Şimdi Ara

Eligium - The Chosen One (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
15.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler id xxxx@hotmail.com olarakmı yazaçaz bende oyundayken @ işareti çıkmıyor yoksa id xxxx mi sıf yazaçam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

beta key göndermiyorlar ayın 21 inde yapılacak olan yarışmaya katılacaksın kazanan kişiler girme hakkı kazanıcak

Bu kadar abartılacak bir oyun değil ki neden bu kadar artaksiyona ihtiyaç duyuyorlar çözebilmiş değilim
  • Fazladan beta keyi olan varsa yollarsa sevinirim. Teşekkürler arkadaşlar.
  • Sanki Blizzard'ın yeni oyununa girecez anasını satayım. Beta key almak için girdiğimiz tantanaya bak.
  • betaya kabul edildim ama indirmekten vazgeçtim hala katılmak isteyen varsa id pwyi pm ile atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 22 Aralık 2011; 23:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

betaya kabul edildim ama indirmekten vazgeçtim hala katılmak isteyen varsa id pwyi pm ile atabilirim

ben alabilirim.
  • benim hazır yüklü id şifre gönderirsen yeter :D
  • grena7 pm atmış ona verdim id pwyi kusura bakma ama istersen ona sor belki paylaşır seninle o daha oyunu indirmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 22 Aralık 2011; 23:46:56 >
  • geçti bolunun pazarı kalsın
  • oyun videolarda izlediğiniz kadar kaliteli değil açıkçası. ilginçtir videolarda çok beğendiğim oyunlar genelde böyle hayalkırıklığı oluyor. yani oyun o kadar kötü değil de, çok daha fazlasını beklediğim için, istediğimi pek bulamadım. endgame i nasıl bilmiyorum tabi.
  • Oyunu denemek istiyorum key bulamıyorum arkadaşlar kullanılmayan ID Şifre veya key varsa rica ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevval06

Oyunu denemek istiyorum key bulamıyorum arkadaşlar kullanılmayan ID Şifre veya key varsa rica ediyorum :)

Dostum elimde hesap mevcut değil ama beta key veren bir site var ama baya bir uğraş gerektiriyor anladığım kadarıyla işine yarar belki diye link veriyorum:
    http://www.mmobomb.com/giveaway/eligium-closed-beta-keys
  • Denedim açıkcası sarmadı.Klasik bi f2p den farkı yok hatta çoğu f2p oyundan kötü diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyQuinn

Denedim açıkcası sarmadı.Klasik bi f2p den farkı yok hatta çoğu f2p oyundan kötü diyebilirim.

Kardeşim eğer oynamıyorsan hesabını verebilir misin ? Bu oyunu uzun zamandır denemek istiyordum fakat key alamadığım için fırsat bulamıyordum.Eğer sorun yaratmayacaksa sadece etrafa bakınıp çıkacağım.
  • HarveyQuinn Kardeşim Sayesinde Deneme Fırsatı Bulabildim. Oyun Bence Tutulacak bir Oyun. Gerek Grafik Gerek içerik bakımından oldukça iddialı.. açık beta 18 ocak deniliyor. sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • OB'ye kadar denemek istiyorum Eligium'u ben de.Hesabını kullanmayanlar ID Şifre atabilir mi özel mesajdan.
  • 2 tane key var elimde.İsteyen mesajıma alıntı yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

2 tane key var elimde.İsteyen mesajıma alıntı yapsın.

Ben alabilirim Oralardaysan Teşşekürler şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

2 tane key var elimde.İsteyen mesajıma alıntı yapsın.

ben tabiki :D
  • Keyleri yolladım arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.