Şimdi Ara

Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
3
Favori
39.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Uzun açıklama için çok teşekkür ederim . leeroy+windfury taktiğinde spell olan windfury mi kullaniliyor minyon olanmı . ayrıca earth elemantal kartını sizce 1 tane mi 2 tane mi kullanmaliyim . ek olarak doomhammer alıyorum bitane bu aralar gereksiz mi diye kafamı kurcalıyor . ayrıca destemde heal veren kartlara yer vermedim ihtiyacım var gibi geldi sizce bulunmalı mı ? Hangi karttan kaç tane ? Umarım fazla sıkmıyorumdur sorularla teşekkür ederim :)

Leeroy + Windfury (spell) kullanan kişiler görüyorum bu aralar üst rank'larda. Ek doomhammer diyerek 2. doomhammer'dan bahsediyorsanız gereksiz tabii fakat bir de tüm bunlar sizin oyunu nasıl oynadığınıza bağlı. Erken kart avantajı sağlıyorsanız yüksek mana kartların avantajı olmayabilir. Fakat oyunu late game'e bırakabiliyorsanız, yani kilitleyebiliyorsanız yüksek mana kart alınabilir.

Earth elemental yüksek overload gibi gözükse de, Watcher Druid, Handlock gibi erken sağlam body çıkarabilen deck'lere karşı bir tane bulundurmak iyi olur sanırım.

Bir de şöyle bir şey önerebilirim:

Eğer iki tane Earth Elemental'iniz varsa, bir de Faceless Manipulator'unuz varsa, feral spirit'lerle ve birkaç Sunfury ya da özellikle Argus'la beraber Shaman olarak saçma sapan kilitleyebilirsiniz oyunu. O durumda Ysera müthiş kullanışlı olabilir. Bunun yanına Azure Drake ve Sen'jin Shieldmasta da alınabilir. Amacınız duvar örmek olur ki hızlı minion çıkaramayan hero'yu perişan edersiniz. Böyle birkaç deck'le de karşılaştığımı hatırlıyorum, 2 Earth, Faceless, Argus ve diğer Shaman Taunt'ları + Ysera ile.

Hem Watcher Priest'te hem de Handlock'da ağlatmışlardı beni.

Tabii bir de her rank aralığında farklı bir class yoğunluğu olduğu için her deck bazı rank'larda zorlanır, bazılarında yardırır. O normal.

• Avery kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tek doomhammer gerekli mi gereksiz mi onu düşünüyordum. Ust mesajda dediğim gibi taunt hastasıyım biraz watcher elemantal senjin gibi kartlara yer verdim destemde dediğin gibi. Tek elemantal var fakat watcherlar veya fire elemantala vereceğim argus-sunfury ile dediğin komboyu uygulamayı deneyebilirim ysera da bulunduruyorum . early game de totemler ve watcherlar ile hallediyorum gene ama ağır rush destelere karşı dengem bozuluyor genelde oyunculuk hatasına bağlıyorum bunu biraz da şans . destemde problemler de olabilir ama oturtmaya çalışıyorum bakalım :) legendary konusundayken hazır tekrar sorayım ysera hariç yuksek verim alinan bir legendary varmıdır bu tarz bir desteye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hocam tek doomhammer gerekli mi gereksiz mi onu düşünüyordum. Ust mesajda dediğim gibi taunt hastasıyım biraz watcher elemantal senjin gibi kartlara yer verdim destemde dediğin gibi. Tek elemantal var fakat watcherlar veya fire elemantala vereceğim argus-sunfury ile dediğin komboyu uygulamayı deneyebilirim ysera da bulunduruyorum . early game de totemler ve watcherlar ile hallediyorum gene ama ağır rush destelere karşı dengem bozuluyor genelde oyunculuk hatasına bağlıyorum bunu biraz da şans . destemde problemler de olabilir ama oturtmaya çalışıyorum bakalım :) legendary konusundayken hazır tekrar sorayım ysera hariç yuksek verim alinan bir legendary varmıdır bu tarz bir desteye

Cairne Bloodhoof. (Oyunun en iyi kartı açık ara, aggro deck'ler hariç her deck'e konabilir zaten)
    Bitiş için Al'akir (rockbiter ile olabilir) ya da Leeroy (yine windfury ile birlikte)
    Belki Sylvanas olabilir, çok yönlü bi kart (Handlock ya da Druid'e karşı)

Fakat tüm bunlar deck'i yavaş yavaş geliştirerek karar verilecek şeyler.

