Şimdi Ara

Elephone P8000 170 Dolar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
11.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmazguney

quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Vowney güzel cihaza benziyor özellikleri çok iyi. Marka nasıl bir marka arkadaşlar.

elephone güzel telefonlar yapıyor dandik deyil özelliklerde hakkını veriyorsa harika bir telefon bence

Kafaya taktım cidden aliexpress'den alacağım , şansımı deneyeceğim daha doğrusu. Hocam siz alırsanız yada bir model aklınıza yatarsa 100-170dolar arası, buraya bir mesaj falan atarsanız sevinirim. İstanbulda değilim İstanbula gidince parayı toplayıp paypal üzerinden alıcam 1 aya kadar. Model konusunda kararsızım elbette

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elephone telefonların konuşma kalitesi ve hoparlör kalitesi nasıl acaba. Bu 8000 düşünüyordum vowney daha cazip göründü gözüme bir an

• Satilik full kutu aksesuar mevcut ciziksiz jelatinli imei faturali nakit 750 tl satilik beyaz renk 541RESUL33 whatsapp & sms icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 109-110 dolara limon vb farklı şeyler gönderebiliyorlar. Satıcının kalitesine dikkat etmek lazım.en azından bir elmas bir taç filan olmalı.ben p8000 aldım kullanıyorum. Cam ekran koruyucu da almıştım. Cam ekran koruyucu üzerinden dokunmatik gayet hassas çalışıyor. Önceki telefonum lg g2 de dokunmatik köşeler çalışmıyordu. Telefonun kulaklık ses kalitesi karşıya giden ses kalitesi ve dış hoparlör ses çıkışı iyi. Sorun yaşamadım. Aldığım satıcıdan gold renk istemiştim gri gönderdi. Beğenmezsem satabilirim. Kamera gayet güzel. Piyasadaki çoğu telefon ile yarışır. Lg g2 den iyi note3 ile nerdeyse aynı kalitede çekiyor. Hdr çekim gülümseme hareket çekimi filan var.

• Original Elephone P8000 Mobile Phone MTK6753 64bit 4G LTE Android 5.1 Octa Core 5.5" FHD 3GB RAM 16GB ROM 13MP Camera Touch ID
    http://www.aliexpress.com/item/Presale-Original-Elephone-P8000-5-5-FHD-Android-5-1-4G-LTE-Cell-Phone-MTK6753-Octa/32353768688.html
    (from AliExpress Android)

• Merhaba
    Eşime telefon alacağım. Seçenekler arasından P8000 i beğendi ama okuduğum kadarıyla telefonun ısınma sorunu var.
    Oyun falan oynamayan facebook, müzik- film ve internet amaçlı kullanan bir bayan için ısınma sorunu bir sorun mudur?
    Yoksa madem beğendi al 2-3 sene kullansın diyebilir misiniz?
  • Arkadaşlar bende bugün aldım p8000 ama parmak izini yapamadım oluşturuyorum ama etmek istediğimde yanlış diyor nerde hata yaptım acaba?

Ayrıca batarya yüzdesini nasıl açıyoruzaçıyoruz, ne kadar kaldığını göremiyorum da?

• 150 $'a düştü.Puanlarımla birlikte 125$'a düşüyor ama almaya cesaret edemiyorum,zengin daha zengin olsun diye paramızla mal alamıyoruz.Nasıl bir ülkede yaşıyorsak .

http://www.everbuying.net/product933855.html

Ekleme : Şimdi de mailime teklif göndermişler 145$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 29 Ekim 2015; 14:36:49 >
  • Aliexpress teki bir satıcıdan aldım. Adam telefonu Almanya'dan gönderdi. Ben de Almanya'daki arkadaşıma gönderttim. 1 günde telefon elindeydi.
    Biz de Türkiye'den alıp 2 ay bekleyelim, geçecek mi geçmeyecek mi diye totem yapalım, imei siyle uğraşalım, ...vb. Sonra da avrupa birliği bizi neden almıyor diye soralım.
    Medeniyet bize uğramamış hacılar.
  • Elephone Vowney modelinin başlığı yok mu arkadaşlar.. Bulamadım da.. Muhteşem bir telefon olmuş.

