Şimdi Ara

eLif şAfak'ın romanı yok satıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemizde oRhan pAmuk kadar tepki gören diğer yazar eLif şAfak ın kitabı, eylül ayında en çok satılan kitap olmuş. Bunlar böyle yaparak daha çok para kazanıyorlar. Aynı zamanda da nobel ödülü kapmaya çalışıyorlar. Böyle bir yazarın kitabı nasıl yok satar ya biz Türkleri anlamak geçekten güç..

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=47138

'Baba ve Piç' yok sattı
    Türkiye Yayıncılar Birliği'nin (TYB) hazırladığı "Eylül 2006 ayında kitapçılarda en çok satan kitaplar" listesinin ilk sırasını Elif Şafak'ın "Baba ve Piç" adlı romanının aldığı bildirildi.

TYB tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, ülke çapında belli başlı kitabevlerinden alınan satış rakamlarına göre, Eylül ayında en çok satan ilk 10 kitap belirlendi.

Robin S. Sharma'nın "Sen Ölünce Kim Ağlar" adlı kitabı geçen ayın en çok satan ikinci kitabı olurken, Paulo Coelho'nun "Hac" adlı kitabı listenin üçüncü sırasında yer aldı.

Açıklamada, ilk 10'a giren diğer kitap ve yazarlar şöyle sıralandı:

İpek Çalışlar'ın "Latife Hanım",
    Emre Kongar'ın "Tarihimizle Yüzleşmek",
    Soner Yalçın'ın "Efendi2/Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı",
    Orkun Uçar'ın "Metal Fırtına 3-Kızıl Kurt",
    Zülfü Livaneli'nin "Leyla'nın Evi2,
    Hande Altaylı'nın "Aşka Şeytan Karışır" ve
    Hıfzı Topuz'un "Başın Öne Eğilmesin" adlı kitabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aswod -- 12 Ekim 2006; 22:27:19 >

• Bence çok satılması iyi bi gelişme. İnsanlar en azından neye tepki koyduklarını bilsinler ki tepkiler daha etkileyici ve yaptırım gücü yüksek olsun.
  • bence bir sebebide son zamanlarda kitap ve yazarı ile ilgili polemikler.bu olaylar okuyucuları bu kitabı almaya sürüklüyor her halde.
  • ya uymayın bu saçma sapan insanlara. şahsen ben o kitabı alıpta bitaraflarından uydurdukları yalanlarla beynimi yıkayamam ama şu ülkede ne kadar meraklı insan varmış ya. biz kendimize küfredilmesine ne kadar meraklıymışız ya.
  • Arkadaşlar Fatih Altaylı ve Yılmaz Özdil de yazdı, edebi değeri olmayan beş para etmez bir kitap.

Reklamının iyi olması için araya bir kaç cümle sıkıştırıverilmiş.
  • yaw şu kitap olayını birisi ban pm atsın ls gerçekten fransızım bu konuda kısadan seğinse yeter
  • Kitabın beş para etmez olması önemli değil.
    Bu yazar türklüğe hakaretten 301. maddeden yargılanıp beraat etti. Orhan pamuk gibi TVlere çıktı belkide seneye oda bir nobel kapacak.
    Artık böyle yazarlar edebi değeri olmayan kitaplar yazsa bile yok satacaklar. Böylelerine yine hakaret yiyen biz türkler maddi destek sağlıyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelecek nobel edebiyat ödülü adayı işte
  • quote:

oRhan pAmuk kadar tepki gören diğer yazar eLif şAfak ın kitabı eylil

• neden bahsediyorsunuz ben anlamadım ki.

kim bu romanı okudu ? o yorum yapsın.
  • arkadaşlar ben okudum bu romanı, bence büyütecek abartacak hiçbir şey yok, kitapta ermeniler haklıdır filanda denilmemiş, her iki açıdan olaya bakış var ve en önemlisi biz türklerin bu konuda ne kadar bilgisiz ve duyarsız olduğunu açıkca gösteriyor..

Benim size tavsiyem yarın hemen gidip Nihat Gencin "Karanlığa okunan ezanlar" kitabını satın alıp okuyun... Sonrada Elif Şafağı okuyun.. sonra başınızı ellerinizin arasına koyup düşünün..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.