Şimdi Ara

Elim Ayagim titriyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once babam astra h aracimizi kapinin onune cekti, yukari ciktik. Yemek yiyecegiz guummm diye ses geldi. İndik insan musvettesinin teki sol arkadan vurmus, bizim arac da sarsintiyla saga suruklenip evin duvarlarina vurmus. Evin mermerleri felan kirildi o kadar yani. On arka tampon on sag arka sag camurluk agir hasarli. Babam adami dovecekti dedem tuttu biz arabamiza gul gibi bakalim cizik olsun moralimiz bozulsun dustugumuz durjma bak park halinde 4 parca hasar acayip uzulduk. Hakkimiz haram olsun onun malina ins. daha kotu bisey gelir. Anlasin nasil oluyormus gercekten yarin sinavim var calisamiyorum. Acayip sinirlendik ya duran araba ya arabamizi park ediyoruz 30dk icin de 4 parca agir hasarli olarak buluyoruz bir de bize diyorlar milyonluk evde oturyorsunuz arabaniza bak ulan bu ulkedeki o seref yoksunu gibi beyinsizler olan ulkede orda bmw miz olsa nasil olurdu? Tahmini hasar 7 8 bin tl tutar gibi deger kaybi davasi da acacagiz hukuki olarak ve moral olarak yardim bekliyorum tesekkurler.Arkadaslar yaza yaza bitiremem gul gibi 4 yasinda araba daha once arka ve on tampon boyaliydi baska birsey yoktu su an aracin degeri 42.000 tlden 35.000 tl ye dustu tahmini duser yani burasi Turkiye Deger kaybi davasi en buyuk tesellimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacıshaquılle -- 5 Kasım 2014; 23:08:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sanırım ortada sizin aracınıza çarpma durumu var,çok geçmiş olsun üzücü bir durum.

Lütfen yanlış anlamayın ama yazınızı okuyunca daha doğrusu okuyamayınca aklıma direk şu video geldi ;

• tamam mağdursun başına bir kaza gelmişte öyle bi anlatım şeklin var ki moral verilecek gibi değil
  • İlk önce geçmiş olsun hocam.

Benim eski aracım olan emektar ford focus 2004 model,2010 2009 senesiydi galiba arkadan taksi çarptı park sensörü,amartisör, tamponu hiç ağzıma bile almıyorum baya hasar oldu tutarı ise yaklaşık 6000 tl civarı idi.

• Geçmiş olsun öncelikle...
    En azından siz arabadayken, park ederken falan vurup da size zarar vermemiş. Cana geleceğine mala gelsin! Takmayın fazla...

• Geçmiş olsun.. Memlekette dingil çok maalesef..

Olay sıcak, sinirli olmanızı anlıyorum ama yine de cana geleceğine mala gelsin lafını söylemek lazım.. Ya siz, babanız yada aileden biri tam arabadan inerken, yanındayken onunla birlikte çarpsaydı o dingil..

Hakkınızı arayın mutlaka.. İyi hazırlanmış tutanak, resimler, o kişinin sigorta fotokopisi, kimlik, ehliyet fotokopisi.. Hepsi elinizin altında olsun.

Değer kaybı hakkınızı da arayın tabi.. Ama o daha sonra olacak.. Araç yapıldıktan sonra çıkacak masrafa ve yeniden değerlendirmeye raporuna göre olacak birşey...

Geçmiş olsun..
  • sakin ol, cana geleceğine mala gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Titriyor
    15 yıl önce açıldı
    Ayak parmaklarım bembeyaz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Geçmiş olsun.. Memlekette dingil çok maalesef..

Olay sıcak, sinirli olmanızı anlıyorum ama yine de cana geleceğine mala gelsin lafını söylemek lazım.. Ya siz, babanız yada aileden biri tam arabadan inerken, yanındayken onunla birlikte çarpsaydı o dingil..

Hakkınızı arayın mutlaka.. İyi hazırlanmış tutanak, resimler, o kişinin sigorta fotokopisi, kimlik, ehliyet fotokopisi.. Hepsi elinizin altında olsun.

