Şimdi Ara

Eligium - The Chosen One (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
15.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulubey Diğer Taraftaydı Silip Glodious Empirede Açmak istedim Sildimde ama Açamadım :)) Karakter Adı Database'den Silinmiyor Sanırım. Yani Karakterimizi Silsek bile 1 Kere O Adı Alabiliyoruz.. Başınıza Gelmemesi Açısından Uyarayım Dedim :)) Ben Yandım Siz Yanmayın :D bu arada Nick BarCu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarCu

Ulubey Diğer Taraftaydı Silip Glodious Empirede Açmak istedim Sildimde ama Açamadım :)) Karakter Adı Database'den Silinmiyor Sanırım. Yani Karakterimizi Silsek bile 1 Kere O Adı Alabiliyoruz.. Başınıza Gelmemesi Açısından Uyarayım Dedim :)) Ben Yandım Siz Yanmayın :D bu arada Nick BarCu

benim başıma geldi sildiğim bi ismi tekrar almak istedim ama alamadım. saçma olmuş.
  • Yeni clientte bağlanmadı.
  • Forumunda bu Konu ile Alakalı İllaki Birşeyler Vardır.. Dilerseniz Araştırın Arkadaşlar..
  • aynen yeni clientte aynı seyi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarCu

Forumunda bu Konu ile Alakalı İllaki Birşeyler Vardır.. Dilerseniz Araştırın Arkadaşlar..

araştırdım. herkes aynı problemlerden bahsediyor.
    karakter oluşturduktan sonra bağlanamama
    sildiğin karakterin ismini tekrar alamama
    Epic Fail...
  • Bugun açılır umarım 2 haftadır şu gunu beklıyorum
  • start diyorum orda kalıyo sinir oldum ya
  • Yeni client indirdim versionu 92.10.13 yine server list boş
  • charaktere girmiyo full fail beea salakça iş yapmışlar.
  • Nasıl oyun yapmışlar böyle harbi epic fail !!
  • Open beta'ya bak daha oyuna giremiyoruz :D
  • Beyler bence çok abartıyorsunuz :) Tmm sorunlar var ama bugün ilk günü . Saat farkını da koyarsanız ilk gününde böyle şeyler genelde online oyunlarda olur. Ama en kısa sürede düzelecektir . Bazı online oyunlarda giriş yapabiliyorsun ama oyunun içi buglarla dolu . Sorunsuz oyun için geç girmeye değer. Girip de bug da kalmaktansa ... Sabır herşeyin ilacıdır :)
  • Pandamla bi tane mob kesemedim daha
  • yeni client tadamı girilmiyor? bekledıgıme degmedı yaa..
  • herkes 12.13 versiyonu yazmıs. ama sitedekini indiriyorum 10.13 diyo. daha yenisi fln mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

yeni client tadamı girilmiyor? bekledıgıme degmedı yaa..

Aynen dostum :)
  • Ben girdim oyuna beklediğime değmedi gibi duruyor şuan.
  • Hello warriors of Galgaron! This post concerns those who have not been able to progress past the character selection screen in the Open Beta.

Due to unforeseen database technical issues, those who are using email addresses longer than 20 characters are not able to progress into the game. To alleviate the problem, the IT team will be implementing a patch as soon as they can. This means that you do not have to alter your desired account information. After the patch is implemented you will be able to progress into the game.

However, if you choose not to wait for the patch, you may opt to create a new account which has an email address of less than 20 characters.

sorun çözülmüş sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.