Şimdi Ara

Eligium - The Chosen One (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
15.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat full screen olarak tam olarak çalıştıramazsın dedi ve oyunda grafikler bende çok bozuk yani 1900*1200 de görüntüleybiliyorum ve değiştiremiyorum bunu sizinde başınıza geldimi böyle bişey? teşekkürler.
  • 13 level oldum ah yarın okul olmasa koloya yetişirdimde yarına kaldı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: castingf4il3d

arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat full screen olarak tam olarak çalıştıramazsın dedi ve oyunda grafikler bende çok bozuk yani 1900*1200 de görüntüleybiliyorum ve değiştiremiyorum bunu sizinde başınıza geldimi böyle bişey? teşekkürler.

yukardaki msjlara bakarsan eğer ufak bir çözüm sundum onu yaparsan düzelebileceğini umuyorum
  • beyler benim character degisti yanlıs skill gitmisim :S Ulasmak isterseniz Malkocoglu
  • BU MADEN CIKARMA NASIL OLUYOR
  • TAMAM BULDUM SKİLL LVL MADENLERİ KAZA BİLİYOMUŞ
    ,
  • Oyun beni baya sardı diyebilirim ozellikle gorev yaparken bu itemi nerden bulacagım bu npc nerdedir diye ugrasmanız gerekmıyor ustune tıklayınca kendısı gidiyor ve ayrıca oyuna girdiginizde game settingsten aa yı 16xQ ya getirdiginizde grafiklerde cok guzel bir yumusama oluyor tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Oyun beni baya sardı diyebilirim ozellikle gorev yaparken bu itemi nerden bulacagım bu npc nerdedir diye ugrasmanız gerekmıyor ustune tıklayınca kendısı gidiyor ve ayrıca oyuna girdiginizde game settingsten aa yı 16xQ ya getirdiginizde grafiklerde cok guzel bir yumusama oluyor tavsiye edilir.

Aa yı 16xQ ya getirmek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

quote:

Oyun beni baya sardı diyebilirim ozellikle gorev yaparken bu itemi nerden bulacagım bu npc nerdedir diye ugrasmanız gerekmıyor ustune tıklayınca kendısı gidiyor ve ayrıca oyuna girdiginizde game settingsten aa yı 16xQ ya getirdiginizde grafiklerde cok guzel bir yumusama oluyor tavsiye edilir.

Aa yı 16xQ ya getirmek ?

aa 4x görebildim ben 16 yoktu ayarlarda.
  • Soul circle olayını anlıyan varmı
  • sanırım aa olayı ekran kartına baglı arkadasımda 8xQ ya getirebilmis bu arada party nasıl kuruluyor.
  • quote:

sanırım aa olayı ekran kartına baglı arkadasımda 8xQ ya getirebilmis bu arada party nasıl kuruluyor.

bende GT555m var daha ne olacak ? T ' ye bas açılan pencereden party işlemlerini yönetebilirsin.
  • Oyunu 6 levela kadar female druid olarak oynadim,izlenimlerim;
    1) Oncelikle grafik ayarlarlarini fulleyince ortaya bayagi guzel bir atmosfer cikiyor ve oyun icinde 0 delayla oynayabiliyorsunuz.
    2) Sanki daha 6 level olmama ragmen gorevlerden biraz sıkıldım ama bunun yaninda gorevlerin seriligi yani npc ve gorev yerleri arasi mesafe guzel.Exp rate de suan normal gozukuyor.
    3)Oyun simdilik guzel denenir ama en az 20 level olduktan sonra kararimi belirtirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 16 Şubat 2012; 18:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rαizen

Oyunu 6 levela kadar female druid olarak oynadim,izlenimlerim;
    1) Oncelikle grafik ayarlarlarini fulleyince ortaya bayagi guzel bir atmosfer cikiyor ve oyun icinde 0 delayla oynayabiliyorsunuz.
    2) Sanki daha 6 level olmama ragmen gorevlerden biraz sıkıldım ama bunun yaninda gorevlerin seriligi yani npc ve gorev yerleri arasi mesafe guzel.Exp rate de suan normal gozukuyor.
    3)Oyun simdilik guzel denenir ama en az 20 level olduktan sonra kararimi belirtirim.

15 leveldan sonra classını seçtikten sonra gelen skiller çok şahane en azından hunter için. Şuanda 17 levelım ve guild wars2 ye kadar oynayacağım tek mmo budur
  • Hangi Taraftayız Arkadaşlar Oyun İçinde Buluşmak İsteyen Arkadaşlar Varsa Lütfen Yazsınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarCu

Hangi Taraftayız Arkadaşlar Oyun İçinde Buluşmak İsteyen Arkadaşlar Varsa Lütfen Yazsınlar..

glorious empire nick : pandik
  • ben de glorious empire nick Blaze
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

ben de glorious empire nick Blaze

whisper atmıyor sana oyunda değilmisin?
  • Yok oyunda değilim şuanda
  • Holy taraftayım nick Daymoon
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.