Şimdi Ara

Elim Ayagim titriyor.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tipik 3.dünya ülke insanı tepkisi vermissiniz.

aşırı mal düşkünlüğü bizim gibilere özgü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 6 Kasım 2014; 9:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

Sakin ol liseli! Şu dünya malına bu kadar değer vermemeliyiz, adam sarhoş değilse kaza bu olabilir tabiki. belki sen anlamazsın ama babana şunu der misin? "o ağzını burnunu kırmaya çalıştığın adamı ya allah çok seviyorsa"!!!!

• Hiç bir kaza isteyerek olmaz. Hani şimdi sen arabana gözün gibi bakıyorsun ya. Biri çarptığı zaman "gözüm gibi baktığım arabaya biri gelip çarpsa olay çıkar" diyorlar ya. Yarın öbür gün Gözün gibi baktığın araban ile gidip gözü gibi arabasına bakan başka birinin arabasına vurursan ne olacak?
    Kaza bu, olur. Olmaz diye bir şey yok. İstersen 50 yıllık sürücü ol, nefes alan her canlının başına her şey gelebilir.
    Araba da baban da olabilirdi. Hani arabayı park edip eve çıkmış ve yarım saat sonra vurmuşlar ya. Baban tam inerken de olabilirdi ve belki hayatına mal olabilirdi babanın bu kaza. Ve sen bırak ders çalışamama durumunu dünyan başına yıkılırdı. Araba bu, lanet olası demir parçası. Sigortası var, o var bu var. Yapılır veya gider yerine yenisi gelir. Ama baban içindeyken veya tam inerken olmuş olup hayatını kaybetse giden can geri gelmezdi.

Benim de arabama 3 yıl önce biri vurdu arkadan. İnip dövmedim adamı. Adam zaten şok olmuştu ve "çok özür dilerim, suçlu benim ben vurdum size arkadan" dedi ve özür diledi. Kimseyi öldürmedik, dövmedik, arabam boyalı oldu diye lanetler okumadık, kalkıp değer kaybı davası da açmadık. Benle mezara girecek değil. Dünya fani, ölüm ani. Hani sarhoş olur, bütün arabaları sıradan geçirir o zaman anlarım. Ama kaza bu.

Malınızın esiri olmayın bu kadar. Bu gün bu yaşadığını hiç ummadığın anda bir gün sen birisinin yaşamasına sebep olursun o kişi de aynı beddua'yı sana eder ve gidip şunun ağzını burnunu dağıtayım düşüncesini sana besler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 6 Kasım 2014; 9:52:09 >

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    3. kişilere şeref yoksunu, beyinsiz gibi sözcükler kullanımı forum kurallarına aykırıdır. Forum kurallarını geçtim insanlık kuralları içine dahi giremez. Konuyu kilitliyorum, gelişmeleri seviyeli bir üslupla açacağınız konuda yazabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.