Şimdi Ara

Elephone P8000 170 Dolar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
11.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon çok ağır 200 gr seviyelerin de..o gr larda tablet yapıyorlar artık...
  • Dediğiniz nedenlerden ötürü bu fiyata başka fırsatlara yönelmek sanki daha mantıklı olacak
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    4300 mah batt. koyunca ağırlık arttı tabi :)
    Arka kapak desen, 3 yaşındaki çocuk oyuncakları gibi tırtıklı tırtıklı...
  • çok şükür telefonuma kavuştum ilk düşüncelerim harika hemen parmak izini denedimve note4 ile karşılaştırdım hiç fark yok süper kamerayı denedim o da süper akşama ilk incelemelerimi daha detaylı ve fotolu yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sera2714

çok şükür telefonuma kavuştum ilk düşüncelerim harika hemen parmak izini denedimve note4 ile karşılaştırdım hiç fark yok süper kamerayı denedim o da süper akşama ilk incelemelerimi daha detaylı ve fotolu yazarım

4 gozle incelemeni bekiyorum dostum.
    Ozellikle telefonun çerceve yapisini, inceligini, arka kapak, isinma, kamera ve led bildirim ozelliklerini detayli bi anlatim.yaparsan resim video harika olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kutusuz telefon gönderen sağlam site hangileri yazarmısınız. Ben bangood dan daha önce sipariş vermiştim gümrükte takıldı. Kutusuz göndermiyor. Bangood. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşlar ilk incelemem; ben siyah rengini aldım gerçekten çok şık duruyor. arka kapak fiber karbon görünümlü yine plastik ama öyle eskileri gibi sert kötü değil güzel. çerçeve kenarları gerçek metal ve çok şık duruyor dün sabah 11 den akşam 11 e kadar wifi açık gps açık net açık sürekli %25 şarj yedi. bu durumda batarya baya iyi gidecek gibi duruyor. ağırlığına gelince evet biraz ağır ele alınca hemen hissediliyor fakat oda kaliteli bir telefon hissi veriyor parmak izi okuyucusu çok çok hızlı note 4 ile karşılaştırdık hiç fark yok öndeki orta tuşa konulan led bildirim ışığı inanılmaz güzel ve hoş olmuş. herkesin dikkatini çekiyor. kameraya gelince arka kamera çok güzel resimleri bilgisayara atıp incelediğimde görüntüler güzel. ön kamera gece çekimlerinde biraz karanlık kalıyor ama seviye olarak baya iyi gündüz zaten çekimleri her iki kameranında süper bir kaç deneme resimde atarım ama ben hiç kapatmadan5 6 saat kullandım ondanmıdır bilemem ama biraz arka kapakta ısınma oldu gibi. daha inceledikce yazarım. resimde atarım.

• sera2714 S kullanıcısına yanıt
    Yorumun için çok teşekkür ederim.
    Resimleri de musait olduğunda bekliyoruz
  • bugün pil deneyimim sabah 7 de şarzdan çektim şuan saat 17.50 ve kullanım istatiklerim ekran açıklık 53 dk 17 sn. sesli aramalar 1 s 11dk 40 sn mobil veri sürekli açık 1 s 23 dk veri indirme ve diğer uygulamalar sonucu şuan şarzım %70 harika bence
    Daha once hangi cin telefonlarini kullandiniz?
    Onlarla kiyaslayacak olsaniz?

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    daha önce çin malı gerçekten çakma note 1 ve note 3 kullanmıştım ama onlar çok kötüydü fakat bu harika ben buna çin telefonu bile demiyorum çinin iphone bence
  • Arkadaşlar ben telefonu geekbuing den aldım full kutulu ve eksiksiz tam göndediler ve inanılmaz olan 10 ağustosta kargo singapurdan çıktı 17 ağustosda ben türkiyede eslim aldım gümrüge takılma olayı biraz şans olsada birazda mantık işiyle alakalı bana gelen kutunun üzerinde fiyat 20 dolar yazıyordu ve kutu içeriği hediye olarak görünüyordu. sizde aldığınız yere söyleyin gönderirken fiyatını düşük tutsunlar bildiğim kadarı ile 75 dolar altı gümrüge takılmıyor ve kutu içeriğine başka bişeyler yazsınlar o zaman sizinkide geçer işte benim telin fotografı

Elephone P8000 170 Dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sera2714 -- 18 Ağustos 2015; 21:40:25 >

• Isınma sorunu var diyorlar çok isiniyormus ne diyorsunuz alınır mı bu telefon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun,çok sevindim problemsiz olarak elinize geçtiğine.Güle güle kullanın.Cihazın şöyle ayrıntılı resimlerini paylaşırsanız sevinirim.
  • alım notunuzu paylaşırsanız çok makbule geçer ve hemen almayı düşünüyorum
  • _---lionel---_ kullanıcısına yanıt
    evet uzun süre oynayınca veya nette takılınca ısınıyor ama tabi dediğim 3 4 saat falan hiç kapatmadan oynarsan oluyor ama öyle rahatsız edici değil sırf bunun için alınmayacak bir telefon değil lg lerdeki gibi onlardada aynı
  • bir sürü program yükledim antutu 34305 puan verdi
  • telefonun 2 eksisini buldum 1-OTG yok yani bir flash bellek veya mouse bağlayamıyorsun çokda gereklimi değil ama yok ayrıca 2-dijital pusulada yok. OTA otomatik güncelleme var kendi son güncel versiyonunu çıkınca hemen yüklüyor
    Hocam resim video v.b detay bekliyoruz.
    Lutfen musait olunca ekleye bilir misiniz?

• Alan var mı, memnun mu? Telefon hakkında yorumu olanlar, kullananlar. Almayı düşünüyorum yorumları görelim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.