• bendehttp://www.geekbuying.com üzerinden arkadaşım için sipariş verdim 2 hafta önce, son durum bu, eğer bi aksilik çıkmazsa 1 tane daha sipariş vereceğim.

Elephone P8000 170 Dolar

• Telefonum geldi. Malzeme 10 numara. Altın rengini aldık biz. Gören bir daha bakıyor. Biraz ağır ama (ben eşime aldım) çantada taşıyan için sorun olmaz.
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,siz Aliexpresten satın aldınız değil mi?
    Ben de Everbuying'den denemelik takılırsa can yakmayacak DOOGEE X5 aldım.O kadar not yazmama ve satış sonrası ticket açıp ; paket üzerine telefon ibaresi kullanmayın hattâ unboxed gönderin dememe rağmen inat eder gibi kutulu gönderip üzerine de Cell Phone yazıp göndermişler.Daha önce bir arkadaş yine bu isteklerini belirtmesine rağmen yine kafalarına göre göndermişlerdi telefonu ama telefon arkadaşın eline geçmişti.Bu adamlara ne denirse densin yine bildiklerini okuyorlar.Aynen ben de totem yapmaya maalesef devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 2 Kasım 2015; 22:35:44 >
  • Arkadaşlar merhaba Ali express de telefon bakıyordum şuan için bu telefonu gördüm ve beğendim almayı düşünüyorum ama bir kaç ay sonra alabileceğim için henüz bu telefon üzerinde karar vermedim ama fiyatına göre ve alan arkadaşların yorumlarına göre bana çok makul geldi.Öncelikle şunu söyleyeyim daha önce yurt dışından telefon vb. sipariş vermedim bu ilk olucak o yüzden açıkçası biraz çekiniyorum ve merak ettiğim bazı şeyler var tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.İlk olarak tavsiye edeceğiniz güvenilir bir site ve satıcı var mı (tablet reyiz gibi içinden hıyar çıkmasın da :) ) ? İkincisi telefon gümrükte takılınca ne oluyor gidip telefonu biz mi alıyoruz yoksa telefon geri gidip para iadesi mi oluyor ? Üçüncüsü garanti işi nasıl hallediliyor telefona birşey olduğunda yurt dışına mı gönderiyoruz yoksa burda kendimiz bir şekilde bir yerlere para bayılarak mı hallediyoruz ? Şuan için bunları merak ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız için

• telefon geldi, üzerindeki yazılım pek sarmadı, custom romlara baktım stabil olan 1 tane var oda idare eder. daha önce bir tane daha alacağım demiştim sıradaki modeli xiaomi redmi note 2 prime 32GB olarak belirledim. fiyatı aynı ;)
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Üzdün be hocam

• Arkadaşlar selam tesaduf eseri gordum konuyu eşim için bakınıyorum 2 telefon arasında kaldım cok kararsız kaldım f/p oranına gore tavsıyenız ne olur tesekkurler,,

elephone p8000 mi meizu m2 mini mi ??

Bu arada 2 telefondan birini satmak isteyen olursa gorusmek ısterım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Üzdün be hocam

Neden? Hayatın gerçekleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Arkadaşlar selam tesaduf eseri gordum konuyu eşim için bakınıyorum 2 telefon arasında kaldım cok kararsız kaldım f/p oranına gore tavsıyenız ne olur tesekkurler,,

elephone p8000 mi meizu m2 mini mi ??

Bu arada 2 telefondan birini satmak isteyen olursa gorusmek ısterım.

Daha önce eşimde zopo 998 vardı. Telefon iyi güzel ama pili bir türlü düzen tutmadı. Şimdi elephone p8000 aldım. Açıkçası sadece dış görünüşüne göre karar verdi eşim. Özellikle altın renkli olan bir bayan için en ideal telefonlardan biri diyebilirim. Pili süper, görüntüsü süper, işlemci iyi. Tek sorun kamerası. Biraz kötü. Biz beğenmedik.
    Meizu ise oyuncak gibi geldi bana. Bir kere elime aldım ve iyiki elephone almışım dedim. Tabi eşim için.
    Ben kendime redmi note 2 aldım. Gelmesini bekliyorum

• Bu cihaza kalici imei nasil atilir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.