Şimdi Ara

Eleştirmenler bekleniyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler , bayanlar ve forumdaşlar..

Blogum da yazdığım yazıların nasıl olduğunu ve neleri geliştirmem gerektiğini merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurguya ve yazıdaki karakterlere daha fazla eğilmelisin. Daha detaylı tasvirler ve daha akıcı bir yazı diline sahip olman gerek. İlk izlenimim bu. Hepsini okumadım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahir Amca -- 22 Şubat 2017; 21:41:1 >
  • Mahir Amca M kullanıcısına yanıt
    İlk olarak hangi yazıya baktınız?

• Fert Feriştah'ı okudum. -ki ve -de/-da ekleri bazen doğru bazen yanlış yazılmış.
    Örneğin " havada ki yerini", "salonda ki ışığı" ki buralarda birleşik olmalıydı.
    Noktalama işaretlerinden nokta, virgül, noktalı virgül, iki nokta, üç nokta, soru, ünlem, tırnak işaretleri, ayraç ve kesme ait oldukları kelimelere bitişik olarak yazılır ve kesme dışındaki işaretlerden sonra bir harf boşluğu ara verilir.

Yazının üslubu güzel. Araya oturgaçlı götürgeç gibi şeyler sıkıştırlmasa daha iyi olabilir. İlk bölümdeki FLASH kısımlarını sürdürmeyi düşünmüyor musunuz?
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim.

İlkokuldan bu yana ki ve de/da ekleri ile aram yoktur. Genelde bizim dergi içerisinde editörümüz düzeltmeleri yapıyor. Ben pek dikkat etmiyorum.

Noktalama işaretleri kullanım şekli tamamen blog bazlı bir problem. Bilgisayarımdan mı kaynaklı yoksa kullandığım tarayıcı mı sorunlu bilmiyorum. Otomatik birer boşluk bırakıyor. Ben de geri dönüp düzeltmek istemedim hiçbir zaman. Göze batıyorsa halledilebilir ama, orası ayrı.

Sürekli otobüs otobüs veyahut araba araba dememek için kalemimle ve kelime dağarcığımla harmanladığım kelimeler bunlar. Kullanmayı seviyorum. Flash meselesi devam edecek.

Hoşnut olduğum kelimeleri ve anlatım parçacıklarını yazımdan atarsam kendim olamam lakin teknik açıdan yaptığınız eleştiriyi dikkate alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.