Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakbenim

quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Geliştirici seçeneklerinden "gpu oluşturmayı zorla" seçeneği işaretlendiğinde ekran titremesinin giderildiği söyleniyor elephone'un forumunda. Deneyin isterseniz. Şarj ile ilgili de daha kaliteli şarj aletiyle sürenin kısaltıldığından bahsedilmiş, hem bu forumda hem yabancı forumlarda. Kendi şarj aleti 1A'miş galiba.

Valla romu degıstırdım duzeldi titreme hocam :) Ayrıca o şarj aletinide deneyeceğim başka bir tane ile yarın bakarım duruma göre yine buraya yazarım hocam bi tuhaflık var belli ama bakalım artık .

Hocam aracı derken?
    Nasıl/kaça aldınız? İstersek sizin yöntemle alabilir miyiz anlatır mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

BEnım p7000 de geldi arkadaşlar.Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum her konuda.Romunu hiç beğenmedim bu arada cok az da olsa ekran geçişler titriyor gibi geliyor kendi sitesinden rom indirmek istedim link çalışmıyor :)

Hayırlı olsun. Nerden aldınız, kaç günde geldi? Ekran parlaklığı nasıl? Kamerayı test ettiniz mi? İmei'yi halledebildiniz mi? Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Teşekkürler.

Teşekkür ederim.Ben kendim almadım hocam ona birşey diyemeyeceğim ama telefon ile ilgili olarak parlaklık ve kamera cok iyi.İmeiyi ben halletmedim ama cok sorun olacagını dusunmuyorum halledilebilir yani.Hocam bu arada şarj çok sıkıntı bilginiz olsun saat 3 te taktım sarja 11 de geri aldım %30 dan %90 a gelmişti cok tuhafıma gitti aşırı yavaş şarj oluyor ve p8000 in de bu yüzden çıkarıldığını düşünüyorum.Şarj ve ekran titremesi haricinde ( ki ekran olayı romdan kaynaklanıyor daha stabil bir rom ile düzeleceğini düşünüyorum) parmak izi çok stabil ve bildirim ışığı gerçekten çok şık olmuş.Bir de arka kapağın ortasından parmağınız ile basınca bir boşluk var belki benim kapak esnemiştir bilmiyorum ama ordan bastırdığımda inceden ses geliyor boşluk kalmış yani.Başka sormak istedikleriniz ya da bakmamı paylaşmamı istediğiniz birşey varsa sorun değil sorabilirsiniz.

Arkadaşım merhaba sizin cihazda hangi tarihli ROM yüklü bir bakabilir misin ? Kamera ile çekilen bir iki örnek foto koyabilirseniz de memnun oluruz.

• Evet dostum cevaplar bekliyoruz. Mesela kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ve ekran parlaklığı güneş altında görünürlüğü nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N20

quote:

quote:

Geliştirici seçeneklerinden "gpu oluşturmayı zorla" seçeneği işaretlendiğinde ekran titremesinin giderildiği söyleniyor elephone'un forumunda. Deneyin isterseniz. Şarj ile ilgili de daha kaliteli şarj aletiyle sürenin kısaltıldığından bahsedilmiş, hem bu forumda hem yabancı forumlarda. Kendi şarj aleti 1A'miş galiba.

Valla romu degıstırdım duzeldi titreme hocam :) Ayrıca o şarj aletinide deneyeceğim başka bir tane ile yarın bakarım duruma göre yine buraya yazarım hocam bi tuhaflık var belli ama bakalım artık .

Hocam aracı derken?
    Nasıl/kaça aldınız? İstersek sizin yöntemle alabilir miyiz anlatır mısın

Hocam bu dh deki gibi aracılar veya g-tekno.com adresine de bakabilirsin ben siteden bir arkadaştan almıştım ama kendisi siteden uzaklaştırılmış :) Bu arada kendim de ayrı sipariş verdim eğer gelirse buraya onu da yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

quote:

quote:

quote:

BEnım p7000 de geldi arkadaşlar.Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum her konuda.Romunu hiç beğenmedim bu arada cok az da olsa ekran geçişler titriyor gibi geliyor kendi sitesinden rom indirmek istedim link çalışmıyor :)

Hayırlı olsun. Nerden aldınız, kaç günde geldi? Ekran parlaklığı nasıl? Kamerayı test ettiniz mi? İmei'yi halledebildiniz mi? Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Teşekkürler.

Teşekkür ederim.Ben kendim almadım hocam ona birşey diyemeyeceğim ama telefon ile ilgili olarak parlaklık ve kamera cok iyi.İmeiyi ben halletmedim ama cok sorun olacagını dusunmuyorum halledilebilir yani.Hocam bu arada şarj çok sıkıntı bilginiz olsun saat 3 te taktım sarja 11 de geri aldım %30 dan %90 a gelmişti cok tuhafıma gitti aşırı yavaş şarj oluyor ve p8000 in de bu yüzden çıkarıldığını düşünüyorum.Şarj ve ekran titremesi haricinde ( ki ekran olayı romdan kaynaklanıyor daha stabil bir rom ile düzeleceğini düşünüyorum) parmak izi çok stabil ve bildirim ışığı gerçekten çok şık olmuş.Bir de arka kapağın ortasından parmağınız ile basınca bir boşluk var belki benim kapak esnemiştir bilmiyorum ama ordan bastırdığımda inceden ses geliyor boşluk kalmış yani.Başka sormak istedikleriniz ya da bakmamı paylaşmamı istediğiniz birşey varsa sorun değil sorabilirsiniz.

Arkadaşım merhaba sizin cihazda hangi tarihli ROM yüklü bir bakabilir misin ? Kamera ile çekilen bir iki örnek foto koyabilirseniz de memnun oluruz.

