Şimdi Ara

Elephone P8000 170 Dolar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
11.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hemen şimdi pencereden ve birde odanın içinde çektiğim resimleri ekliyorum telefonu 6 gündür kullanıyorum gerçekten hergün çok konuşmama ve sürekli nete girmeme ragmen şarzı 2 gün sonunda %10-15 gibi yinede kalıyor benim için en önemli olay budur arkadaşlar hergün telefonu şarza takma olayım bitti şimdi iki günde bir şarz ediyorum foto kalitesi beklentileri karşılıyor parmak izi okuyucusu çok iyi çalışıyor stabil note 4 lede karşılaştırdık fark yok. işlemci hızı zaten süper kasma donma yok işletim sistemide gayet güzel ve stabil eline alan herkese ilk başta biraz ağır gibi gelsede hemen alışıyorlar fota otomatik güncelleme olması çok güzel öyle yeni çıkan sürümü kendin değil telefon otomatik yüklüyor. herkes ısınma varmı diye soruyor normal kullanımda yok ama 2-3 saat sürekli oyunlarda biraz ısınma oluyor lg lerdeki gibi okadar başka yok. ben şahsen memnun kaldım telefondan.
     Elephone P8000 170 Dolar Elephone P8000 170 Dolar

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım senin öğrenmek istediklerini de hemen cevaplayayım. 1 çerçeve yapısı metal çok güzel duruyor. arka kapak fiber karbon görünümlü yine plastik fakat eskileri gibi dandik kalitesiz değil iyi ve hoş görünüyor. bendeki siyah renk çok güzel duruyor. boyutlar ideal ölçülerde fakat biraz ağır. ekrandaki kenar siyah çerçeve biraz daha ince olabilirdi. öndeki home tuşuna entegre edilen led bildirim ışığı çok şık ve hoş duruyor. kamera yeterli düzeyde bu fiyatta bir telefon için samsung 3L2 kamera sensöründen biraz daha fazla kalite bekliyordum ama belki yazılımdan olabilir çünkü yazılımla kamerayı dahada iyi edeceklerini elephone söylüyor yeni bir kamera için güncelleme geliyormuş yakında fota da yayınlayacaklarmış. ısınma sorunu var ama çok değil LG lerdeki gibi. parmak izi sensörü çok iyi hassas ve hızlı stabil. dahada merak ettiğin olursa söyle açıklarım. fakat benim tavsiyem bu telefon baya bir ucuz uygun fiyat ve performansında ötürü alınır. fakat biraz daha paranız varsa ki bu telefon 210 dolar yeni çıkan meizu mx5 veya one plus 2 ya bakmanızı öneririm onlarda fiyat olarak 350 ile 450 dolar arasında belki ben bile telefonumu satıp onlardan alabilirim.

• dün gece bir lokantada ve dışarıda baya resim çektim gece az ışıklı ortamlarda bile kamera güzel resimler çekti kamerayı beğendim fena değil.
  • güle güle kullanın. telefonu yurt içinde nasıl kullanıyorsunuz pasaport kaydı gerekli değil mi?
  • sera2714 S kullanıcısına yanıt
    Hocam aciklamalariniz ve yorumunuz icin tesekkur ederim.

Telefonun bi kac resmini cekip koyabilir misiniz? Youtubeden cok izledim lakin bide sizin elinizde gormek istedim.

Siz kac dolara aldiniz?
    Ben suan 120 $a alabiliyorum ama kararsizin işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    120 dolar bu telefon için bence çok iyi fiyat o fiyata alabiliyorsan hemen al ben kılıfı ile birlikte 180 dolara aldım
  • oscartiger kullanıcısına yanıt
    tabiki kayıt şart pasaport ile veya bir telefoncuya ver imei atarak
    Hocam 120$ hangi siteden alabiliyorsunuz,dönüş yaparsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Hocam 120$ hangi siteden alabiliyorsunuz,dönüş yaparsanız sevinirim.

Hocam bu ele code muhabbeti vardı.
    Kodu girince 40 $ indirim yapıyorud. Kodlar hala duruyor deneyebilirsiniz
    vs0x5b7a
    xb6pjgdv

Süresi dolmuş yazıyor. everb.uying de

bu kodu girince 140 $ a kadar düşüyordu.

birde benim bu sitede 16 $ lık puanım vardı. Onuda kullanıp 120 $ civarı alabiliyordum. Keşke alsaydım.

Kredi kartımın hesap kesim tarihine yaklaşmıştı ekonik olarak açılmayayım diye vazgeçtim. Paypal ekranına kadar gelmiştim :)

Şuan bile almayı düşünüyorum.
    170 - 16 = 154 (Kur 2,95 ) desek 454,30
    Nuvo TL kadar 50 TL indirim yapıyor. Düz 400 TL mal edebilirim.
    Kodlar artık hiçbir sitede geçmiyor hocam.Gümrük muhabbeti yüzünden karar veremedim ben de bir türlü.Gören de sanır ki memlekette her şey tıkır tıkır da bir gümrük sorunumuz var sanki
  • f@tih kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam... Gumruk muhabbeti malasef oyle.
    Ben çok pismanim kod kullanip uygun fiyata almadigima...

170$ lik bir telefon 6 ay sonra felan 140-130,$ bandina anca duşer...

Bakalim zaman neyi gostericek.
    Herşey nasip kismet :) hayirlisi olsun napalim

GearBest'de 160 $ a düşmüş hocam.
  • Gearbest e adres yazarkenn turkiye cikmiyor turkiyeye alisverisi yokmu.heryere var nornalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiler; AliExpress'de çok iyi fiyata; baya yüksek oyu bulunan satıcı tarafından çok aşağı fiyata satılıyor.
    http://s.click.aliexpress.com/e/uVZzjmIEI

Eğer siz ürünü Wish List'e ekleyip; Android ve IOS uygulaması üzerinden indirim oluyor.

Elephone P8000 170 Dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginTopcuoglu -- 31 Ağustos 2015; 15:55:24 >
  • @Meriçli Çıkıyor arkadaşım,Forumda bir çok arkadaş alışveriş yapıyor.Bir yerde hata yapıyorsunuzdur.

@EnginTopcuoglu Bir tane daha tatlı su kurnazı ,Referanslı link yasak.
  • f@tih kullanıcısına yanıt
    Duşsun elleme hocam 140$ a kadar yolu var.
    Benim acelem yok beklicem...

Ben de bekleyeceğim artık hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 1 Eylül 2015; 16:23:30 >
  • Elephone p8000 sarj süper görünüm güzel vede güncelleme ii miş Android 5.1 var k3 note kullanmış biri olarak elephone p8000 hoşuma gitti gün boyunca şarjı bitirsem die bakıyorsun

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Artıları nı söylemek gerekirse mavi bildirim ışığı güzel olmuş bildirimlerde güzel oluyor
    Fotoğraf çekiminde sesli komut koymuşlar Artı olarak
    Ve en iyisi parmak okuyucu süper çalışıyo

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • elinde sıfır uygun fiyata satan varsa pm atsın :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.