Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usorguncu

arkadaşlar elimde kırılmaz ekran koruyucularından var. 5 dolara almıştım cihazı olanlardan almayı düşünen varsa aldığım paraya verebilirim.

Hayırdır telefon takıldı mı yoksa. Bizim şefe de bi sipariş vermiştik 1 date p7000 onun ki de geldi. bu ara gümrük yolları baya bi açık değerlendirmek lazım : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

quote:

arkadaşlar elimde kırılmaz ekran koruyucularından var. 5 dolara almıştım cihazı olanlardan almayı düşünen varsa aldığım paraya verebilirim.

Hayırdır telefon takıldı mı yoksa. Bizim şefe de bi sipariş vermiştik 1 date p7000 onun ki de geldi. bu ara gümrük yolları baya bi açık değerlendirmek lazım : )

yok ya caydım bi süre beklicem redmi note2 alabilirim. 6752 - 53lerde anladım ki kronik ısınma var helio x10lu cihaz alacam en kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 17 Ağustos 2015; 19:47:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

quote:

yok ya caydım bi süre beklicem redmi note2 alabilirim. 6752 - 53lerde anladım ki kronik ısınma var helio x10lu cihaz alacam en kötü

Onu bende düşünüyorum hele birkaç ay geçsin yaygınlaşsın kullanıcı geri dönüşü olsun sonra. Sende acele etme bence ürün çok kısıtlı piyasaya sürülmüştür ama çakmaları etrafta kol gezer xiaomi alıyorsan çok sağlam yerlerden alıcan

• esmer23s kullanıcısına yanıt
    redmi note kullandıgım için sıkıntı olacagını sanmıyorum ayrıca xsellerden alırım alırsam. saglamlık konusunda problem olacagını düünmüyorum.
  • Birde şöyle bir telefon var bilgiler ne kadar doğru bilemiyorum. Resmi internet sitesinde telefondan bahsedilmiyor hiç. Belki daha çıkmadığı içindir. Özellikleri sitedeki gibiyse fena telefon, bi göz at derim.

Kimovil.com
    Bluboo Xtouch X500: Price, specs and best deals
    http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-bluboo-x500

• P7000'de;
    Akıllı bekleme (Ekrana bakıldığı sürece açık kalması),
    Çift tıklayarak ekranı açıp kapama,
    özellikleri var mı?
  • 6752 de snapdragon 800 serisine göre daha az isinma sorunu var 3g hariç telefon abartı şekilde ısınmıyor ben lg g2 den k3 noteye geçtim isinma sorunu beni çok rahatsiz etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

P7000'de;
    Akıllı bekleme (Ekrana bakıldığı sürece açık kalması),
    Çift tıklayarak ekranı açıp kapama,
    özellikleri var mı?

Akıllı bekleme yok
    Çift tıklayarak ekranı açıp kapama var
    ayrıca kapalı ekranda harf yazarak ayarladığın programların çalışmasını sağlama olayıda var.
  • Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 1 haftadır telefon bende ve her türlü Rom yükleme girişiminde bulundum. Dikkat ana konuda anlatılan Root işlemini kesinlikle yapmayın telefon brick olur sonra çok uğraşmanız gerekir. Birde kingoroot ve benzeri programlarda işe yaramıyor. XDA da anlatılmış. oradan yapabilirsiniz komut istemini kullanmak gerekiyor.

Telefon için çıkarılmış olan son romu kullanıyorum ve gerçekten daha çok geliştirilmesi gerekiyor. Cihaz ele alındığında güzel bir kalite hissi veriyor güncellemeden sonra ekran kalitesi de arttı diyebilirim ( görsel olarak). Şimdilik tek sıkıntım Rom ama kendi forumunda ki hareketliliğe bakılırsa yakında çok iyi romlar yayınlanacaktır diye ümid ediyorum. Bana kalırsa parasını fazlasıyla hakeden bir telefon. Şimdilik bu kadar.
  • İmei kaydı yapmamış arkadaslar varsa yardımcı olabilirim.benım telefon 3 4 gun once kapandı.doğubanklara gıttım kımse yapamadı.ama sonra bıraz int araştırdım.çok kolay bır yontemle imei değiştirdim.su an telefon canavar gibi çalışıo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas.oz -- 6 Eylül 2015; 17:18:38 >
  • Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. Japonya'dan gelen bir arkadaşıma Elephone P7000 siparişi vermiştim, telefon geldi. İlk izlenimleleri yazıyorum.
    Olumlu yönleri;
    Kamerası iyi.
    Dış görünüşü oldukça güzel, gümüş rengini aldım tamamen metal görünümü var, elde güzel oturuyor. Bazı arkadaşlar arka kapaktan ses geliyor tam oturmuyor falan demişler ama gelen ses yok.
    telefon oldukça hızlı, IMEI leri atayıp çift hattı da kullanıyorum sorun yok.
    Yandex navigasyonda GPS hatasız çalışıyor.
    Bluetooth kulaklığı gördü çalışıyor.
    Sinyal alımı ve wifi çekimi oldukça iyi.
    Olumsuz yönleri;
    telefon anormal ısınıyor. 10 dakikalık telefon görüşmesinde o kadar ısınıyor ki telefonu yüzümden uzaklaştırmak zorunda kalıyorum.
    Telefonu işim için yoğun kullanıyorum, şarzı sabah 6.30 dan akşam 18.00 e kadar götürüyor. Henüz 4 kere şarj ettim belki performası artar.
    Arama menüsünü beğenmedim, sessiz alma yukarda bazen kendi kulağınız karşı sesi sessize yada bekletmeye alıyor.
    Bu telefona sanırım custom ROM atmak lazım ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Gelen elephone güncellemeside herhangi birsey çözmedi (43 mb olan)
    Telefonu satmayı bile düşündüm geçen gün.

