|
Amazon'un merakla beklenen Gülümseten Kasım Fırsatları başlıyor!
-
-
13 kasım saat 11:55'deki fiyatlar ile 12:01'deki fiyatları karşılaştırın arkadaşlar. İndirimi değil de bindirimi göreceksiniz.
-
Geçen sefer bazı beklediğim ürünlerde güzel indirim olmuştu ama bu şekil kampanya sevmiyorum. Günde 3 kere siteden beklediğiniz ürünlerde indirim var mı yok mu bakmak gerekiyor. İndirimler başladığında ürün fiyatı yükseliyorsa yüksek ihtimal kampanya süresinde bir gün indirime girecektir.
-
Sepette ürünler vardı hepsinin fiyatı artmis. Amazonda alıştı buralara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her zamanki gibi bindir, indir geçen hepsi... de bir ürün vardı sepetim de 475 TL idi sonra 11.111111 indirimleri başladı. Ürün 950 x %50 indirime girdi😅 nasıl ama inanamadım bu nasıl indirim dedim hemen almalıyım ve sepetimden sildim. Yıllardır çevremdeki herkese indirimlerden birşeyler aldırmış veya almış birisi olarak son 5 yıldır doğru düzgün indirimler olmayıp normal günlerde bile daha iyi fiyatlara aldığım ürünler var oyüzden sürü psikolojisine kapılmayalım lütfen.😜
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oZRaGo -- 8 Kasım 2023; 16:19:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kim merakla bekliyor bu Gülümseten Kasım Fırsatlarını yahu.
-
At izi it izine karıştı maalesef hocam. Nadiren iyi indirimler oluyor, onlar da diğer indirim diye sunulan bindirimlerin arasında kaybolup gidiyor maalesef. Bakanlığın bu konuya el atıp indirimleri denetlemesi lazım. Firmaların bir ürünün tüm fiyat geçmişini tutma zorunluluğu olup aynı zamanda her fiyat değişikliğini bakanlığa bildirme zorunluluğu olmalı ki firmalar takip edilebilsin, bindirip indirenler yakalansın ama nerede bizim ülkemizde böyle bir yapı...
Firmalarda para kazanmak uğruna ahlak kalmadı. Devlet de tüketiciyi korumuyor maalesef. Olan bizlere oluyor her seferinde. Neyin ne kadar ettiğini bilemediğimiz enflasyonist bir ekonominin ortasında çakallarla baş başa kaldık maalesef.
-
2180 tl eklediğim ssd m2 2339 tl olmuş süper bindirim teşekkürler.
Aynen öyle sistem kurulmalı. Marketler için sözde yaptılar eski fiyat, yeni fiyat diye. Onun dahi hilelerini buldular farklı stok isimleri ile barkod basma,..... gibi İnsanlar ahlak sahibi olsa devletimiz bu halde olmaz balık baştan kokar deyip susuyorum.
Valla devlet istese hepsini öyle bir yakalar ki. Elinde her türlü imkan var, denetimde belirli süreliğine şube kapama cezası ver bakalım bir daha kimse o etiketleri farklı giriyor mu. Yeter ki istensin.
-
indirim falan yok.
-
Hükümetimiz sağ olsun aylardır yıllardır sıcak fırsatlar ikinci el akak,ce vs dolaşıp durmadan ürün alıyorduk artık alacak para da enayi de kalmadı rahat ettim bırak sıcağı kaynarı olsa yine umrumda değil alın sizin olsun bütün ürünler kkler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccguven -- 8 Kasım 2023; 16:48:03 >
-
Geçen seneki Kasım indirimleri başlamadan sepetime eklediğim acer notebook 1 gün önceden 1000 lira zam yedi sonraki gün indirim kapsamında tekrar aynı fiyata düştü.
Tuvalet kağıdı kulesini yükseltmeye devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 15 49000 altına inerse senin yorumunu eksileyeceğim beklemedeyiz
-
bennn :D yıllık stok yapıcam kedi maması, zeytinyaglı ton balıgı, şampuan. Hedeflediğim iphone 15 alabilmek a101de 48bine düştü, amazonda 45e düşmesini çok merakla bekliyorum :D
-
Sepetimde 3 ürün var, üçüde zam yemiş bugün
-
bi de sen goster hunerlerini bi görelim bakalim
kampanya degil insan silkelemece 🤣🤣
gülümseten indirim değilde ağlatan bindirim gibi bir şey oldu bu bende anlamadım; geçen cuma aldığım bir ürün 837 tl iken şuan 1050 tl olmuş...
13 kasım saat 11:55'deki fiyatlar ile 12:01'deki fiyatları karşılaştırın arkadaşlar. İndirimi değil de bindirimi göreceksiniz. |
Sepette ürünler vardı hepsinin fiyatı artmis. Amazonda alıştı buralara.
|
At izi it izine karıştı maalesef hocam. Nadiren iyi indirimler oluyor, onlar da diğer indirim diye sunulan bindirimlerin arasında kaybolup gidiyor maalesef. Bakanlığın bu konuya el atıp indirimleri denetlemesi lazım. Firmaların bir ürünün tüm fiyat geçmişini tutma zorunluluğu olup aynı zamanda her fiyat değişikliğini bakanlığa bildirme zorunluluğu olmalı ki firmalar takip edilebilsin, bindirip indirenler yakalansın ama nerede bizim ülkemizde böyle bir yapı... Firmalarda para kazanmak uğruna ahlak kalmadı. Devlet de tüketiciyi korumuyor maalesef. Olan bizlere oluyor her seferinde. Neyin ne kadar ettiğini bilemediğimiz enflasyonist bir ekonominin ortasında çakallarla baş başa kaldık maalesef. |
Her zamanki gibi bindir, indir geçen hepsi... de bir ürün vardı sepetim de 475 TL idi sonra 11.111111 indirimleri başladı. Ürün 950 x %50 indirime girdi😅 nasıl ama inanamadım bu nasıl indirim dedim hemen almalıyım ve sepetimden sildim. Yıllardır çevremdeki herkese indirimlerden birşeyler aldırmış veya almış birisi olarak son 5 yıldır doğru düzgün indirimler olmayıp normal günlerde bile daha iyi fiyatlara aldığım ürünler var oyüzden sürü psikolojisine kapılmayalım lütfen.😜
|
Kim merakla bekliyor bu Gülümseten Kasım Fırsatlarını yahu. |
Valla devlet istese hepsini öyle bir yakalar ki. Elinde her türlü imkan var, denetimde belirli süreliğine şube kapama cezası ver bakalım bir daha kimse o etiketleri farklı giriyor mu. Yeter ki istensin. |
Benzer içerikler
- final cut pro fiyat
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- iphone zil sesi yapma
- vodafone mobil imza
- repost nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X