Şimdi Ara

Elim Ayagim titriyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 arabamız perte çıktı şuana kadar. Sizinki de pert olsaydı yazıyı hayal bile edemiyorum

Geçmiş olsun
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsunda bu kadar ağır beddua etmeniz için vuran tarafın alkollü yada çok hızlı vs olması gerekir. Diğer türlü adı üzerinde kaza keşke olmasa ama yapılacak bir şey yok. Eğer çok sindiremiyorsanız yapabileceğiniz tek şey değer kaybı davası açıp sonucunu beklemek. Başkada bir çözümü yok bu olayın.
  • Deden bıraksaydı da, baban adamı bir güzel dövüp hastanelik etseydi. Duran araca da vurulur mu be!?!?! Gerçekten insan müsvettesiymiş, bu nedir ya, bütün ailenin gözü gibi baktığı araca git vur, en az 7.000 kayıp var.... Keşke baban bıçağı alıp herifi gebertseymiş, dövüp hastanelik etseymiş.... Hiç duran arabaya vurulur mu....

Mal sevgisi böyle bir şeymiş..... Bunları da forumdan öğrenmiş olduk. Ben merak ettim, kazayı gördükten sonra adama hiç hal hatır sordunuz mu, yarası var mıymış, geçmiş olsun dediniz mi? Hastaneye götürmeyi teklif ettiniz mi o insan müsvettesine?
  • ''kaza'' olmuş karşı taraf da istemezdi herhalde sizin gül gibi arabanıza vurup bu hallere düşmek. cana gelmemiş diye şükredin. maddi kayıpları telafi edersiniz bir şekilde. yazması düşünmesi bile kötü ama ya içinde aileden birileri olsaydı? her işte bir hayır vardır arabanızı bir süre kullanmamanız gerekiyordu belkide.. geçmiş olsun
  • öncelikle geçmiş olsun..

benim de aracım var belirteyim.şimdi bu aracların üzerine titremeye olayını bir türlü anlamadım.tamam zar zor alınmış emek verilmiş ama..kimse kimsenin aracına bilerek vurmaz ,adından belli kaza.adamı dövmek nedir biraz medeni olun.bilerek isteyerek kasten çarpmış mı ..yok..
    ee..sözüm meclisden dışarı, dışarıya konulan mal ,ne çizilsin ne tozlansın ne de başına bir iş gelsin.bu kadar polyannacı olmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtıl -- 6 Kasım 2014; 1:47:04 >
  • Dün sabah Ankaradaydım erken kalktım annemler sitede oturur ve evde sigara içilmez bende balkona çıktım balkon park yeri manzaralı onuncu katta ev. Neyse, saat yedi falan bi saate yola çıkmam lazım İzmire gideceğim. Yaktım sigarayı park yerinde bir astra başında dört kişi biri yaşlı amca, araba beyaz gençler arabayı siliyor amcada gözlemleyip direktif veriyor aman oğlum şurayı da sil aman oğlum camı sirke ile sil aman oğlum siyah yerleri parlat falan. Şaka gibi geldi öyle onlara baktım araba üç dört yaşında falandı sonrada daha üçbin kmde olan ve piskikten sadece farları seçilebilen arabama baktım...

Konuyu görünce nedense aklıma geldi. Sakin be kardeş vardır Bi hayır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altı üstü araba arkadaşım bu ne ya...
    canın sağolsun...
    kim demiş lat, menat, uzza öldü diye!
  •  Elim Ayagim titriyor..

