Şimdi Ara

Eligium - The Chosen One (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
15.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orda yazana gore 20 karakterden fazla eposta adresıne sahıp olanlar ılerleyemez gıbı bırsey dıo :D ne alaka ya :D pacth bekleyın yada 20 karakterden az yenı e posta ıle uyelık alın dıo :D sacmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicombilgisayar

orda yazana gore 20 karakterden fazla eposta adresıne sahıp olanlar ılerleyemez gıbı bırsey dıo :D ne alaka ya :D pacth bekleyın yada 20 karakterden az yenı e posta ıle uyelık alın dıo :D sacmalık

evet . buda bi gelişme
  • Abi oyunun grafikleri tam bi hayal kırıklığı oldu benim için ya videolara hiç benzemiyor ya da ben ayarları bozdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

Abi oyunun grafikleri tam bi hayal kırıklığı oldu benim için ya videolara hiç benzemiyor ya da ben ayarları bozdum

yok yok ayarlarında bişi yok. hayalkırıklığına uğradım bende. war of immortal oynuyo gibi hissediyorum kendimi şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverhand

quote:

Abi oyunun grafikleri tam bi hayal kırıklığı oldu benim için ya videolara hiç benzemiyor ya da ben ayarları bozdum

yok yok ayarlarında bişi yok. hayalkırıklığına uğradım bende. war of immortal oynuyo gibi hissediyorum kendimi şuan.

Aynen çok beklentiliydim bundan bu da rezil oldu neyse biraz kasarım pvp tutarsa oynarım yoksa şansı yok

• quote:

quote:

quote:

Aynen çok beklentiliydim bundan bu da rezil oldu neyse biraz kasarım pvp tutarsa oynarım yoksa şansı yok

faction ve nick nedir ?

• Oynayamadan Oyunu bıraktığım ilk Oyun
  • 20 karakterden kısa e maille uyelık aldım suan oyundayım nick Prestige.
  • SERVER LİST GORUNMUYOR YA NE YAPMALIYIZ BI COZUMU YOKMUDUR ?:
  • quote:

quote:

quote:

quote:

faction ve nick nedir ?

nick : Ravenous'da faction şu kutsal olan arkadaşlar vallahi adını unuttum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

faction ve nick nedir ?

nick : Ravenous'da faction şu kutsal olan arkadaşlar vallahi adını unuttum

whisper atamıyorum sanırım faction lar farklı

• vay arkadaş yeni account aldım yenı clıent yukledım genede şu karakter ekranını geçemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

vay arkadaş yeni account aldım yenı clıent yukledım genede şu karakter ekranını geçemedim

mail adres
    ndeki karakter sayısı 20 den az olmalı . ben şu an oyundayım.
  • ben çıktım girdim oyuna düzeldi şuan o ilk fiction kutsal olan dayım nick eldridge 7 lvldim çıktım gece girerim heralde çok insan vardı quest yapılmıyordu valla
  • nick 1MimarSinan7
    faction : Glorious Empire
  • serverlar göçtü galiba adamlarda beklemiyordu heralde bu kadar yoğun ilgi olmasını
  • Beğenmedim :)
  • Arkadaşlar 1280x1024 çözünürlük yok şaka mı ya?

Oyunun içinde varmış sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 15 Şubat 2012; 22:40:03 >
  • Fazla karısık degil guzel bir oyuna benziyor 6lvl oldum bugunluk bu kadar yeter yarın devam ederim :)
  • Oyun beklentilerimi karşıladı ama aşırı kalabalık 10 tane köpek kesemedim. CBT'den fena valla
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.