Şimdi Ara

Elf Karakteri Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda aradim ama aradigim cevabi bulamadim size bir sey sormak istiyorum. Mesela savasci bir elf kasmak istesem. Energy'e hic bulasmadan agility ve vit mi kasmam lazim yoksa str de elfde vurusu etkiliyor mu? Yani belli bir point uzerinden degilde yani su str etkiler mi etkilemez mi bunu cevaplarsaniz sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savaşçı istiyorsan AGİ VİT
    Buff yapıcam diyosan ENERGY
    STR elfe katkısı olmaz
  • str katkısı olur tabi, ama vit basmak kadar avantajlı değildir. agi-str arasında oran farkı var. str bow dmg az verir agi fazla verir, agi bowsuz dmg az verir str fazla verir. dolayısı ile etkisi vardır, katkısı yoktur demek yanlış olur.
  • Benim gibi noreset bir server da oynuyorsan bu önemli bi durum, str ye set ve silah kullanabilecek kadar str vermen yeterlidir, yine noreset server icin agielf boss kesmek icin eventler icin iyi bir seçimdir. Çünkü pmv dsr si agi abandıysan yüksek olur ve dsr set giyebilirsen diğer karakterlere göre kat kat kolay boss kesebilirsin. Zevklidirde ama pvp için bir fikrim yok, tek emin olduğum agi elf noreset server için şu:
    str ye silah ve set giyebilcek kadar
    ene ye hiç.
    agi/vit duruma göre değişir.
  • Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Agi ve Vit e abanıcam ama Str 0 olmayacak eneye bulaşmıcam teşekkürler
  • arkadaşlar energi elf kasamak için hangi antik seti giymem lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.