Şimdi Ara

Elephone P8000 170 Dolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
11.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün gelen mesaj.

Sipariş verdikden sonra 15 gün bekleyeğiz bakalım... Acelemiz yok kaldı 13 gün :D

Merhaba
    e-postan için teşekkürler
    Bunu ödedikten sonra genellikle ihtiyaç 2-7 iş günü w sipariş süreci için
    Saygılarımla
    Tina
  • quote:

Orijinalden alıntı: crewlin

Bugün gelen mesaj.

Sipariş verdikden sonra 15 gün bekleyeğiz bakalım... Acelemiz yok kaldı 13 gün :D

Merhaba
    e-postan için teşekkürler
    Bunu ödedikten sonra genellikle ihtiyaç 2-7 iş günü w sipariş süreci için
    Saygılarımla
    Tina

%80 15 gün sorada göndermicekler.
    P7000 de de aynısını yaptılar. Umarım yanılırım.
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    senin telefondan haber varmı. ben 25 temmuzda verdim hala bekliyorum. siteye bakıyorum telefon satışa çıkmış ben kılıflı iztedim kılıf çıkmamış acaba ondan mı bekliyor benim sipariş bilmiyorum. ama pazartesi dayanamayıp siparişi iptal etmeyi düşünüyorum pazartesiye kadar süre verdim. bakalım
  • p8000 201 gr ona göre vücutmu çalışacaksınız,amelemi tutarsınız bilmem ona göre yok ben duymadım işitmedim demeyin...
  • sera2714 S kullanıcısına yanıt
    Sayın Bay,
    Bu geekbuying müşteri hizmetidir.
    Siparişiniz için teşekkür ederiz.
    Biz öğenin sizi bilgilendirmek için üzgünüz 346597 son derece popüler, biz sadece fabrikadan onları almak gerekir.
    Biz mevcut zaman teyit edemez,
    Eğer beyaz renk değişen misin 346088 (187946), var bizim depoda kalan sadece birkaç olanları.
    Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz erken reply.We seviniriz.
    Herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.
    Neyse biz size yardım etmek için elimizden geleni yapacağız.
    Saygılarımla,

diye mesaj atmışlar hala siparişle ilgili işlem yapılmış gibi gözükmüyor. Stoklarında olan beyaz rengi göndermeleri için mail attım. 2 gün oldu hala ses yok bu gidişle iptal edeceğim sanırım bir kaç güne kadar gelmezse....
  • beyler gümrük olayını nasıl çözüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş uygun komisyon karşılığı cep telefonuda dahil bir çok şeyi getirtebiliyorsunuz... Kesinlikle gümrüğe takılmadığını söyliyor. Aynı anda en fazla 5 adet cep telefonu sipariş edebilirsiniz.

http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1471957-yurt-disindan-urun-almak-isteyenler-yurt-disi-urun-tedarik-ve-danismanligi-isinizi-saglama-alin.html
  • sera2714 S kullanıcısına yanıt
    Benim siparişim iptal oldu.
  • crewlin C kullanıcısına yanıt
    banada aşağıdaki gibi mesaj gönderdiler. bende cevap olarak tamam beyaz gönderin dedim ama bakalım göndereceklermi.

3386105
    983.220 HK 983221
    Merhaba canım,
    Bu Geekbuying müşteri hizmetleri temsilcisi .
    Siparişiniz için teşekkür ederiz .
    Size " P8000 " emretti kaleminin rengi stokta olduğunu size bildirmek için üzgünüz. Bir süre bekleyen misin ?
    Yoksa sırayla , beklettiğim için değil size , onun diğer renk " - 187946 Beyaz " olarak değişiyor misin? Bizim depoda kalan tek birkaç olanlar vardır ; Biz erken cevabınızı seviniriz .
    Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
    Başka fikirleriniz varsa bize bildirin çekinmeyin .
    Saygılarımızla ,
    Carrie
    : ) :):) :):)
    TÜRLÜ UYARI : göndermek veya zaman içinde sizin için sorunu aynı e-posta ( konuşmamız ilk konu ) kapsamında e-posta yanıtlamak veya başka biz çözmek olmayabilir lütfen .

