Şimdi Ara

Elephone P8000 170 Dolar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
11.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhabalar. bu cihazı kullanmaya devam eden arkadaşlardan bi ricam olacak. n11 den 875 tl 75 tl kuponla 800 e alabiliyorum, tavsiye eder misiniz uzun süre kullanımda sıkıntı çıkarır mı kullanan arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum.. şimdiden teşekkürler..
  • ufukk81 U kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum 8 aydir. Bi sikinti yok. Android 6 yi bklyrm. Bu ay cikcak dedler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabınız için.. batarya performansı nasıl kaç saat ekran süresi veriyo, birde hızlı şarj olayı nasıl kaç saatte bataryayı dolduruyor.
  • Ortalama ekran suresi 8 -9 saat aliyorum ben. Wifi hep acik. 4 saat civari sarj oluyor

• esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar merhaba, cihazı satın aldım 5 gündür kullanıyorum güzel telefon ve metal çerçevesiyle sağlam hissi veriyor, size bi sorum daha olacak. cihazla birlikte gelen e posta uygulamasında hotmail kullanıyor musun? sorunsuz kurulumu yaptım mailler de geliyor, maile dokunup açıyorum mail içeriğini göstermiyor sizde durum nedir? şimdilik gmail uygulamasına hotmaili tanıtıp birincil olarak seçtim öyle kullanıyorum, ama diğeri kadar kullanışlı değil.. yardımcı olursan sevinirim.. teşekkürler..
    Hayirli olsun hocam. Ben hic kullanmadim eskiden desire x kullanirkende stok mail uygulamasi sikinti yaratmisti o gunden beri hicbir telefonda kullanmadim outlook kurabilirsiniz yada benim cok memnun kaldigim bluemail uygulamasini oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 14 Haziran 2016; 18:41:24 >
  • esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam Outlook yükleyip mail sorununu çözdüm sayılır. Ama daha önemli batarya problemi gibi. Siz 8-9 saat ekran süresi gördüğünüzü söylemiştiniz. Ben her şarjda ekran resmi alıyorum 5-6 saat bi defa 7 saat gördüm.4000 mah pil performansı vermiyor 3000 lik telefonlar bile 6-7 saati rahat görüyor. Ama sorun pille ilgili değilde daha çok yazılımsal bi problem gibi soyleki, pil kullanımı ekrandan fazla olarak telefon boşta iken harcıyor. Sizde bu durum nasıl acaba. Ekran görüntüsü paylasicam. Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın. Elephone P8000 170 Dolar
     Elephone P8000 170 Dolar
     Elephone P8000 170 Dolar

• monster45 M kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam, bende 2 hafta önce aldım kullanıyorum, cihaz güzel akıcı ama pil konusunda biraz sıkıntım var pil performansı bana düşük geldi yada benim telefonda yazılımsal yada donanımsal bir problem vardır bilmiyorum. ortalama 6 saat civarı ekran süresi alıyorum bazende 5 saatte kalıyor. sizde durum nedir acaba..
    3000 lik telefonlarla 6,7 saat zor hocam. Sizin kullaniminiza gorede degisebilir bu durum ama firma ilgili gonderin baksinlar bence.

• arkdaşlar bana elephone p8000 lcd ekranı lazım.aliexpresten iki kere getittirdim ama çalşımadı .
    türkiyede uygun fiyata bulabilir miyim.
    acil yardımınızı istiyorum
  • 3 yıl geçmiş telefonu alalı hala kullanıyorum

• P8000 arka kapak arıyorum, 5.1 versiyonu olacak elinde fazladan olan varsa yardımcı olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.