Şimdi Ara

Eligium - The Chosen One (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
15.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam arkadaşlar bana beta key lazım elinizde varsa özelden gönderirseniz çok sevinirim . şimdiden teşekkür ederim İyi oyunlar.
  • Oyunu tekrar kuruyorum.Bu arada elimde fazladan 2 adet key halen bulunmakta ilk ve 2. atılan özel mesaja bu keyler verilecektir.Bilginize.
  • Oyun açılmadımı ne keyi
  • Aion'un bilgisayarımda arıza çıkarmasından dolayı bende başlıyorum oyuna.
  • F2P oyun arayan arkadaşlar aradığınız oyun bu. Tek eksiği ayrıntılı bir rehberi yok :)
  • arkadaşlar biz de 3 arkadaş olarak başlamayı düşünüyoruz ama beta key lazımmış sanırım verebilecek arkadaşlar varsa pmden bekliyor olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conjuror

arkadaşlar biz de 3 arkadaş olarak başlamayı düşünüyoruz ama beta key lazımmış sanırım verebilecek arkadaşlar varsa pmden bekliyor olacağım

key lazim değil artık hocam başlayabilirsiniz direk bedava
  • Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim yardım lütfen

Eligium - The Chosen One
  • bylerr acc alıyorum kaç tane gremiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

bylerr acc alıyorum kaç tane gremiyorum ama

Banyo yap.
  • katy perry fantezisi yapıp bana banyo yap diyon ya şaştım şuan :D
  • kimler oynuyo acaba oyunu bide karar veremiyom ne açsam diye durid panda bide wrior arasindayim :)
  • Oyunu oynayan varmı acaba beraber birşeyler yapalım klan falan kurarız?
  • edit: yanlış yer :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuxUuR -- 22 Mayıs 2012; 21:49:10 >
  • beyler şuan indiriyorum ys en vardı ben eng indirdim beta key lazı mdeğil demi şuan 3 gb indi zaten akk den dolayıo 1 mb indiriyoruz
  • oyunu indirdim 7-8 sene önce olsa 10 8 verirdim şuan 10 uzerinden 4 veriyorum inanılmaz itici grafikler
  • Ben oyunu betadayken oynayıp beğenmiştim.Tekrar indiriyorum betadan çıktı mı?Birde betada bir çok hata vardı bunlar giderildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Ben oyunu betadayken oynayıp beğenmiştim.Tekrar indiriyorum betadan çıktı mı?Birde betada bir çok hata vardı bunlar giderildi mi?

oyun birçok sebep dolayısıyla iptal edilmiştir. detaylı bilgi içinhttps://forum.eligium.com/showthread.php?t=20680
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.