Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu bilmiyordum ben 13mp sanıyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Çünkü ikisi arasında kararsız kalmıştım. Bu arada 43 mb lık yeni bir güncelleme daha geldi ama benim tel rootlu ve cwm recovery yüklü olduğu için güncellemeyi otadan görüp indirse de yüklemiyor. Bu konuda ne yapabilirim?
  • esmer23s kullanıcısına yanıt
    orjinal recoveryi yükle rootu kaldır. güncellemeyi yap sonra tekrar rootla ve cwmyi yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

orjinal recoveryi yükle rootu kaldır. güncellemeyi yap sonra tekrar rootla ve cwmyi yükle

Teşekkürler bende öyle yaptım ve oldu. Hani dedim rootlu halde iken güncelleme almanın bir yolu varmıdır. Yok sanırım.
    yok yok o çok sıkıntılı bi durum güncelleme yapıyor gibi oluyor bazı cihazlarda. sen güncellemeyi alıyor sanıyorsun. pattt... cihaz açılmıyor.. haydeee sil baştan..
  • quote:

yok yok o çok sıkıntılı bi durum güncelleme yapıyor gibi oluyor bazı cihazlarda. sen güncellemeyi alıyor sanıyorsun. pattt... cihaz açılmıyor.. haydeee sil baştan..

Aynen. Bende akıllandım artık kritik bir işlem yapacaksam sd karta yedeği alıyorum sonra işlem yapıyorum.Başım ağrımıyor. Bu arada google nin kamera uygulamasını kullanmaya başladım kamera şahlandı harika fotolar çekiyorum. Bu telefonu kullanan varsa kesinlikle denemeli. Ön kamera zaten iyiydi artık arkada ideal performansa ulaştı. Gün geçtikçe telefonu daha çok sevmeye başlıyorum : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

quote:

Aynen. Bende akıllandım artık kritik bir işlem yapacaksam sd karta yedeği alıyorum sonra işlem yapıyorum.Başım ağrımıyor. Bu arada google nin kamera uygulamasını kullanmaya başladım kamera şahlandı harika fotolar çekiyorum. Bu telefonu kullanan varsa kesinlikle denemeli. Ön kamera zaten iyiydi artık arkada ideal performansa ulaştı. Gün geçtikçe telefonu daha çok sevmeye başlıyorum : )

siparişimizi geçtik bakalım. google kameranın detaylandırmasını begenmedim ben. ama dediğiniz gibiyse denemek lazım.

• quote:

quote:

quote:

siparişimizi geçtik bakalım. google kameranın detaylandırmasını begenmedim ben. ama dediğiniz gibiyse denemek lazım.

Bu tür uygulamalar her telefonda farklı reaksiyon verebilir. Belki bana hoş gelmiştir ama stok kamera uygulamasını 2 ye katladığı aşikar. Sizin siparişte umarım kazasız belasız elinize ulaşır.

teşekkürler hayırlısı gelmezse artık lanet olsun dicem. eğer bu ayda alamazsam kırılmaz ekran koruyucu almıştım onu satarım buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 13 Ağustos 2015; 10:53:02 >
  • quote:

teşekkürler hayırlısı gelmezse artık lanet olsun dicem. eğer bu ayda alamazsam kırılmaz ekran koruyucu almıştım onu satarım buradan

Ben siparişini geçtim onun dostum ya gelmesini bekliyorum:) 3,14$ dan.
  • quote:

quote:

ben 5 dolardan almıştım.

• quote:

quote:

quote:

ben 5 dolardan almıştım.

2$ önemli değilde bizim telefon için lcd+touch screenler pek bi pahalı 65-70$. k3 note ye bakıyorum 35$ civarı. almadan önce bunlarıda değerlendirmek lazım aslında. Az önce G2 ile kamera performansını karşılaştırma imkanı buldum. Google kamera kullanarak benimki ezdi

Edit: G3 Yazmışım G2 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmer23s -- 19 Ağustos 2015; 8:56:20 >

O DEGİLDE REDMİ NOTE 2 ÇIKTI :D
  • quote:

k3ün ön kamerası iyi ama arka kamera 8 mpden enterpolasyonla 13 mp yapılmış. yani p7000ini kamerasının ölü hali k3ten iyidir.

Hocam bana hiç öyle gelmedi, kamerası gerçekten gayet kral, nerden gördünüz bu detayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

quote:

k3ün ön kamerası iyi ama arka kamera 8 mpden enterpolasyonla 13 mp yapılmış. yani p7000ini kamerasının ölü hali k3ten iyidir.

Hocam bana hiç öyle gelmedi, kamerası gerçekten gayet kral, nerden gördünüz bu detayı?

hocam kamera yazılımı çok güzel ondan fark etmemişsindir ben şüphelenmiştim zaten sonra yabancı forumları okurken enterpolasyon yapılmış oldugunu yazmışlar.benim redmi note sunny lensi kullanmışlar 2.2f oldugu halde lenovodan çok iyi çekiyor. fark var yani.
  • MTK MT6795, 125$

Bence, 200$ dolara yakın fiyatıyla birkaç ay sonra el altında Türkiyede ancak görebiliriz.

İyi görünüyor alınır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

quote:

hocam kamera yazılımı çok güzel ondan fark etmemişsindir ben şüphelenmiştim zaten sonra yabancı forumları okurken enterpolasyon yapılmış oldugunu yazmışlar.benim redmi note sunny lensi kullanmışlar 2.2f oldugu halde lenovodan çok iyi çekiyor. fark var yani.

Anlaşıldı :) bu arada note 2 kesinlikle mükemmel, dayı hazretleri çine sık gidiyor ona söylersem bana getirebilir ve kral olacağından şüphem yok :)

• aynen öyleee yeni f/p kralı :))) hala redmi noteyi tokatlıcak f/p telefonu bulamadım.
  • arkadaşlar elimde kırılmaz ekran koruyucularından var. 5 dolara almıştım cihazı olanlardan almayı düşünen varsa aldığım paraya verebilirim.
  • quote:

arkadaşlar elimde kırılmaz ekran koruyucularından var. 5 dolara almıştım cihazı olanlardan almayı düşünen varsa aldığım paraya verebilirim.

slm, pm attım.
  • bozan kullanıcısına yanıt
    as hocam pm attım. koruyucularından var derken çoğul gibi olmuş yanlış anlaşılmasın :)) bi tane kırılmaz ekran koruyucu var.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.