Şimdi Ara

Eli Kolu Tutan Ciddi Silver-Gold Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gold 5 serilerden sürekli 1/18 giden yasuo ve bot lane oyuncuları yüzünden düştüm. Ciddi oynuyorum. Mainim top lane 200K Renektonum var. Mikro makro her türlü karşımdakinden çoğu maç baya üstünüm. Birlikte gold ve üstüne çıkmak isteyen veya şu an gold olup top lanede sağlam oyuncu arayan insanlarla duo gitmek istiyorum.
    Top lane oynadığım için duomun Mid veya Jungle olması tercihim ama yine de farketmez.
    Nick:ToujouBasara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla kardeş silver 1'im bende ama euw serverine yeni üyelik almayı yada paraya kıyıp oraya geçmeyi düşünüyorum... TR'de kanser olmamak elde değil.. dün karşıya gelen rakipte 1 kişi afk kaldı ona rağmen 45dk sürdü oyun zar zor bitirdik oyun adamların hakkıydı net ama oyun uzayınca biz arayı kapattık.. aynı durum bizde de oluyor.. gang atmasını bilmeyen ormancı.. lane dondurmasını bilmeyen oyuncular... hepsini geçtim totem aq totem atma özürlü bizim millet...
    Tamam ben çok şahane bir oyuncu değilim haftada sadece 1 gün oynayabiliyorum buda yeteklerimin zayıflamasına sebep oluyor ama hiç bir zaman feedlemedim, en kötü oyunum 1/4/0 şeklinde gider ondan sonra rakibe yanaşmam toparlayana kadar.
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Satim sana hesap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FallenKings kullanıcısına yanıt
    niye para vereyim ki ? 2 kostüm hariç kostüm hastalığı yok bende olsa da olmasa olur.. herolarda 10-15 hero olsa yeter
  • Eve geçince ekleyimde deneyelim .

Nick : Vezir
  • support oynayarak tr serverında kolayca yükselebilirsiniz.2 haftada silver 2 den plat 5 e kastım sadece sup oynadım.tr serverı özellikle silver gold eloda sup eksikliği yaşar ve oyunları sup oynamayı bilenler taşır.kaybettiğiniz oyunlara bakın sup oynayan adam tarayıcı almamıştır almazlar totem atıp temizlemezler.siz öğrenin oynayın kolayca yükselin.
  • Support oynuyorum genelde gold3üm şu an 1-2 maç gireriz hoşlaşırsak devam ederiz gece ekliycem nickim Jugitive
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

valla kardeş silver 1'im bende ama euw serverine yeni üyelik almayı yada paraya kıyıp oraya geçmeyi düşünüyorum... TR'de kanser olmamak elde değil.. dün karşıya gelen rakipte 1 kişi afk kaldı ona rağmen 45dk sürdü oyun zar zor bitirdik oyun adamların hakkıydı net ama oyun uzayınca biz arayı kapattık.. aynı durum bizde de oluyor.. gang atmasını bilmeyen ormancı.. lane dondurmasını bilmeyen oyuncular... hepsini geçtim totem aq totem atma özürlü bizim millet...
    Tamam ben çok şahane bir oyuncu değilim haftada sadece 1 gün oynayabiliyorum buda yeteklerimin zayıflamasına sebep oluyor ama hiç bir zaman feedlemedim, en kötü oyunum 1/4/0 şeklinde gider ondan sonra rakibe yanaşmam toparlayana kadar.
    Westdede var 1-12 yasuolar , sadece flame yok mal gibi feedleyip mal gibi oynayıp çıkıyorlar , sen bunlara 'are you low IQ try to play other games' yazınca sen flamer olup Ban yiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekle Khanjui
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.