Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende P7000'i avea ile kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. hattı taktım ve internet çalışmaya başladı...
  • savas.oz S kullanıcısına yanıt
    imei için dediyimi uyguladınmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • int. işini hallettim sıra kayıtta.chamelephone uygulamasını indirdim şöle bir uyarı verdi.your phone does not have root access.you must root your phone in order to use the application.2 tane imei numarası yazıo.altta da generate random imeils ve apply new imeils.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

P7000 aktif olarak 2 adet kullanmaktayim. Bahsettiginz sorun biraz garip 2 telefonda da vodafone hattim takili ve takar takmaz mobil veriyi acarak kullanmaya basladim herhangi bir ayara gerek yok, daha once redmi note, jiayu s3 vb... Kullandim hicbirinde sizin ki gibi bir sorun yasamadim acaba veri baglantisini acmayi unutmus olabilirmisiniz? İsterseniz sifirlayin telefonu yada ucretsiz olarak yardim edebilirim yazilimsal sikintilariniz icin

Bu arkadaşimizin sayesinde bende kullanmaktayım 😊 ve bende aynı şekilde hiçbir sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savas.oz S kullanıcısına yanıt
    Ilk çıkan ekrana close ye bas imeiyi gir apply bas tamamdır tabi teli kapa aç

• Bu arada elephone vowney çıkmış 299 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazguney -- 6 Temmuz 2015; 23:19:38 >
  • Arkadaşlar fo.cal.pri.ce dan aldığım telefon hala gönderilmedi. Customer service e mesaj attım 5-7 gün bekle şuan stokta yok dediler. 1 hafta bekledim durum aynı bidaha mesaj attım. Bu seferde istersen paranı iade edelim gibi bir mesaj attılar. Sizce ne yapayım iptal edip başka siteden alsam hemen yollarmılar ? Birde iptal etsem para nezaman hesabıma geçer ?

Telefonu gelenler hangi siteden aldınız acaba bende ordan alayım ?

DİYECEKTİMKİİİİİ BUGÜN GÖNDERMİŞLER TELEFONU :D

Kaç güne gelir acep ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin_xxx -- 8 Temmuz 2015; 0:05:31 >
  • Takılmazsa 10-30 gün içinde gelir
  • merhabalar,

p7000 cihazımı satmayı düşünüyorum 2 hafta önce aldım. Beyaz renk kutusu ve aksesuarları ne geliyorsa mevcuttur
    uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.
  • @isikmuhamm Keşke TWRP ve Root gibi anlatımlarınhttp://akilli.be/forum/ sitesinden alındığını belirtseydin

Böyle kopyala - yapıştırcıları gördükçe insanın destek sunası, konu açası bile gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfilen

merhabalar,

p7000 cihazımı satmayı düşünüyorum 2 hafta önce aldım. Beyaz renk kutusu ve aksesuarları ne geliyorsa mevcuttur

Sipariş geçmesem ben alırdım. Hayırdır cihazdan soğumanıza yol açan bişi mi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

quote:

Orijinalden alıntı: xfilen

merhabalar,

Sipariş geçmesem ben alırdım. Hayırdır cihazdan soğumanıza yol açan bişi mi oldu?

+1

• esmer23s kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum.

• cihaz on numara bir cihaz arkadaşlar. çok şık çinden eline gelenler göreceklerdir.
    Görenler çok beğeniyor.
    Satmak istememin sebebi daha çok kişisel
    istanbul içi elden teslim ederek satmak istiyorum. en kısa zamandan PM den en fazla teklif edene hafta sonu vermek istiyorum.
  • ben cihaza 2 gün sabrettim, ulefone be touch gibi hatta be touch bundan daha iyi gibiydi sadece ekran parlaklığı biraz daha azdı bundan be touch ın,
    aşağıda yazdıklarım biraz ulefone be touch ile karşılaştırma gibi olacak ama hemen hemen aynı özelliklere sahip cihazlar olduğu için bazen karşılaştırma yaptım

Bana göre eksileri

-dokunmatik tepkimesi kötü
    -aşırı ısınıyor anlamadım neden olduğunu
    -arayüz sade saf android ama takılma oluyor bu arayüzde bile
    -parmak izi okuyucu vasat
    -ekrandaki renkler soluk
    -data kablosu rezalet yani kötü değil tam rezalet incecik malzemeden yapmışlar, discovery nin malzemesi bundan iyi,

artıları

+batarya gerçekten iyi gün sonunda bitsin diye uğraştım :)
    +kameralar bu fiyata göre iyi, be touchın kamerası bundan bi tık ilerde sanki ama be touch ın ekranı full hd olmadığı için çektiğiniz fotonun kalitesini ancak bilgisayarda görebiliyorsunuz, gerçi p7000 ile çektiğim fotoları bilgisayara atıp bakmadım belki bunun fotoları da bilgisayarda iyi görünüyordur, örnek fotoğraf paylaşan arkadaşların çektikleri fena değildi,
    +kutu içeriği gayet iyi fakat kapaklı kılıf çabuk yıpranabilir uyarayım,
    +malzeme hissiyatı ortalamanın üzerinde, be touch ın metal kasası çok daha iyi bir his veriyordu,
    +kutusu çok güzel :)

• İsinma problemi bende de var ama dokunmatigi cok hassas bana gore internette acaip hizli.sarji cok zor bitio butun gun ugrasmama ragmen.cok sik bir telefon kendini belli edio.bendeki gumus renk.cok fazla detaya takilan arkadaslara uygun degil sarj kablosu gibi detaylara.performans telefonu.su an beni baya mutlu edio acikcasi.

• Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Onemli bir anlatim olunca kaynak bildiririm zaten. Bu bildigin birkac basit cumle. Neyin kaynagini belirteyim? Sikinti duyuyorsaniz silip kendi cumlelerimle yazayim? Zaten yarisindan cogunu duzenledim.

• İlk aldigimda P7000 yukarida bahsedilen bir takım problemleri bende fark ettim. fakat üzerinde gelen sanırım prototip yazılımıydi. Sonra yeni çıkan yazılım olan 17.06.2015 ile güncelledim cihaz ciddi şekilde değişti. Ekran renk ve görüntü kalitesi su anda muhteşem bir kere miravision özellikleri açıldı eski yazılımda yoktu. Ekranda titreme problemi vardı artık yok. Şarj süresi 3 saate indi hatta 2 Amp. Şarj cihazları ile çok daha kısa. Takılma zaten yoktu şimdi yine yok. Antutu 46000 - 48000. RAM her zaman en az 1 GB boş performansini arkadaşinizda note 4 varsa bir karşılaştırın derim.

• Bu telefona miui rom kurup kullanan var mi? Miui rom linki verecek biri de olursa sevinirim

• esmer23s kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz takılırsa focalprice parayı geri ödüyor mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.