Değer kaybı hakkınızı da arayın tabi.. Ama o daha sonra olacak.. Araç yapıldıktan sonra çıkacak masrafa ve yeniden değerlendirmeye raporuna göre olacak birşey...

Geçmiş olsun..

Tesekkur ederim ya arabyi aldigimizdan beri 3 kaza yasadik ucunde de 8 de 8 karsi taraf kusurlu anlamadim bizi mi buluyorlar hep duran arabada 4 parca hasar saka gibi ya degil mi ?

• Yarin resimleri ekleyecegim arkadaslar nedense uzuntum ve sinirim gecmedi.

• Geçmiş olsun. Olan olmuş kafanıza takmamaya calisin cunku kafaniza takinca zaman geri gelmiyor. Sizin durumunuzda olmak istemezdim kesinlikle.

• olanlar iyi şeyler değil elbette ama fazlasıyla abartmışsın... kaza bu adı üstünde bu kadar beddua edip öfkelenmeye gerek yok sanki canınıza bi zarar gelmiş gibi. Böyle maddi şeylere ne kadar değer verirseniz emin olun o kadar başına bi iş geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Geçmiş olsun. Olan olmuş kafanıza takmamaya calisin cunku kafaniza takinca zaman geri gelmiyor. Sizin durumunuzda olmak istemezdim kesinlikle.

Amin allah kimsenin basina vermesin gercektej tuhaf hissediyorum ancak deger kaybindan en az 5 bin tl gibi bir rakam alirsak bu olayi yasanmamis sayabiliriz cunku maddiyat inemli deil densede bu tur olaylarda maneviyat olmadigi icin dusnulecek tek se maddiyat oluyor onun da karsiligini allah verir ins.

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

olanlar iyi şeyler değil elbette ama fazlasıyla abartmışsın... kaza bu adı üstünde bu kadar beddua edip öfkelenmeye gerek yok sanki canınıza bi zarar gelmiş gibi. Böyle maddi şeylere ne kadar değer verirseniz emin olun o kadar başına bi iş geliyor

Haklisiniz ama mantikli degil ki trafikte duramayip arkadan carpmislarda gulup gecmistik ama duran arabya vurup 4 parca hasar vermek sinirlenmemek elde degil.

• Türkçene kaktırayım
  • Kazayla insanlar ölüyor hocam. Kaza bu ya kaza. Yarın sende yapabilirsin insan müsveddesi demen ne kadar ayıp bir şey.

Adam istermiydiki gelip senin arabana vursun umarım onun yaşadıklarını yaşamaz insan müsveddesi olmazsınız.
  • Hocam gecmis olsun.Sakinilan goze cop batar derler ya cok dogru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun.İkinci olarak noktalama işaretleri faydalı olabilir.Ve son olarak mala geleceğine cana gelsin.
  • Her arabası hasar alan böyle yapmıyor Allah'tan

Kaza bu adı üstünde abicim, ne araçlar durduk yere ne hasarlar alıyor, şoförü sıfır suçlu olduğu halde ne araçlar perte çıkıyor, bazen de insanlar ölüyor

Vuran da çok meraklı değil durduk yere kaza yapmaya merak etme

• breh breh breh

cumlelere bak

ınsan musveddesi... hakını haram etmeler... ınsalah basına daha kotu sey gelme temennıleri... seref yoksunluguu...

bıraz ınsanıyetli ol. malı bu kadar onemseme. dunya halı gocup gıdeceksın nasıl olsa

cumlelerınden oyle anlasılıyorki para ve mal hırsın had safhada...

normalde uzulurdum ama bu cumlelerı yazana uzulmek hıc ıcımden gelmedi

adam sankı bılerek vurdu kendı malınada zarar verdı yarın senınde basına gelebılır dunya hali bu..
  • Gecmis olsun ama oyle bir yazmisin ki sanirsin adam kasten gelip vurdu. Kazadir olur tur seyler cana gelmesin boşver

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.