmağınız ile basınca bir boşluk var belki benim kapak esnemiştir bilmiyorum ama ordan bastırdığımda inceden ses geliyor boşluk kalmış yani.Başka sormak istedikleriniz ya da bakmamı paylaşmamı istediğiniz birşey varsa sorun değil sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CourageuX4 -- 30 Haziran 2015; 17:43:01 >

• Geliştirici seçeneklerinden "gpu oluşturmayı zorla" seçeneği işaretlendiğinde ekran titremesinin giderildiği söyleniyor elephone'un forumunda. Deneyin isterseniz. Şarj ile ilgili de daha kaliteli şarj aletiyle sürenin kısaltıldığından bahsedilmiş, hem bu forumda hem yabancı forumlarda. Kendi şarj aleti 1A'miş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Geliştirici seçeneklerinden "gpu oluşturmayı zorla" seçeneği işaretlendiğinde ekran titremesinin giderildiği söyleniyor elephone'un forumunda. Deneyin isterseniz. Şarj ile ilgili de daha kaliteli şarj aletiyle sürenin kısaltıldığından bahsedilmiş, hem bu forumda hem yabancı forumlarda. Kendi şarj aleti 1A'miş galiba.

Valla romu degıstırdım duzeldi titreme hocam :) Ayrıca o şarj aletinide deneyeceğim başka bir tane ile yarın bakarım duruma göre yine buraya yazarım hocam bi tuhaflık var belli ama bakalım artık .
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.