• Beyaz ve gold rengini aldim, telefon ne renk olursa olsun cok şık. Batarya guzel, ses p7000 den daha iyi, yazilim olarak gelistirmisler kendi arayuzlerini yapmislar guzel olmus. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim

• esb2011 E kullanıcısına yanıt
    sen şuanda aldın ve kullanıyormusun gerçekten nerden ve nasıl oldu ben 25 haziranda sipariş verdim hala bekliyorum telefon nasıl anlatsana çok merak ediyorum özellikle kamerasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: sera2714

sen şuanda aldın ve kullanıyormusun gerçekten nerden ve nasıl oldu ben 25 haziranda sipariş verdim hala bekliyorum telefon nasıl anlatsana çok merak ediyorum özellikle kamerasını

Kendim aldim shenzhenden 2 beyaz 1 gold. Arayuzu guzel yapmislar, p7000 e gore biraz agir geliyor ama ertesi gun alistim sikinti yok, suandaki yazilimda sikintilar var biraz kilit ekrani gec geliyor kamera sikintili yazilimla duzelecek seyler

• quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

Orijinalden alıntı: sera2714

Kendim aldim shenzhenden 2 beyaz 1 gold. Arayuzu guzel yapmislar, p7000 e gore biraz agir geliyor ama ertesi gun alistim sikinti yok, suandaki yazilimda sikintilar var biraz kilit ekrani gec geliyor kamera sikintili yazilimla duzelecek seyler

MErhaba,

ilk speclerinde P7000 den daha hafif görünüyoru onun için 2 tane sipariş ettim bende bu hafta yollamışlar yolda geliyor şu an , elinde telefon olan birisi ayrıntılı bir inceleme yaparsa çok makbule geçer.

Özelikle kamera kalitesi ve hızı nasıl? Takılmalar ve anlamsız kitlenmeler oluyor mu? Isınma problemi var mı? Birde en büyük korkum normalden daha kalın bir telefon gibi görünüyor siz ne dersiniz?

• gearbestten ve geekbuy dan almayın onlar kutuyla gönderiyor ve kutuyla gönderilen lerin takılma ihtimali yüzde yüze yaklaştı önceden şans vardı o da kalmadı üzülmek istemiyorsanız oralardan almayın

resim eklermisin
    hocam bir inceleme yapsan fotoğraf örnekleri falan hoş olur..
  • Order Date: 8/14/2015
    Order Status: Shipped
    Shipping methods: china post
    Shipping date: 8/14/2015 8:50:49 PM
    Tracking Number:
    Tracking Site:http://www.17track.net/index.shtml
    Track your order: Click here
    No record!

2 nci kargo bilgileri
    Shipping methods: Singapore post
    Shipping date: 8/17/2015 3:25:24 PM
    Tracking Number:
    Tracking Site:http://www.17track.net/index.shtml
    Track your order: Click here

ilk verdiğim sipariş ulaşmamıştı. siparişi iptal edip geekbuying den tekrar sipariş verdim. şu an siparişim yola çıkmış gözüküyor.

Merak edenler Tracking site adresine Tracking Number yazarak kargonun şu anki durumunu bilgi amacıyla görebilirler...

Benim gibi ilk defa sipariş verenlerin için yardım amaçlı açılmış bir konudur.

04.09.2015 tarihinde nihayet telefon elime ulaştı.

Gümrük diye endişe edenler merak etmesin telefonun üstünde 20$ Gift yazısı bulunuyor. (Adamlar işini tam yapmış) Herhangi bir sıkıntı cıkmadı. Gelmesi için 20 gün beklemek zor oldu. Hergün takip numarasından takip etmek sinir bozucu.

Siparişlerinizi korkmadan verebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crewlin -- 4 Eylül 2015; 22:17:09 >

• taka61 T kullanıcısına yanıt
    Suan cok yogunum hocam musait bir zamanda yapabilirim

• Ever.buying'den kodla beraber 140$ a geliyor.ben de mi alsam ne yapsam bilemedim
  • f@tih kullanıcısına yanıt
    Aynen bende alıp almamakta kararsızım.
    Dolar bu kadar fırlamışken, ve elimde telefon varken, ayrıca performansı soru işareti olan bu telefonu almak
    İnsanı tedirgin ediyor.

Ulefone be Touch 2 ve P8000 arasında kaldım :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.