Tarihe nerden bakacağımı bilmiyorum hocam romu kendim kurdum ben ama soylersen yinede bakıp söylerim :) Kamerayı da gerçekten beğendiğimi söyleyebilirim çok net ve hızlı.
     ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5

• quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

Evet dostum cevaplar bekliyoruz. Mesela kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ve ekran parlaklığı güneş altında görünürlüğü nasıl?

Hocam şarjını henüz tam olarak hiç doldurmadığım için süreye birşey diyemiyorum ama güneşte ekran cok fena sayılmaz tam olarak beklenti karşılayan cinsten değil ama fena sayılmaz çok bi sorun çıkartmıyor yani.
  • Arkadaşlar tekrar merhaba,

Ben de cihazı test etme fırsatım oldu. Yarın elime ulaşalı 2 hafta olacak. Üzerinde gelen rom ile OTA güncellemesi yapılamıyor. elephone forum sitesinden 17.06.2015 (en son) romu indirip kurdum. ekranda titreme tamamen düzeldi ve parlaklı değerleri de mükemmel oldu diyebilirim.

fotoğraf çekimi süper. bugün bir foto koyacağım. imei ise çok kolay engineering modedan direk değiştirdim. Antutu değeri ise bir sürü uygulama kurduktan sonra test yapmak aklıma geldi :) ve 44700 çıktı. P8000'in bunun yakalaması pek mümkün değil. Biraz optimize edilirse veya fabrika ayarlarına dönersem bu cihaz ile 48000-49000 içten bile değil.

Eski romu ile şarj gerçekten uzun sürüyordu (5-6 saat gibi). kendi orjinal şarj aleti 1A hiç kullanmadım kutusunda duruyor. Bende samsung note2 şarj cihazı var 2A son güncel rom ile 2 saat 40 dakikada doldu hiç fena değil.

• Hocam cihaz materyal olarak nasıl kaliteli mi duruyor yoksa telmaşa mı boya atma problemi uzun vadede olabilir mi öngörünüz nedir bu arada benim cihazda gümrüğü geçmiş bugün yarın elimde olur

• denver20 D kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz çok şık benimki beyaz renk metal çerceve çok güzel duruyor. cevredeki arkadaşlarda çok şık buldu iphone 6 plus çok benzediğini söylüyorlar
  • Bu telefon için Lewa başta olmak üzere bir çok rom desteği olacağını okumuştum söylentiler doğrumudur.www.lewaos.com sitesinden bakıyorum ama değil p7000 elephonenin bile ibaresi yok. Stok rom bana göre değil. Romsuz kalırsam kullanmam ben bunu: )
  • esmer23s kullanıcısına yanıt
    Hocam, şu an bile birçok romu mevcut fakat cihaz yeni olduğunda stabil değiller. En son kendi 17.06 tarihli stok romu kullanıyorum anddroid 5.0 olaması dışında problemi yok . 1-2 ay stabil güzel bir rom çıkar diye düşünüyorum.

Romlar

• Kullanan akadaşlardan hiç ses seda çıkmıyor biraz bilgilendirirseniz seviniriz. kamera nasıl özelikle gece çekimleri ışıgın az olduğu ortamlarda nasıl. ben p8000 sipariş verdim ama inşallah pişman olmam
  • beyler bende dün aldım telefonu elime.cihaz inanılmaz şık onu söylemek gerek baştan.telefonlar ile ilgili bilgim biraz su an telefonum kayıtsız.internete girmek istiyorum.ancak internet ayarlarını nasıl yapacağım bilmiyorum.vodafone da elephone markası olmadığı içinn int ayarları msj ıalamıyorum.bilen varsa anlatabilirmi
  • Benim siparişte bu sabah itibariyle kargoya verilmiş bakalım gümrükten geçecek mi? Tek ümidim mübarek Ramazan : )
  • savas.oz S kullanıcısına yanıt
    Kayıtlı deyil derken imei den bahsediyorsan marketten chamelephone indir imeini yaz teli kapat aç ayarlar gelir otomatik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi den giriyorum ancak vodafondan giremiyorum.3ay kayitsiz kullanabiliyormusum.pasaport bulunca kaydettiricem artik.imei atma olayini okudum bi kac yerde ama anlayamadim.guzel anlatan bi site varmidir dostlar.eski bir telefonumda mevcut.internetsiz kullanmak sikici oluyo.

Ayarlar / hucresel ağlar / erisim noktasi adlarina gir, ekle'ye bas operatorunun apn kodlarini ogren, mesela vodafone apn diye arattir bulduklarini oraya doldur bulamadiklarini bos birakip kaydet.sebeke isaretinin ustundeki unlem gidecej internete girebileceksin eger arama falan yapabiliyorsan.

Sonra marketten yukardaki arkadasin dedigi programi indir hallet keyfine bak. :) hic olmadi istanbuldaysan sisliye getir ben ayarlarim. Selamlar.

• Beyler illa bana da aldiracaksiniz telefonu haydin yorumlari gorelim ama :)

• Valla hocam istanbuldayim kadikoyde.bu islerden pek anlamiyorum yardimci olursan cok sevinirim.

P7000 aktif olarak 2 adet kullanmaktayim. Bahsettiginz sorun biraz garip 2 telefonda da vodafone hattim takili ve takar takmaz mobil veriyi acarak kullanmaya basladim herhangi bir ayara gerek yok, daha once redmi note, jiayu s3 vb... Kullandim hicbirinde sizin ki gibi bir sorun yasamadim acaba veri baglantisini acmayi unutmus olabilirmisiniz? İsterseniz sifirlayin telefonu yada ucretsiz olarak yardim edebilirim yazilimsal sikintilariniz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 6 Temmuz 2015; 13:21:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.