Custom ROM konusunda yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazten -- 11 Eylül 2015; 15:24:53 >

• Merhaba arkadaşlar,

Ben de Elephone P7000 sahibiyim. Daha önce GM Discovery I vardı. Geliştiriciyim. Beni bilenler bilir :) Artık P7000 için geliştirmeye devam ediyorum. İlk olarak Stock romu twrp de kurulabilir şekilde düzenledim. Romda bazı iyileştirmeler yaptım. Yüklemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten ulaşabilir :)

• SmiLeToLife S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    1 haftadır kullanıyorum ama telefondan çok soğudum kulağımda konusurken ısınıyor wifi sürekli sorun cıkarıyor usb den sarş olmuyor, bluetooth u açtığımda şarj kesiliyor. Yukardakileri yaparsam yazdıklarımın hangisi düzelir. İş için yoğun kullanıyorum ve mail alıp gönderemessem ciddi sorun yaşıyorum. Ayrıca telefonun arama menüsü çok kötü bekletme ve hoparlor kulağımı dayadaığım yerde kulağımdan karşığı bekletmeye alıyor
  • yilmazten Y kullanıcısına yanıt
    hocam sizin sorun sanırım yazılımla ilgili fakat aynı yazılımı biz de kullanıyoruz. Ben bu sorunları yaşamadım. Arama menüsünde tuşlar LP de üst tarafta Kitkat da ise alt taraftaydı. Bundan dolayı sıkıntı yaşıyorsunuz. Bende wifi çok iyi çekiyor. USB den şarj da oluyor. Benim sistemim rootlu, ayarlardaki led bildirim , parmak okuma vb yerleri Türkçeleştirdim. TWRP kullanarak kurabilirsiniz. Aynı şekilde spflashtool ile kurulabilir şeklinde de paylaşıcam. Benim paylaştığım rom da sizin kullandığınız romun aynısı ama isterseniz deneyin ;)
  • Hocam tekrar merhaba konudan uzağım o yüzden çok anlamıyorum. Benim telefonun en büyük sorunu ısınması ve sinyal alımı. custom Rom ları okuyorum ama çoğu ingilizce onalrdan da çok bir şey anlamadım. Mesala Miui rom yüklersem ısınma sorunu düzelir mi ? Yada sizin yukarda yazdığınızı yaparsam sorunlar düzelir mi ?
  • Hocam asıl sorun ısınmayla ilgili . Pil ömrü de çok yetersiz ve sinyal sorunu var. Bu işlerden anlamıyorum da. Custom Rom lara bakıyorum ama onlarda ingilizce sitelerde.
    Sizin yazdığınız gibi yaparsam bu sorunlar düzelir mi yada custom rom da MİUİ mi yükleyim. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Telefon ile konuşurken o kadar ısınıyor ki yüzümden uzaklaştırıp konuşumak zorunda kalıyorum.
  • Arkadaşlar sabahtan beri root ve custom rom için bakmadığım site kalmadı ancak birşey yapamadım ve ancak satmaya karar verdim. Almak isteyen bana mesaj atsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazten -- 13 Eylül 2015; 21:23:47 >
    Ne renk ve nekadar istiyorsunuz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Hocam bana 260 usd ye geldi. 800 lira yapiyor. Ayni fiyattan tum aksesuat ve kutusuyla verecegim. Ankara da elden teslim edebilirim. Konrtol edip alirsin renk gumus (silver gray).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazten -- 13 Eylül 2015; 22:01:54 >
    Cevabınız için teşekkürler. Bana yüksek geldi ,umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz. İyiforumlar.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.