Bir de oyun başındaki kart seçimi önemli. Örneğin karşınıza warlock geldiğinde bunun muhtemelen Zoo olduğunu kabul edip çokça spell bulundurmaya çalışmak (ya da aggro deck'lere karşı), yok eğer druid, priest gelirse bu sefer minion seçimi yapmak önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avery -- 27 Nisan 2014; 16:20:34 >

• Avery kullanıcısına yanıt
    Peki sizce konusu geçen tarzda bir shaman deckine cairne uyarmı ? Black knight da fena bir kart degil gibi geliyor bana ama kararsız kaldım . al akir düşünmüyorum manası biraz fazla ozelliklerine gore umarım bi buff gelir . bu tarzda iyi hazirlanmir bir shaman ne kadar ilerleyebilir sizce ? Hunter oynayıp yukselirim belki ama zevk alamıyorum hunterdan :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeeOrAfk -- 27 Nisan 2014; 16:24:18 >
  • Black Knight her desteye girer bana göre.
  • quote:

Peki sizce konusu geçen tarzda bir shaman deckine cairne uyarmı ? Black knight da fena bir kart degil gibi geliyor bana ama kararsız kaldım . al akir düşünmüyorum manası biraz fazla ozelliklerine gore umarım bi buff gelir . bu tarzda iyi hazirlanmir bir shaman ne kadar ilerleyebilir sizce ? Hunter oynayıp yukselirim belki ama zevk alamıyorum hunterdan :(

al akir board control yada bitiriş için kullanılan bir kart.Yani o özellikleri size güçsüz gibi gözüksede aslında öyle değil.rockbiter ilede güçlendirebilirsiniz.Overloadıda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

quote:

al akir board control yada bitiriş için kullanılan bir kart.Yani o özellikleri size güçsüz gibi gözüksede aslında öyle değil.rockbiter ilede güçlendirebilirsiniz.Overloadıda yok.

Hocam haklısınız da rockbitterı saklayamıyorum ben . earlyde elime geldiyse kaçarı yok onun ne windfury beklerim ne doomhammer yanlış yapıyorum belki ama başka turlu rakibe cevap veremiyorum . buda muhtemelen benim destemin eksikliği

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

quote:

Uzun açıklama için çok teşekkür ederim . leeroy+windfury taktiğinde spell olan windfury mi kullaniliyor minyon olanmı . ayrıca earth elemantal kartını sizce 1 tane mi 2 tane mi kullanmaliyim . ek olarak doomhammer alıyorum bitane bu aralar gereksiz mi diye kafamı kurcalıyor . ayrıca destemde heal veren kartlara yer vermedim ihtiyacım var gibi geldi sizce bulunmalı mı ? Hangi karttan kaç tane ? Umarım fazla sıkmıyorumdur sorularla teşekkür ederim :)

spell olanı kullan ayrıca doomhammer bence çok op bir kart windfury ve durability ile gerçekten dosta düşmana korku salıyor en az 1 rockbitter ile bir turda 10 damage var ayrıca yeri temizlemede etkili earth elemantal koymayabilirsin çünkü verdiği 3 overloadu yüzünden çok riskli buluyorum
    tavsiye ettiğim kartları yazıyorum sana
    2x hex
    2x lighting bolt
    2x rockbitter
    2x earth shock
    2x 2/3 lük wolflar
    2x unbound elemantel
    en az 1 bloodlust
    2x fire elemantel
    2x lighting storm aoe damage
    mana tide totem card draw için
    2x azure atabilirsin draw ve spell damage için
    2x argent commander totem ve rockbitter ile sinerji ve charge + divine sheild
    2x 2 atak verdiren totem
    2x argent squire atabilirsin 1 manada oynayabileceğin bir kart divine sheild +rockbitter sinerjisi burda da var
    argus koyabilirsin taunt eksikliği için
    doomhammer
    ragnaros
    2/3 lük axe
    şimdilik böyle bir deste yapabilirsin dust miktarın ne kadar bilmiyorum

