Şimdi Ara

Elephone P8000 170 Dolar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
11.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl arkadaşım kamerası olsun,şarjı olsun memnunmusun bunlardan?Bende düşünüyorumda almayı.Hayırlı olsun bu arada.
  • kemalasd K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Şarj çok iyi benim için en iyi yönü bu oldu. 2 günü çok rahat çıkartıyorum. kasası falan çok sağlam. ısınma falan çok aşırı seviyelerde değil yarım saat mortal kombat x oynadıktan sonra sıcaklık hissediliyor ama rahatsız edici değil. kamera gündüz çekimlerinde yeterli bu fiyata zaten aşırı bir performans beklemiyordum günlük işlerimi hallediyor.
  • Gps performansini denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mus_dur

Gps performansini denediniz mi ?

ben igo kullanıyorum. memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
  • merhaba arkadaşlar bende bu telefonu satın almak istiyorumda
    gümrüğe takılmamak için hangi satıcıları önerirsiniz
  • begacce B kullanıcısına yanıt
    www.sageston.com.tr
    http://www.sageston.com.tr

• orda 300 dolara satıyorlar ama yurtdışında 170 bazen 140 o yüzden yurtdışından almak istiyorum
    alanlar varsa gümrük sorunu olmadan gönderebilen satıcıları öğrenmek istedim
  • Yurt disindan almamla turkiyeden almam arasinda ne farklar olur turkiyeden alanlar bi sure gectikten sonra bi sorunla karsilasip garantiye veren varmi veya garantiye guvenilebilirmi telefon bozuk geldi veya teknik bi sorunu cikti

• İhtiyacı Olanlar için ihtiyaç fazlası Elephone p8000 silikon kılıf 1 adet var.

• sagestondan alıp garanti ile ilgili sorun yaşayan varmı ?
  • ben aldım n11 den... sageston distribütörlük almıs...2 yıl garantili kullanıyorum bi haftadır makineden müthiş memnunu... sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster45

ben aldım n11 den... sageston distribütörlük almıs...2 yıl garantili kullanıyorum bi haftadır makineden müthiş memnunu... sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz

Hat uzerinden goruntulu gorusme varmi a acaba, samsunglardaki gibi .
    ?
  • Arkadaslar ilgilenenler bakabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_114889208/tm.htm

Eger gümrükle alakalı sıkıntı olabilecegini düsünüyorsaniz Türkiye`ye gelirken bile getirebilirim

Ayrica Türkiye fiyatindan 200 tl ucuz getiririm.(Fiyata 850 dedim ama Türkiye de 900 olursa 700 gibi...vs).Ama 1200tl olursa da 850 fix fiyat
  • mali63 M kullanıcısına yanıt
    kusura bakma gıremedım... samsung gibi kendiliginden görüntülü konusma yok... ama sunu soyleyebilirim cihaz muhtesem... n11 üzerinden sageston firmasından aldım hersey hazır ımei numarası iki tane hazır sageston firmasına kayıtlı olarak geliyor iletişim muthiş en ufak bişide ilgileniyorlar...kullanıyorum 2 aydır cok memnunum... kacak göcek ınanamayacagınız cezaları var diye biliyorum ... o yuzden muthıs oldu 2 yıl distribütor garantili 808 lira hiçbişi valla n11 de şiddetle tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster45

kusura bakma gıremedım... samsung gibi kendiliginden görüntülü konusma yok... ama sunu soyleyebilirim cihaz muhtesem... n11 üzerinden sageston firmasından aldım hersey hazır ımei numarası iki tane hazır sageston firmasına kayıtlı olarak geliyor iletişim muthiş en ufak bişide ilgileniyorlar...kullanıyorum 2 aydır cok memnunum... kacak göcek ınanamayacagınız cezaları var diye biliyorum ... o yuzden muthıs oldu 2 yıl distribütor garantili 808 lira hiçbişi valla n11 de şiddetle tavsiye ediyorum

