Şimdi Ara

Elime geçen güncel ARM laptop ekranını tüplü monitörle karşılaştırdım :D ips vs crt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde elime güncel ARM işlemcili modern bir laptop geçti. Biraz kurcalarken video falan açayım dedim. Ama ekranda IPS glow sorunu yüzünden ışık sızmaları her yerdeydi video izlerken fena rahatsız oldum. "Bu böyle olmaz" deyip 20 senelik CRT monitörüm ile karşılaştırmaya karar verdim. Sonuç? Ortada bir LCD vakası daha xd CRT'nin siyahları ve kontrastı hala ders veriyor. :D

video linki:

Elime geçen güncel ARM laptop ekranını tüplü monitörle karşılaştırdım :D ips vs crtMuhammed Feneryoutube
    Recently, I got my hands on a modern ARM-based laptop. While testing it out, I tried watching a video, but the IPS glow was unbearable. Light bleed was everywhere, and it ruined the experience. So, I decided to compare it with my 20-year-old CRT monitor. The results speak for themselves: another LCD disappointment! xD CRT still reigns supreme when it comes to blacks and contrast :D #CRTvsIPS #TechComparison #IPSglow #RetroTech #CRTMasterRace
    https://www.youtube.com/watch?v=AVifbj3fOGI&t

bir kaç görsel:

Elime geçen güncel ARM laptop ekranını tüplü monitörle karşılaştırdım :D ips vs crt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc ekranı için TV mi? Monitör mü?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.