Şimdi Ara

elexsir staff a damage basmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elexsir staff var +1 rebit ama hiç bir damage basılı degil yani lr fr veya ice basılı degil ne yapmam lazım fire basmak istyorum yardım pls..

• yardım edecek yokmu ?
  • neyin yardımını istiyorsun pek anlamadım ?
  • Ya Charonda kagitlari var simdi adi aklima gelmiyor Dispell mi ne öyle bisi Glacier Lighting fln yazıyor kagitlarda ama soldakileri al pahali olanlardan basiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 13 Aralık 2006; 2:32:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Steave

Ya Charonda kagitlari var simdi adi aklima gelmiyor Dispell mi ne öyle bisi Glacier Lighting fln yazıyor kagitlarda ama soldakileri al pahali olanlardan basiyorsun.

YANLIŞ BİLGİ.. BLASSED ENCHAND DAMAGE SCROLL BASACAK... AMA BLASSED OLMALI YOKSA KOLAYCA YANAR.. ARDINDAN DA NE İSTİYORSA ONA ÇEVİRİR DİSPELLERLE..

İLK LİGHTNİNG BASILIYO. SONRA SEN İSTERSEN ÇEVİRİYORSUN
  • blessed elemental scroll 3.6m lik kagit rengi turuncu
  • cevap veren arkadaşlara teşekkur ederim
  • rebirth item diyosun ndamage basili degilse rebirth olmazki:(

onda reduce filan basilidir
  • rebirthse nasıl dmg olmuyor anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzfaster

rebirthse nasıl dmg olmuyor anlamadım

senmi benmi rebirth se zaten damage wardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: quash58

quote:

Orjinalden alıntı: oguzfaster

rebirthse nasıl dmg olmuyor anlamadım

senmi benmi rebirth se zaten damage wardır

anlamadım işte..Arkadaş hem rebirth diyo hem ne flame ne ice ne light dmg war diyor..Benmi yanlış anladım

• charon a iki tokat çek halleder
  • rebiht konusu yanlış yazdım haklısınız +7 demek istedim damege basım rebiht yapacam sorun damage basmada
  • quote:

Orjinalden alıntı: gray_foxx

quote:

Orjinalden alıntı: Steave

Ya Charonda kagitlari var simdi adi aklima gelmiyor Dispell mi ne öyle bisi Glacier Lighting fln yazıyor kagitlarda ama soldakileri al pahali olanlardan basiyorsun.

YANLIŞ BİLGİ.. BLASSED ENCHAND DAMAGE SCROLL BASACAK... AMA BLASSED OLMALI YOKSA KOLAYCA YANAR.. ARDINDAN DA NE İSTİYORSA ONA ÇEVİRİR DİSPELLERLE..

İLK LİGHTNİNG BASILIYO. SONRA SEN İSTERSEN ÇEVİRİYORSUN

hayır dispeller değiştirmek için Elemental Blessed Upgrade Scrolla basıyorsun lightning oluyor eğer sen lr ci değilsen high class dispel scroll alıp değiştiriyorsun

• Blessed Elemental Scroll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.