Şimdi Ara

Elinde Wildstar Guest Pass Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunupek beğene çıkmadı sanırım ama benim gözüme hoş geldi açıkcası fakat almadan önce denemek isterim. Elinde Guest pass olan birisi verebilir mi acaba bir kaç gün deniyim zaten 1 haftalıkmış seversem almayı düşünüyorum açıkcası teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun eğlenceli ve gayet çok oynayan var iş nedeni ile oyunu satın aldım ama aylık olarak dondurdum ileride açarım belki umarım bulursun guest pass'ı baya sariyor oyun
  • ben twitchden birinden rica ettim verdi oynuyorum şuan. oyunun lvl kasma mevzusu epey sıkıcı orası kesin. bugün 12 lvl kastım ve baygınlık geldi en sonunda. görevler hiç eğlenceli değil. gerçi görevin eğlenceli olmasıda beklenemez, quest questtir ve insanı sıkar, hemde her oyunda. ha dungeonları hardcore deniyor vesaire ondan sıkıla mıkıla kasıp dungeonlara aksam mı diyorum ama bilemiyorum bir türlü. çok sıra dışı bir oyun çünkü. adaptasyonu çok zor klasik mmo oynayanlar için. iu tasarımlarından tut çantasına skill ağaçlarına kadar epey karışığım şuan.

karar aşamasındayım bende.. 6 günüm kaldı guestin bitmesine. dungeonların kalitesi yüzünden zaten istiyorum oynamak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 15 Ekim 2014; 18:19:15 >
  • bende cok merak edıyorum ama cok pahalı 150 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.