Elinizde 350.000₺ var ve mutlak sıfır araba alacaksınız ne alırdınız, 31.10.2020 itibarıyla
-
-
Honda HR-V Executive
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Passat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine basladin bos konulara
Kimsin kardeşim sen birkaç kere daha yazdın bunu, şunun şurasında 3 ay önce kayıt olduk foruma.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Yine basladin bos konulara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Donanımlı bir araç olsun dersem golf highline.Donanım önemsizse passat impression alırdım.Ve tabiki dizel
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7F946B81C
Kimsin kardeşim sen birkaç kere daha yazdın bunu, şunun şurasında 3 ay önce kayıt olduk foruma.
Alıntıları GösterFiat 500cu arkadas degilsin sen yani oyle mi :)
İ20
Ne fiatı ne 500 ü ?quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Fiat 500cu arkadas degilsin sen yani oyle mi :)
Alıntıları Göster
Vay be 10 sene öncesinin 100.000 bin lirası kadar değeri yok şu paranın.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Vay be 10 sene öncesinin 100.000 bin lirası kadar değeri yok şu paranın.ne 10 senesi sadece 3-4 sene önce 100bin tl ile daha iyi araba alınabiliyordu.
-
Kia Sportage Dizel Prestige Paket Lacivert Renk
-
508 yazmadan once fiyatlara bi bakayim dedim en bos dizeli bile 402 bin olmus vay aliminyum
Mart ayını bekler golf 8e bakardım. Şimdilik EURO al. Eger vergi dilimi yükselmezse(ben yukselecek diye tahmin ediyorum)beklesende zararın olmaz. Golfe ne kadar laf söylensede, begenmezsen 3 ay sonra büyük bir karla satar başka bakarsın. Golf 8 bu defa olmuş bence ama gelince test sürüşü ve iyi bir incelemekte fayda var
O para olsa golfe vermem leon alırımquote:
Orijinalden alıntı: road warrior
Mart ayını bekler golf 8e bakardım. Şimdilik EURO al. Eger vergi dilimi yükselmezse(ben yukselecek diye tahmin ediyorum)beklesende zararın olmaz. Golfe ne kadar laf söylensede, begenmezsen 3 ay sonra büyük bir karla satar başka bakarsın. Golf 8 bu defa olmuş bence ama gelince test sürüşü ve iyi bir incelemekte fayda var
Leonda güzel bir seçenek. Bence ikiside olur. Ikiside ceyrek altın. Hatta daha fazla getirir
superb
Leon al
Almazdım. Gidip B-C sınıfı arabalara o kadar para gömüp daha fazla ötv zengini etmezdim bunları.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fiat 500cu arkadas degilsin sen yani oyle mi :) |
Passat
|
ne 10 senesi sadece 3-4 sene önce 100bin tl ile daha iyi araba alınabiliyordu. |
Benzer içerikler
- kış lastiği yağmurda kayar mı
- baskı balata değişimi sonrası performans
- mercedes"in en çok tutulan serisi
- motul 10 40 yağ yorumları
- lpg gaz kesici arızası
- 2022 opel astra
- renault clio 2022 fiyat listesi
- yeni renault 5
- byd fiyat listesi
- nissan murano
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X