Şimdi Ara

Elimde htc m8 var ama lg3 ya da z2 ile takas yapayim mi arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde GOLD renk özel seri 2.5 ghz calisan m8 var 32 gb g3 yada z2 ile takas yapayım mi acaba beyler bi yardım edin size zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İhtiyaçlarınızı belirleyip ona göre hareket edin derim 3 de kötü telefon değil üçününde kendine göre artı ve eksileri var

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

İhtiyaçlarınızı belirleyip ona göre hareket edin derim 3 de kötü telefon değil üçününde kendine göre artı ve eksileri var

SONY Z , Z ultra kullandım LG g2 kullandım ama SONY hep kaliteli geldi de ekran soluk hep hocam onu sevmiyorum bu z2 düzgün galiba parlaklık iyi diyorlar siz z2 kullaniyorsunuz sanırım ne diyorsunuz performansa

• 14_cemal kullanıcısına yanıt
    Hocam performans konusunda bi sıkıntı yok ama bazı ufak tefek sorunlar var (kasa açıklığı lens kayması) ana konudan takip edebilirsiniz ekran konusunda çağ atlanmış diyebilirim ekran gayet kaliteli

• O zaman alayım hocam ya hiç gerek yok lens kayması kasa açıklığı yok hocam sağlam telefon hocam

• Ben olsam yapmazdim . Full Metal kasali m8 i birakmazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Ben olsam yapmazdim . Full Metal kasali m8 i birakmazdim

Yani aslında çok memnunum ama bilmiyorum ya değişiklik iyi olur mu dedim 1 haftadir kullanıyorum hocam zaten daha sifir cihaz ya z2 dede gözüm var ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlla değiştireceksen Z2 ile değiştirin kardeş.Biraz bekleyip üstüne biraz ekleyip Z3 de olabilir aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.