Şimdi Ara

Elinde Fazla hesabı olan varsa veya oyunu bırakan varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elinde fazla lol hesabı olan varsa veya oyunu bırakan var ise westte veya trde ligi önemli değil 30 level olsun yeterli çok yardımcı olmuş olur eğer hesabını bana verirse şimdiden çok teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar elinde 50.000$ dolar olan varsa veya kullanmadığı mal mülk varsa $ ya da € fark etmez miktarı önemli değil 50.000 den fazla olsun çok yardımcı olmuş eğer banka hesabını bana verirse şimdiden çok teşekkür ederim
  • Güzel kardeşim adamın 2 veya daha fazla hesabı vardır diğeri öyle boş boş duruyordur belkide uzun zaman önce oyunu bırakmıştır bundan bahsediyorum senin bu iki olayı bir tutman gerçekten üstün zekalı(!) birisi olduğunu gösteriyor iyi forumlar.
  • Katılım zamanı: 27 Nisan 2018

Adam hesap dilenmek için üyelik açmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logtorica L kullanıcısına yanıt
    2 olayı bir tutmadım. Dalga geçtim seninle.
    Dilenmek için hesap açan birisin nihayetinde, dalga geçmeyip de ne yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Merhaba arkadaşlar elinde 50.000$ dolar olan varsa veya kullanmadığı mal mülk varsa $ ya da € fark etmez miktarı önemli değil 50.000 den fazla olsun çok yardımcı olmuş eğer banka hesabını bana verirse şimdiden çok teşekkür ederim
    Nays troll

• quote:

Orijinalden alıntı: logtorica

Güzel kardeşim adamın 2 veya daha fazla hesabı vardır diğeri öyle boş boş duruyordur belkide uzun zaman önce oyunu bırakmıştır bundan bahsediyorum senin bu iki olayı bir tutman gerçekten üstün zekalı(!) birisi olduğunu gösteriyor iyi forumlar.
    Adamin 100bin dolari vardır ve belki 50binini harcamıyordur,harcayacak bir şey bulamamıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.