Ya bu manzarayla sabah kalktığında karşılaşsaydın ne olacaktı? Adamın biri çarpmış gitmiş ne yapacaksın o zaman? Forumu gez dolaş milletin başına neler gelmiş diye. Sonra da haline şükret.
  • insanlık halidir olabilir alkollü felan değilse tartışma çıkarmanıza gerek yoktu. bu kadar sakınacaksanız aldığınız 1 milyonluk evinizi garajlı tercih edebilirdiniz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 6 Kasım 2014; 2:36:16 >
  • Arkadaslar haklisiniz kusura bakmayin o anin siniri ile abartmisim ancak amcamin arabasina 2 kere vurdular iksinde de 8de 8 karsi bize de 3 kere vurdular ucunde de 8dr 8 ksrsi taraf suclu. Yani kizmam biraz da bundan bitmedi bunlar adami sormussunuz adami birakin arabasinda bile bisey yok oyle sacma sekilde vurdu biz de buna kiziyoruz. Yoksa trafikte olsa bisey olsa hatta olmustu dalgaya slip adamu rahatlattigimiz bilr vardir ama bu fazlaydi.

• Sakin ol bu ne gaz, bu ne hırs.. Moralin bozulabilir ama bu adı üstünde kazadır. Benim başıma gelse ben de çok üzülürüm; ama neden beddua edeyim? Hayır da, kaza da Allah'tan güzel kardeşim; siz araçtan inerken adam patlatsaydı ne olacaktı? En az bir ölü bir yaralı. Adama beddua edeceğinize sadaka verin, halinize şükredin. Bir de yazmadan geçemeyeceğim; milyonluk evin otoparkı yok muydu?
  • çok degerliyse araban bir garaj yap orda dursun. bir kaza için beddua edilirmi ayıp yani. cana kasıt yok ortada. olan mala olmuş. yaptırırsın olur.
  • Çok abartmışsın. Belki gerçek bir olay bile değildir. Ama mala bu kadar değer vermek yanlış. Karşı tarafın aracında hasar olupta sizin araçta hasar olmaması da enteresanmış. Tank ile Hummer ile mi geldi bu adam.

Milyonluk evde huzurun kaçmış şimdi. Ah benim liselim , ah benim ergenim... Kıyamam

(liseli değilsende öyle gibi yazmışsın...)

Edit : İmla hatası filan değil. Az yazmışım , baktım yetmedi. Çıkardım cebimden çakıyı. Tak tak tak tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil_Sincap -- 6 Kasım 2014; 9:32:38 >
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Elinizden geleni yapın derim. Forumda söylenenlere bakmayın. Çünkü forumdaki herkes anlayışlı, sabırlı ve hoşgörülü insanlardır. Onlarında başına gelse gelip buraya bu tarz konu açarlardı zaten emin olun

• Vay arkadaş millet insanlıktan çıkmış alt tarafı araba be yazık valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Elinizden geleni yapın derim. Forumda söylenenlere bakmayın. Çünkü forumdaki herkes anlayışlı, sabırlı ve hoşgörülü insanlardır. Onlarında başına gelse gelip buraya bu tarz konu açarlardı zaten emin olun

Benim başıma geldi.
    Kırmızı ışıkta bir araca arkadan çarprım. 8 de 8 ben hatalıyım. Çarptığım araçta 2 de küçük çocuk vardı. Onları görünce ben şoka girdim. Çarptığım arabanın sürücüsü beni sakinleştirdi. "Abi çocuklar iyi , çocuklarda da bizde de birşey yok" diye... İşte biz bunlara adam diyoruz , insan diyoruz..

Halen o adam ile kandillerde bayramlarda falan konuşuruz. Arar halini hatrını sorarım.

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Sakin ol liseli! Şu dünya malına bu kadar değer vermemeliyiz, adam sarhoş değilse kaza bu olabilir tabiki. belki sen anlamazsın ama babana şunu der misin? "o ağzını burnunu kırmaya çalıştığın adamı ya allah çok seviyorsa"!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bir de yazmadan geçemeyeceğim; milyonluk evin otoparkı yok muydu?

• Asil_Sincap kullanıcısına yanıt
    O sizin örneğiniz tabi. Benim aracım efsane olan 2001 model 106. Birtane bile kazası yok. Gözüm gibi bakiyorum. Şimdi sen dikkatsizlik yapacaksin ve aracıma gelip vuracaksın. Kusura bakma ama üstad olay çıkar orada.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.