Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elephone Wowney yakında Türkiye'de satışa sunulacakmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Elephone Wowney yakında Türkiye'de satışa sunulacakmış

Kaynak alabilirmiyiz? yasal garantili satış mı? elephone kendisi ekim sonunda çıkacak dedi ama genelde 1 ay gecikmeli çıkar ürünleri siz onu aralık olarak hesaplayın. yakında derken ne kadar yakında satılacakmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

https://www.facebook.com/btabilisim/photos/a.1492631927624969.1073741827.1492630310958464/1685497818338378/?type=1&theater

kaynak güvenilir mi? yasal satış mı olacak fiyat ne olacak gibi bilgilere sahip misiniz?
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    27 kişi beğenmiş sayfayı
  • Olabilir ama sayfa Has bilişime ait ve önceden BTA Mobile olarak geçiyordu. Sormak istediğiniz birşey olursa sayfaya mesaj atabilirsiniz cevap yazıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elephone P7000 Full Türkçe Miui V7 5.9.18 Lolipop 5.0.2 :
    TurkDevs Android Geliştiriciler Forumu
    Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
    http://forum.turkdevs.com/konu-rom-port-twrp-5-9-18-miui-v7-by-smiletolife.html
  • Merhaba

Elephone P7000 de hat-şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor mu? (Samsunglardaki rehber zerinden görüşme gibi )

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: branduko

Merhaba

Elephone P7000 de hat-şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor mu? (Samsunglardaki rehber zerinden görüşme gibi )

Saygılarımla.

Yok malesef

• Esmer23s saol kardeş bilgi için. Çok faydalandım gerçekten saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazten

Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. Japonya'dan gelen bir arkadaşıma Elephone P7000 siparişi vermiştim, telefon geldi. İlk izlenimleleri yazıyorum.
    Olumlu yönleri;
    Kamerası iyi.
    Dış görünüşü oldukça güzel, gümüş rengini aldım tamamen metal görünümü var, elde güzel oturuyor. Bazı arkadaşlar arka kapaktan ses geliyor tam oturmuyor falan demişler ama gelen ses yok.
    telefon oldukça hızlı, IMEI leri atayıp çift hattı da kullanıyorum sorun yok.
    Yandex navigasyonda GPS hatasız çalışıyor.
    Bluetooth kulaklığı gördü çalışıyor.
    Sinyal alımı ve wifi çekimi oldukça iyi.
    Olumsuz yönleri;
    telefon anormal ısınıyor. 10 dakikalık telefon görüşmesinde o kadar ısınıyor ki telefonu yüzümden uzaklaştırmak zorunda kalıyorum.
    Telefonu işim için yoğun kullanıyorum, şarzı sabah 6.30 dan akşam 18.00 e kadar götürüyor. Henüz 4 kere şarj ettim belki performası artar.
    Arama menüsünü beğenmedim, sessiz alma yukarda bazen kendi kulağınız karşı sesi sessize yada bekletmeye alıyor.
    Bu telefona sanırım custom ROM atmak lazım ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Gelen elephone güncellemeside herhangi birsey çözmedi (43 mb olan)
    Telefonu satmayı bile düşündüm geçen gün.

Custom ROM konusunda yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

hocam görüşme esnasında cihazı kulağınıza götürdüğünüzde ekran otomatikman kapanır. siz nasıl görüşme esnasında kulağınızla falan ekranda bişeylere basabildiniz. cihazın ön tarafındaki yakınlık sensörünü kontrol edin onda bir sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Amigo OS 3.5 Lollipop Elephone P7000
  • Arkadaşlar şu wowney beni kışkırtıyor daha önce bu markayı hiç kullanmadım konunun tümünü okuma fırsatım olması.Bu sebepten direk soruyorum:
    Genel olarak marka nasıl yazılım desteği var mı?
    Cihazlar tamamıyla Türkçe mi?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 5 Ekim 2015; 23:28:44 >
  • Merhabalar,

konuyu hortlatayım dedim.

Forumdaki bütün yazıları okudum, Elephone P7000 de genel ısınma problemi yazılım düzeltilebiliyor mu ?

Elephone Vowney de de aynı problem olabilir mi ? bir kaç farklı elephone store da telefon çıkış tarihleri karışık verilmiş.

Net bilgisi olanların yardımlarını rica ederim.
  • arkadaşlar telefonu yeni aldım ancak batarya yüzde 15 olunca batarya zayıf dedikten sonra hızlı bir şekilde inip bir anda telefon kapanıyor,sorun ne olabilir.bu arada orjinal rom kullanıyorum 17.06.2015 romu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufkayurekli02

arkadaşlar telefonu yeni aldım ancak batarya yüzde 15 olunca batarya zayıf dedikten sonra hızlı bir şekilde inip bir anda telefon kapanıyor,sorun ne olabilir.bu arada orjinal rom kullanıyorum 17.06.2015 romu...

Genel bir sorun o. Ama tlfu tamamen bitirip full le birkaç kez daha iyi olur kanımca

• Arkadaşlar ben bugün p8000 aldım kalan sarj yüzdesini bulamadım biliyor musunuz? Ayrıca parmak izi tanımlıyorum ama kilit ekranda açmıyor yanlış mı tanımlıyorum

Telefonlar benzer diye yazdım. P8000 ana konusu yok da

• Kendi kendimi cevaplayım parmak izi işini çözdüm düzgün koymanız gerekiyor ve pil yüzdesi saf Android oldugu için yok, nexus larda da yok ama basit bi program vasıtası ile iş çözülüyor

• Www.kimovil.com sayfadında tüm telefonları kıyaslıyabilirsin en ucuz nereden alabilecdğinizde yaziyor be
    Şu an elephpne p7000 one plus ulefone be touch 2 ve huawei p8 arasında kaldım hepsi çin huawei marka kamerada hemen hemen hepsi iyi fiyatlar 179 eur 189 eur
    Huawei p8 lite 199 eur p8 plus 249 eur
    Enayden alsbilirsiniz almanya da adres varsa gümrük yok sadece 19% alman vergi shipping free orası cennet her şey ucuz istersen amerikadan araba getir 10% gümrük 500 eur tüv + 19% alman kdv si mal degerinden

• İlan İlan
    Satilik 1aylik p8000
    700 tl
    541 7378533
    Sms & Whatsapp

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.