Hocam öyle bir anlatmışsın ki samsung s7 yi 800.-TL ye almışsın gibi,bu benim bildiğim elephone değil mi yaw!!!
  • VALLA samsung ekran kırdı arkadas gıttı yenı cıhaz aldı sıfır , ekranı tel kadar zaten fiyatı ... birsey olsun oyle ugrastırıyorlarmıs...elektronigi cok incelenırım elephone aldım ekranda ölü pixel var dedım 1 tane o da gozukmuyor ama ben gorurum :) kelime dahi ettirmeden sıfırını bi gün sonra gönderdıler... iletişim müthiş... bi de surdan bakmak lazım piyasa o kadar basit ki kaliteli bi marka bi tel cıkartıyor batarya 3000 mah ozellikler cok ıyı sarjı gitmiyor , bi üstünü cıkartıyor küçük bişi ekleyip bataryayı 3100 mah yapıyor , bi üstünü cıkartıyor 3200 mah küçük bişi daha eklıyor falan filan... ama hepsinin arasında bin lıra 2 bın lıra oynuyor... ıkı aydır cihaz kullanıyorum elephone sarj muthiş , hız muthiş, en ufak kasma yok ... nie bi ton para vereyim markaya... alana saygım sonsuzdur güle güle kullansın kim ne aldıysa ben sahsi fikrimi söylüyorum lafım meclısten dısarı... cok memnunum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster45 -- 10 Mart 2016; 21:15:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sera2714

evet arkadaşlar ilk incelemem; ben siyah rengini aldım gerçekten çok şık duruyor. arka kapak fiber karbon görünümlü yine plastik ama öyle eskileri gibi sert kötü değil güzel. çerçeve kenarları gerçek metal ve çok şık duruyor dün sabah 11 den akşam 11 e kadar wifi açık gps açık net açık sürekli %25 şarj yedi. bu durumda batarya baya iyi gidecek gibi duruyor. ağırlığına gelince evet biraz ağır ele alınca hemen hissediliyor fakat oda kaliteli bir telefon hissi veriyor parmak izi okuyucusu çok çok hızlı note 4 ile karşılaştırdık hiç fark yok öndeki orta tuşa konulan led bildirim ışığı inanılmaz güzel ve hoş olmuş. herkesin dikkatini çekiyor. kameraya gelince arka kamera çok güzel resimleri bilgisayara atıp incelediğimde görüntüler güzel. ön kamera gece çekimlerinde biraz karanlık kalıyor ama seviye olarak baya iyi gündüz zaten çekimleri her iki kameranında süper bir kaç deneme resimde atarım ama ben hiç kapatmadan5 6 saat kullandım ondanmıdır bilemem ama biraz arka kapakta ısınma oldu gibi. daha inceledikce yazarım. resimde atarım.

hayırlı olsun hala memnun musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_b_68 -- 3 Nisan 2016; 15:57:39 >

• m_b_68 kullanıcısına yanıt
    evet hala zevkle kullanıyorum 4.5G ile süper uyumlu çalışıyor. zaten marka telefonun arkasında duruyor sürekli yeni güncellemeler geliyor ve otomatik yükleniyor. şuanda en son güncel yazılım 20160319211540 yüklü şarzı hala süper 2 gün kesintisiz dayanıyor sürekli wifi açık olduğu halde süreklide kullanıyorum. ama P8000 bir üst modeli çıktı almayı düşünüyorsanız onu kesinlikle tavsiye ederim. onda kablosuz şarz ve nfc gibi birçok üstün özellikler var ve fiyatı 269 dolar ben bile telefonumu satıp onu almayı düşünüyorum.
  • Batarya yüzdesi gösterme yi bulan varmı arkadaşlar

• yenikışla66 kullanıcısına yanıt
    Batarya yüzdesi ana ekranda gösterme yok ancak bunu play storeden yükleyeceğin widgetler ile yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.