Şimdi Ara

Elinde Sony SVF1521GSTB sürücü(kurtarma) cd si olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netden cekcem ama yuzlerce dosya var sitede cdsi olan varmı varsa google drive a iso olarak atabilirmisiniz ?

• Format atarken recovery bölümünü sildim dolayısıyla bana da lazım bu nedenle Ankara Bilgili Elektroniği aradım cdyi yurt dışından sipariş ettiklerini 10 güne geldiğini 90 Tl olduğunu söylediler ve bir seçenek daha sundular. eğer cihazınızı getirirseniz işletim sistemi yüklemesi yaparız 50 TL üceti var ondan sonra kendiniz cdye yazabilirsiniz. Bu seçenek daha cazip geldi en azından daha az beklicem ve 40 TL daha ucuz. Bulunduğunuz yerdeki sony servisini arayın durumu anlatın. Eğer siz halletmeden evvel gidip yaptırabilirsem kendim çekip size bir kopyasını yollayabilirim fakat bu ne zaman olur bir şey diyemem işlerimin yoğunluğu ve pcyi sürekli kullanmamdan ötürü vakit ayıramıyorum. Recoveryi silip kendim 8.1 pro kurduktan sonra pcnin müzik seti gibi olan sesi gitti yerine walkman sesi geldi sırf bu yüzden recovery ile fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum.
  • ne iş yani 1700 tl e laptop satıyorlar 90 tl lik cd mi onlara batıyor fiyatını 1800 tl yap icine cd yide koy kardeşim
    ne tantana anlamadım

Elinde Sony SVF1521GSTB sürücü(kurtarma) cd si olan varmı

bu resimde local disk c harici sanırsam gizli partitionlar recovery amaclı ama o 32,7 gb ne karın agrısı cozemedim

bu konuda fikri olan ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 13 Aralık 2014; 22:36:27 >

• Hocam bir recovery cd yazdırmayı deneyin gördüğüm kadarıyla recovery partitionlar görünüyor.
  • neresinden yazdırcam ki ?
  • makina yedege alayım dedim

1) flashı gormuyor 30 gb flash 0gb goruyor
    2) 5 tane dvd istiyor (20gb)

bu ne yaaaaaaaaaaaaaa
  • olay anlaşıldı sistem DEFAULT sistemin degil komple sistemin (NORTON GHOST) mantıgı ile yedegini alıyor DVD'e
    aldım ama oradan kurup denemedim yemedi acıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.