Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun boşta kalan rami kaç gb ? uygulamalar için ayrılan hafıza kaç gb ? kamerası nasıl ? ısınma falan oluyo mu telefonda.. ön kamerası nasıl ? ekran parlaklığı nasıl ? bu telefon almak istediğim telefonlar arasında.. yorumlarınız önemli
  • Bugün itibariyle telefonum gelmiş akşam işten erken çıkıp ptt den elden alacam İnşaallah. 5.5" e alışabilirmiyim bilemiyorum. Umarım üzmez.
  • Hayrlı olsun hocam yarın kısa bir inceleme bekliyoruz sizden. Boyutuna kolayca alışıcağınızdan kuşkum yok, görmüyor musunuz küçük elli kızlarda bile kocaman telefonlar :)
    Bu arada hangi siteden almıştınız? Kutulu mu geldi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 aydır kullanıyorum p7000 ini çok şık ve çok hızlı bir telefon.o fiyata bu kadar özellik gerçekten takdir edilmesi gerekiyor.sadece kamerası çok hoşuma gitmedi.onun dışında pil 2 gun gidiyor.gün boyu uğraşırsan 1 gün zar zor bitirirsin.eline aldığın zaman baya bir incelik hissettiriyor.uzun zaman kullanıırım sanırım.bundan sonrakı telefonum xiami note pro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazzow

Hayrlı olsun hocam yarın kısa bir inceleme bekliyoruz sizden. Boyutuna kolayca alışıcağınızdan kuşkum yok, görmüyor musunuz küçük elli kızlarda bile kocaman telefonlar :)
    Bu arada hangi siteden almıştınız? Kutulu mu geldi?

Saol dostum tşkler. Tlf u teslim almadım daha ama kocaman kutusu olduğunu biliyorum. Buna rağmen gümrüğe nasıl takılmamış hayret:)
    En kısa süre içerisinde kısa bir ön inceleme yaparım. Bu arada every.buyingden sipariş vermiştim.
  • Şükür geldi telefonum. Gerçekten çok hoş bir cihaz hiç imei atmadan hattımı gördü hatta 3g den nete bile girdi. Şimdi son sürüme güncelliycem...
  • ersin_xxx E kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar incelemelerinizde beni etiketleyin ana konuyu güncelleyeyim :)
  • Cuma akşamı elime ulaşan telefonu bütün hafta sonu kurcalayarak geçirdim. Renk Şampanya bu arada.
    İzlenimlerim;

- Öncelikle görünüm itibariyle çok sexi videolarda ve fotolarda gördüğünüzden daha hoş. Zarif ve ince işçilikle hazırlanmış özellikle metal kasa çok hoş bir hava katmış. Arka kapak plastik ama söylenmese kesinlikle metal sanırsınız. o da çok tatlı görünüyor. Ekrandaki siyah şeritler rahatsız edici olur mu diye düşünüyordum ama öyle olmadı bence ayrı bir hava katmış spor bir görünüm kazandırmış.alttan üssten 4mm alttan 3mm kenarlardan 2şer mm (gözümle ölçtüm:)) siyah şerit geçiyor. kapasitif orta tuş çok tatlı bir çok rengi desteklemesi de ayrı bir güzel. sağ ve sok kapasitif tuşların görünmüyor olmaı da bence hoş düşünülmüş. Ama görünmüyor diye boş basma derdi olmuyor gizli olduğu için sanırım sağ sol tuşları geniş tutmuşlar. Tuşu bulmak için hiç çabam olmadı. Görüntüye güzellik katmış ve kapasitif tuşlar çok hassas en ince dokunmaları algılıyor.
    -Evet 176 gr telefon biraz ağırlığını hissettiriyor ama çok değil galaxy s5i cebimde hissedemiyordum bu hafifçe hissettiriyor kendini. Tuğla hissi vermiyor yani. bi 20 gr daha hafif yapabilselermiş tadından da yenmezmiş diyesi geliyor insanın.
    - Geldik ekrana ekran ilk aldığımda mat gibiydi ilk işim güncelleme yapmak oldu 2 güncelleme aldı 50mb tan. ayarlar-ekran-miravision renk ayarlama bulunuyor. orada kullanıcı modunu seçip keyfime göre ayar çektim çok hoş oldu. şimdi parlak caha canlı ideal görüntüyü verir oldu. sıkıntı yok yani. ama dokunmatik hassasiyeti kapasitif butonlar kadar iyi değil. Kapasitif butonlar her ince dokunmayı algılıyor. yazılımla ilgili olduğunu düşünüyorum düzeltirler veya sistem dosyasında oynama yapılarak hassaslaştırılabilir. Yani parmağın ucunun ucuyla minicik dokunduğunuzda bunu göremiyor basmatik gibi bir algıya kapılmayın mikron seviyede bir hassassızlık derdi var normal kullanımda sıkıntı çıkarmıyor pek.
    - kamera vasat diyip geçesim geliyor. 13 mp hakkını vermiyor buda yazılımsal. Dışarıda orta halli iyi kapalı alanda kötü diyebilirim. sensör düşünüldüğünde daha iyi olacaktır.
    - Flash ışığı oldukça güçlü
    - Dış ses orta halli
    - Kulaklık sesi şaşırtıcı derecede güçlü ve güzel adi bir kulaklık ile çok hoş sonuçlar aldım gerek ses gerekse basta hoş bi deneyim vaat ediyor.
    - Pil 100 den sıfıra karadar 6.5 saat ekran süresi verdi. Pil yeni daha da oturabilir 2. şarj etmemde bu sonuçları almıştım.
    - wifi vasat s5 i beğenmezken bu bir tık altında kaldı.
    - normalde sorun yok ama telefonu çapraz köşelerinden bastırında gıcırdamalar oluyo arka kapaktan ötürü. s5 te de var ama bunda daha çok gibi. ama arka kapak tam oturuyor ve yekpare imiş gibi görünüyor kasa açıklığı yok.
    - parmak izi sensörü çok stabil ve hızlı tahminen 30millisaniyede tanıyıp açıyo. tanımazsa siz parmağınızı sensöre oturtmamışsınızdır hiç ıskalamıyo. önce parmağımı sensöre dayayıp sonra ekrana çift tıkladığımda kabaca 1 sn de açılıyor.
    - kasma donma söz konusu bile olmadı yağ gibi kayıyor telefon.
    - ısınma var özellikle kamera ve sensör kısmı baya bi ısınıyo telefonu zorlayınca 43 dereceye kadar çıktı. s5 bu konuda daha iyiydi. bununda düzeleceğini sanıyorum.
    -antutu garip bir şekilde hata verdi attı beni bir keresinde de dondu bir stabilite sorunu var anlamadım. tuhaf ama 29000 35000 39000 gibi skorlar aldım 40000i bulamadım bir sıkıntı var ama bilemedim. sildim yeniden yükledim yine aynı.
    - Oyunlarda da bir sıkıntı yaşamadım takılmadan oynatıyo (six guns, robocop, tombraider1)
    -3g test edemedim aboneliğim olmadığı için
    şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    Sonuç itibari ile tüm eksikliklerine rağmen- ki birçoğu yazılımla veya rom değiştirme ile çözülebilecek olaylar- telefon kendini sevdirtmeyi başardı.
    Eksikliklerinden ötürü şiddetle tavsiye edemesem de tavsiye ederim.

