Banada sabah 3 adet cbt key gelmiş isteyenlere bende gönderebilirim alıntı yapabilirsiniz mesaja.
beyer ben oyunda girip id mi yazaeken @ işarati koyamıyom neden
@ koyamazsin kendileri e-mail ile id şifre gönderiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Vyn
Banada sabah 3 adet cbt key gelmiş isteyenlere bende gönderebilirim alıntı yapabilirsiniz mesaja.
Bir tanesini ben alabilirim :)
quote:
Bende 1 tane alabilir miyim ? Bu oyunu gerçekten denemek istiyorum.
quote:
hocam eğer sen oynamıyacaksan 3.sünü de ben alabilirim
gönderdim hepsini bitti =)
mailerinize bakın uye olan herkeze gonderıldı 3 beta key
Bana gelen 3 key arkadaşlar lazım olanlar yararlansın :)
E_FI_Y5Eqa9tDAV
E_FI_GbsM2vJA5s
E_FI_zyYsYPnGZs
oyun iyi güzel hoşda tuhaf geldi biraz sanki skilleri lvl up lamak için sürekli skill e basılı tutmak gerek peh =) delay var cbt den olabilir muhtemelen ama çok tutacağını düşünmuyorum.
Beta Key:
E_FI_VtE2Ep7Crv
E_FI_7c6cwFUUtC
İhtiyacı olan varsa kullansın
Oyun gayet hoş ve tutucak bence. Bazı arkadaşlar elindeki fazla keyleri dağıtmış ama değersiz değil o keyler. Şahsen ben bana gelen 3 keyden tekini kullandım diğer 2siyle dota2 keyi aldım. Dota2 nin değeri 20-25euro. Gerçi dota2 yi de kullandım ama yine de ben olsam dağıtmam.
quote:
Orijinalden alıntı: Delling
Oyun gayet hoş ve tutucak bence. Bazı arkadaşlar elindeki fazla keyleri dağıtmış ama değersiz değil o keyler. Şahsen ben bana gelen 3 keyden tekini kullandım diğer 2siyle dota2 keyi aldım. Dota2 nin değeri 20-25euro. Gerçi dota2 yi de kullandım ama yine de ben olsam dağıtmam.
18'inde Obt olacak bir oyun için çokda değerli sayılmaz heralde ..
Elinde key olan varsa özel mesaj atabilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: karga_22
quote:
Orijinalden alıntı: Delling
18'inde Obt olacak bir oyun için çokda değerli sayılmaz heralde ..
Oyun 18inde obt olmicak. 22 sinde closed beta biticek. Open beta için verilen bir tarih yok daha.