Şimdi Ara

Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
3
Favori
39.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whoper0

elimde şu an bloodmage ve malygos var legendary olarak. bir kart yapmak istiyorum ne tavsiye edersiniz genelde mage oynuyorum ama aklımda cairne var bütün decklerde iş yapabilcek bi kart arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kilit kartlar var malygod rogue için, Edwin craftlayın malygod oynayın derim ben
  • abi 50 pack açtım bi mukla çıkmıştı onuda dustladım ah kafam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Craftladıktan sonraki decklerde aynı Legend kartın çıkması durumunda 1200 dust zarar edileceğinden, ben cesaret edemiyorum açıkçası Legendary craftlama. Onun yerine destenizde iş yapabilecek birden fazla Rare, Epic craftlayıp, genel manada desteyi daha etkili hale getirmek, bence daha kullanışlı olacaktır @Whoper0
  • edwini düşünücem teşekkürler @Lightning Returns

hmm mantıklı aslında şu ana kadar bi kodo çıkmadı işe yarayabilcek, belki de bi azure drake daha craftlayabilirim tavsiye için teşekkürler @ANDREI
  • Dün açtığım 40 packten golden grull,grommash ve nat pagle çıktı.Daha önceden ragnarosum ve para verince gelen şu dandik golden legendary vardı.Gruul'u dustladım üstüne para ekleyip leeroy ve edwin aldım.Edwin çok işime yaramıyor açıkçası miracle oynarken.Leeroy iyi oldu.Sonuç olarak nat pagle grommash ragnaros edwin leeroy ve diğer legendary var işte.
  • Oyun başınad 6/6 şekilde oyuna soksanız kafi, illa 14/14 vs. yapmanız gerekmiyor.
  • Oynadığım fail arenadan sonra Alexstrazsa yıda kattım ama pek sevinemedim çünkü hakkında pek olumlu bir şey duymadım, genelde Alexstrazsa dan sonra çok uzun zaman boyunca legendary çıkmıyor deniliyor

Edit : o desteden bir de Lava Burst gelmiş, ona daha çok sevindirdi beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ywizzle -- 4 Mayıs 2014; 23:40:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Oynadığım fail arenadan sonra Alexstrazsa yıda kattım ama pek sevinemedim çünkü hakkında pek olumlu bir şey duymadım, genelde Alexstrazsa dan sonra çok uzun zaman boyunca legendary çıkmıyor deniliyor

Alex'ten kısa bi süre sonra Ysera gelmişti bana Asıl ondan sonra uzun süre bişey çıkmamıştı. Sonra da 2 tane Harrison Jones açtım peşpeşe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Oynadığım fail arenadan sonra Alexstrazsa yıda kattım ama pek sevinemedim çünkü hakkında pek olumlu bir şey duymadım, genelde Alexstrazsa dan sonra çok uzun zaman boyunca legendary çıkmıyor deniliyor

Alex'ten kısa bi süre sonra Ysera gelmişti bana Asıl ondan sonra uzun süre bişey çıkmamıştı. Sonra da 2 tane Harrison Jones açtım peşpeşe.

Ysera çıkarsa hemen 400 dusta dönüşür.

Bütün aspectleri topladım sadece nozdormu eksik oda iki kez çıktı, ikisinide dustladım. Üçüncü kez çıkarsa saklarım artık

• O kadar pack açtım yok abi yok bugün 100 winden gelen parayla 500 goldum oldu biraz da görev yapıp 4 deck ve arena yaptım arena faciaydı gerçi Sizce ne zaman çıkar legendary acı çekiyorum Sürekli ama sürekli 4 commom 1 rare geliyor ne yapabilirim beyler :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nogard32 -- 5 Mayıs 2014; 19:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nogard32

O kadar pack açtım yok abi yok bugün 100 winden gelen parayla 500 goldum oldu biraz da görev yapıp 4 deck ve arena yaptım arena faciaydı gerçi Sizce ne zaman çıkar legendary acı çekiyorum Sürekli ama sürekli 4 commom 1 rare geliyor ne yapabilirim beyler :(

Yapabilceğin birşey yok ne yazıkki,bende aynı durumdayım 1 haftadır açtığım tüm paketler istisnasız çöp rare ve common.
  • Neyse artık, sabredip bekleyeceğiz o zaman.

• quote:

Neyse artık, sabredip bekleyeceğiz o zaman.

Disenchanttan gelen dust miktarı arttılırsa bir nebze rahatlatılmış olur oyuncular ama elbette blizzort firması bunu yapmaz, yaparsa p2w formatından elde ettiği geliri kapatmış olur.
    Daily + 3 win goldlarla 100goldu tamamlayıp pack açıp sürekli çöp kartlar çıkması bir süre sonra çok can sıkıyor.
    Özellikle casual dahil her yer p2w destelerle doluyken 'druid olsun warrior olsun,roguelar olsun'
  • quote:

O kadar pack açtım yok abi yok bugün 100 winden gelen parayla 500 goldum oldu biraz da görev yapıp 4 deck ve arena yaptım arena faciaydı gerçi Sizce ne zaman çıkar legendary acı çekiyorum Sürekli ama sürekli 4 commom 1 rare geliyor ne yapabilirim beyler :(

Genel olarak 5 paketten 1 epic, 20 paketten 1 legendary çıkar. Tabi bu süreler esneyebilir, 35 paketten hiç legendary çıkarmayan da gördüm 5 paketten 2 tane çıkaran da. Ama istatistikler yaklaşık olarak böyle.

• 3 win = 10 gold olayına buff geleceğini düşünüyorum umarım kısa süre içinde gerçekleşir.

• KraLmaNia10 kullanıcısına yanıt
    Önceden 5 win 10 golddu yanlış hatırlamıyorsam artık değişeceğini sanmam ben
  • Uzun zamandır çıkmıyordu legendary bu iyi geldi

Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU]

• Tebrik ederim @KripteX;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

Önceden 5 win 10 golddu yanlış hatırlamıyorsam artık değişeceğini sanmam ben

5 win 5 golddu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning Returns

quote:

Neyse artık, sabredip bekleyeceğiz o zaman.

Disenchanttan gelen dust miktarı arttılırsa bir nebze rahatlatılmış olur oyuncular ama elbette blizzort firması bunu yapmaz, yaparsa p2w formatından elde ettiği geliri kapatmış olur.
    Daily + 3 win goldlarla 100goldu tamamlayıp pack açıp sürekli çöp kartlar çıkması bir süre sonra çok can sıkıyor.
    Özellikle casual dahil her yer p2w destelerle doluyken 'druid olsun warrior olsun,roguelar olsun'

En azından commonlar +10 versin de biz de 4 common satıp 1 common alabilelim. 5 e 40 nedir ya.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.