• Dün gps i test etme imkanı buldum pencereden (gökyüzünün tamamı görünmeyen bir açıdan) engineer modu açtım ilk olarak oradan gps i fixledim. 36 saniyede kilitlendi daha sonra sygic navigasyonu kurdum aynı pencereden anında yer belirledi. Daha sonra dışarıda yürürken test ettim 3-4 sn de sabitlendi. Belediye otobüsüne bindim hareket halinde cam kenarında 10 sn sonra yeri buldu herhangi kopma olmuyor bağlandıktan sonra ve tüm denemelerimi internet bağlantısı olmadan yaptım. s5 e göre bir adım önde gibi şu denemelerime bakarak. gps i için iyi bir geçer not aldı benden. Ayrıca oda içindende bağlanabiliyor.

Bu arada telefon görüşme ses kalitesi giden sesten bir şikayet almadım sıkıntı yok gelen ses canlı net ve yüksek güzel yani s5 te böyleydi bu önemli bence. Sonuçta telefon alıyoruz önce buna bakmak lazım.
  • kardes gps fix i nasıl yaptın anlatırmısın.

Bu arada ben 3g den nete girdim çok hızlı. Wifi ise son güncellemede bozuldu (yani biraz yavaşladı) birdahaki güncellemede düzelir diye umuyorum.

Format sonrası antutuyu çalıştırdığımda 41 bin küsür aldım.

Şunuda özellikle söyleyeyim batarya müthiş. Normal kullanımda 2 günü rahat devirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin_xxx

kardes gps fix i nasıl yaptın anlatırmısın.

Bu arada ben 3g den nete girdim çok hızlı. Wifi ise son güncellemede bozuldu (yani biraz yavaşladı) birdahaki güncellemede düzelir diye umuyorum.

Format sonrası antutuyu çalıştırdığımda 41 bin küsür aldım.

Şunuda özellikle söyleyeyim batarya müthiş. Normal kullanımda 2 günü rahat devirir.

gps aç. telefon arama menüsünde *#*#3646633*#*# yaz çıkan engineer mode içinde menüyü sola kaydır lacation menüsünden ygps e tıklave bekle kendiliğinden fixleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmer23s -- 28 Temmuz 2015; 13:53:05 >
  • esmer23s kullanıcısına yanıt
    Anakonuyu incelemenle güncelliyorum hocam hayırlı uğurlu olsun. Oneplus one ile aynı sensöre sahip amma berbat değil mi, jiayuda da böyleydi yazılımsal diye bekledim bekledim ama düzelmeyince hala ben de sattım. IsımmaIsınma ve şarj da aynı şekilde. İnşallah düzeltir elefon bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

Anakonuyu incelemenle güncelliyorum hocam hayırlı uğurlu olsun. Oneplus one ile aynı sensöre sahip amma berbat değil mi, jiayuda da böyleydi yazılımsal diye bekledim bekledim ama düzelmeyince hala ben de sattım. IsımmaIsınma ve şarj da aynı şekilde. İnşallah düzeltir elefon bakalım.