Hocam oradaki tüm kartlara sahibim aşağı yukarı benzer bir deck benimkide. tauntu sevdiğim için o ferallara ek olarak watcherları da kullanıyorum . sunfury spellbreaker da elbette . heal konusunda dusunceleriniz nelerdir alinmali mi . birde yukaridaki arkadaş desteye bloodlust almamış verim alınabiliyormu o şekilde ? Ayrıca 2-3axe+bloodlust biraz fazla genişlik olur diye dusunuyorum ben . unbound kullanmıyorum birde sanırım yanlış yapıyorum eve gidince bir tam desteyi yazayım buraya gereksizleri atalım size zahmet

Edit: argent squire kullanmıyorum neredeyse hiçbir destede etkisi nedir ? Genelde 3manada totemi yollamaya odaklı oynuyorum veya watcherları aktive etmeye . birde doomhammer varken ortaya mana wrym voidli kart gibi 1-3 lük açılış yapıyor direk yapıştırıyorum rockbitterı . doğru mu yapıyorum bekletmek mi lazım bunu da merak ediyorum açıkçası . birde watcher açılışını uygulamak için elime gelen totem -lightning vb kartları takas etmelimiyim yoksa late demi watcherları bekleyeyim . kafamda oturmayan fazla şey var soruyorum ama biraz suçluluk psikolojisine girdim . umarım fazla bunaltmıyorumdur

eskiden bloodlust koymazdım ama en az 1 tane şart bunu anladım gerçekten shamanı oynatan bir kart ayrıca ben taunt hiç sevmediğimden earth elemantel koymuyorum argent squire en sevdiğim kartlardan 1 manayı boş geçmeyip divine sheildi ile en az 1 tur sahada kalması garanti ve onu argus la veya rockbitterla besleyebilirsin rockbiter ile bir argent commander etkisi var ve ilk minyonu sen attıığn için rakip seni takip ediyor heal bazen gerekebiliyor çünkü silahlarla çok fazla temizleme yapabiliyorsun birde shamanda hero power olarak kullandığın totemler oyunun gidişatını belirliyor bloodlust burda gerekiyor 0/2 gibi gözüken totemler ile oyunu bitiriyorsun rockbitteri genelde bende kullanıyorum earlyde saklayabilirsen iyi olur ayrıca unbound elemanteli kesinlikle kullan en az 1 axe şart 2 doomhammer gereksiz olur 2 bloodlustta gereksiz

• Lord Jarraxus'dan sonra çıkan Ysera'yla beraber main hesabımı Amerika yapmış bulunuyorum :D

Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU]
  • uzun bi süreden sonra ilk legendary kartımı düşürdüm demin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chessmate -- 28 Nisan 2014; 18:42:20 >
  • chessmate kullanıcısına yanıt
    1 legendary, 1 epic, 1 rare, 2 common. Böyle bir deste bir bana çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmate

uzun bi süreden sonra ilk legendary kartımı düşürdüm demin :D

Longbow aradığım kart, o paket bana çıksa longbowa daha çok sevinirdim,tebrikler :)

• 30-40 pack açtım sadece king mukla onuda dustladım

• Mukla dustlanır mı yahu ?
  • Valla bende en son baron geddon çıktı onuda hangi desteye gider uyduramadim üstüne en az 15 paket daha açtım sadece 1 epic çıktı oda kidnapper bir şeye yaramıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

Valla bende en son baron geddon çıktı onuda hangi desteye gider uyduramadim üstüne en az 15 paket daha açtım sadece 1 epic çıktı oda kidnapper bir şeye yaramıyor

Bana şu ana kadar 3 kere geddon çıktı :D çok seviyo bu kart beni.
  • prayerx kullanıcısına yanıt
    Benden de 3 Al'Akir Windlord. 4.ye nikah kıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning Returns

Mukla dustlanır mı yahu ?

çoğu kişi çöp diyordu bende dustladım

• Turn 2 + Coin'le yere Mukla bırakmak; sizi gerçekten öne geçirebilir ki eğer şanslıysanız; Druid'le daha 1. Turn'den, innervate ile birlikte yere Mukla bırakmak oyunu epey erken bitirebilir. Lakin bu tip kombinler dışında, daha mid game'den itibaren mukla, kullanışsız hale gelen bir kart. Bu yüzden dustlandığı için pişman olunmaması gereken bir kart.

@Dertli Genç
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bence hiç bir legendary çok çok önemli değil ise o 400 gold dustlanmamalı. Lorewalker,millhouse gibi kartları bir nebze anlayabilirim eğer kullanılmıyorsa ama mukla ÇÖP sınıfında kesinlikle değil.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.