Şimdi Ara

Elimde 3 tane UBUQUITI NanoStation M2 cihaz var. hepsini kablosuz birbirine bağlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3 tane UBUQUITI NanoStation M2 cihaz var. hepsini kablosuz birbirine bağlamak istiyorum. Hangi modları kullanabilirim yardım edebilecek bilgisi olan var mı?
    station / AP repeater modları ne işe yarıyor bilgi verebilecek arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun

• merkez cihazını ap-reptr yapıyorsun modemden veya routarda gelen ip dağıtmasını istiyorsan network kısmını bridge yapıyorsun diğerlerini de client reptr yapıp network kısımlarını aynı şekilde bridge yapıp kaydediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: difox050

merkez cihazını ap-reptr yapıyorsun modemden veya routarda gelen ip dağıtmasını istiyorsan network kısmını bridge yapıyorsun diğerlerini de client reptr yapıp network kısımlarını aynı şekilde bridge yapıp kaydediyorsun.
    merkezi ap-repeater olarak ayarladım ancak client repeater modu yok (statian, access point, AP-repeate) bu üç mod var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan6464 -- 29 Temmuz 2019; 8:40:50 >
  • diğerinide ap reptr olarak ayarla karşıtarafın mac adresini bir birlerine ekle kaydet
  • A noktasında ki cihaza gelen internet kablosunu taktım AP-repeater olarak ayarladım B noktasına kuracağım cihazın mac adresini ekledim. B noktasına yani uzak noktaya kuracağım cihazıda AP-repeater olarak kurup A noktasındaki cihazın mac adresini verdim. (Tabiki bunları yaparken wifi ismi şifresi frekans MHz si iki cihazdada aynı) Bu şekilde iki cihazda sorunsuz gayet güzel çalışıyor.

Yardımlarınız için teşekürler.

Şimdi sona gelelim birde C cihazı ekleyeceğim B noktasında ki cihazı gören yere işte bunu nasıl yapabilirim???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.