Telefonu rootlamam gerekti. Bende ilk mesajındaki yöntemi denedim telefon açılmadı. Kilitlendi kaldı. Hatalı bişey yaptığımıda sanmıyorum.Başkası üzülmesin diye root olayını silersen veya doğru şekilde düzenlersen sevinirim. Neyse bende cyanogenmod deneyeyim dedim daha beta aşamasında ve parmak izi olayı yok ayrıca şebeke hatası veriyor. Daha başka sıkıntılarda mevcut henüz geliştirilme aşamasında olduğu için çok görmedim. Fakat kamera olayını bariz şekilde çözmüşler. Gündüz çekimleri gayet iyi olmuş yakınlaştırınca sulu boya giderilmiş netleştirilmiş görüntüler. Gece çekimi daha iyi ışığı çok daha iyi algılayabiliyor flashsız.Belki bi oneplus kadar değil ama kamera kalitesi ortalama bir düzeye çıkarılmış. Stok romdada bu durumu düzelteceklerdir. Stok rom henüz oturmamış çok aceleye gelmiş beta aşamasında gibi o yüzden sorunların bir çoğunun düzeleceğini düşünüyorum.Stok romda antutu olayı kendiliğinden düzeldi bu arada 44.600 aldım ama garip olan karşılaştırma tablosunda skor 65.600 görünüyor ana ekranda yuvarlak içindeki büyük skor yazısında gerçek skoru görebiliyorum.

• selam aleyküm arkadaşlar. geçen hafta pazartesi elime ulaştı elephone p 7000 telefon aldım. 5.5 inç ekran bana büyük geldi. satmayı düşünüyorum. telefon silver(altın) renginde. dene amaçlı kullandım. dediğim gibi büyük geldi. satmayı düşünüyorum. ilgilenen arkadaşlar olursa sahibinden.com linkini aşağıya veriyorum. Kutu içeriği orjinal hepsi fulldur. orjinal kılıfı ve damperli kırılmaz camı hediyelidir. 770 tly satmayı düşünüyorum. telefon bana geçen hafta pazartesi geldi isteyen olursa 17track geliş sürecini gösterebilirim.

işte linkim:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-elephone-p7000-4g-3gb-ram-mtk6752-sifir-kutulu-ve-hediyeli-223320527/detay/

• Arkadaşlar yakında yurt dışına çıkıyorum performans olarak inceleme fırsatım olmadı sizce p7000 ve p8000 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: kumsal40

Arkadaşlar yakında yurt dışına çıkıyorum performans olarak inceleme fırsatım olmadı sizce p7000 ve p8000 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz

P7000 elephone un amiral gemisi ve işlemci olarak p8000 den daha iyi p8000 nin 7ye göre tek avantajı pil geri kalanda p7000 daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kumsal40 kullanıcısına yanıt
    p7 bin performans
    p8 bin fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

Telefonu rootlamam gerekti. Bende ilk mesajındaki yöntemi denedim telefon açılmadı. Kilitlendi kaldı. Hatalı bişey yaptığımıda sanmıyorum.Başkası üzülmesin diye root olayını silersen veya doğru şekilde düzenlersen sevinirim. Neyse bende cyanogenmod deneyeyim dedim daha beta aşamasında ve parmak izi olayı yok ayrıca şebeke hatası veriyor. Daha başka sıkıntılarda mevcut henüz geliştirilme aşamasında olduğu için çok görmedim. Fakat kamera olayını bariz şekilde çözmüşler. Gündüz çekimleri gayet iyi olmuş yakınlaştırınca sulu boya giderilmiş netleştirilmiş görüntüler. Gece çekimi daha iyi ışığı çok daha iyi algılayabiliyor flashsız.Belki bi oneplus kadar değil ama kamera kalitesi ortalama bir düzeye çıkarılmış. Stok romdada bu durumu düzelteceklerdir. Stok rom henüz oturmamış çok aceleye gelmiş beta aşamasında gibi o yüzden sorunların bir çoğunun düzeleceğini düşünüyorum.Stok romda antutu olayı kendiliğinden düzeldi bu arada 44.600 aldım ama garip olan karşılaştırma tablosunda skor 65.600 görünüyor ana ekranda yuvarlak içindeki büyük skor yazısında gerçek skoru görebiliyorum.

biri 64bit biri normal skor olabilir mi acaba? zaten ois haricinde ımx214 oneplus ile aynı sensör sadece biz işlemciden kaybediyoruz 4k çekim falan işlemcimiz desteklemiyor 6752 64bit de olsa bir snap 801 kadar gelişmiş olamıyor maalesef yoksa kameramız aynı

• isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim

• telefonu yere düşürdüm camın üst kısmı çatladı yapabileceğim bişi var mıdır ki canım sıkıldı baya.dokunmatiğnde bi sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas.oz -- 3 Ağustos 2015; 0:36:00 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.