Bildirim
Elimde Iron Maiden(Bruce) imzalı albüm var(SS)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skillet
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmza olunca ne değişiyor hiç anlam veremiyorum böyle şeylere gerçekten ne kadar önemli sizin için? -
quote:
Orijinalden alıntı: UpTheIrons
quote:
+1
Noldu?
quote:
Orijinalden alıntı: Leo Minor
İmza olunca ne değişiyor hiç anlam veremiyorum böyle şeylere gerçekten ne kadar önemli sizin için?
Manevi önemi vardır sevdiğin bir ünlünün sanatçının yada birinin imzası manevi bir değer taşır -
bizim ali abide imzalıyor varsa isteyen hallederiz -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Sabbath
quote:
Orijinalden alıntı: UpTheIrons
quote:
+1
Noldu?
Sende var bizde yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yastik1
quote:
Orijinalden alıntı: Leo Minor
İmza olunca ne değişiyor hiç anlam veremiyorum böyle şeylere gerçekten ne kadar önemli sizin için?
Manevi önemi vardır sevdiğin bir ünlünün sanatçının yada birinin imzası manevi bir değer taşır
Benim böyle konularda maneviyatım zayıf o zaman -
Getir bende imzaliyim
Ne kadar?
abi anlamıyorum ya, arkadaş bu adamları en önden izleyip orjinal albüm alıp imzalatmak için kıçını yırtanda sensin, albüm parası 100 liraysa 130-140 liraya satacak olanda sensin. nasıl bir çelişki bu kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: Dwight Stifler
abi anlamıyorum ya, arkadaş bu adamları en önden izleyip orjinal albüm alıp imzalatmak için kıçını yırtanda sensin, albüm parası 100 liraysa 130-140 liraya satacak olanda sensin. nasıl bir çelişki bu kardeşim
Oramı buramı yırtmadım. Dedigim gibi yetkili aile dostu vardı. Ben zaten konserede ozel davetli olarak girdim. İron Maiden ı pek dinlemem,hayranı degilim oyuzden satıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
Ne kadar?
130 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X