Şimdi Ara

Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
3
Favori
39.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ysera, bence de dustlanacak değil; craftlanacak nitelikte bir kart. Büyük hata olur.
  • Yeni değilim ama genel olarak hoş geliyor ragnaros da oyle. Tinkmaster satıp hevesle ysera almıştım fakat bekledigim verimi alamadım diyebilirim . shaman oynuyorum onyxia +bloodlust tutturma ihtimali de cazip geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ysera, 4 atağıyla Priest karşısında sonraki elde instant gitmeyecek bir kart ki verdiği kartlar azımsanamaz nitelikte. Sadece Bloodlust kombin odaklı bir Onyxia; bence hareket alanını daraltır ki; Holy Nova...vs gibi arena skiller karşısında 1 Hp'lik whelp'ler; bence büyük risk.

@LeeOrAfk
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Risk severim hocam aslinda havalı Bi sahaya giriş efekti yapsalar ısınırım belki

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Yeni değilim ama genel olarak hoş geliyor ragnaros da oyle. Tinkmaster satıp hevesle ysera almıştım fakat bekledigim verimi alamadım diyebilirim . shaman oynuyorum onyxia +bloodlust tutturma ihtimali de cazip geliyor

ysera oynayıp ertesi tur faceless +argus ya da sunfury çaktın mı oyunu kaybetme ihtimali yok gibi bir şey
    senin dediğini yapabilirsen direk gg ama önceden yem kullanman lazım bende leeroy yaptım windfurry+ rockbitter+ totem deniyecem

• Gruul
    Prophet Velen
    Mlllhouse

Troll drops

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightning Returns -- 26 Nisan 2014; 22:07:27 >
  • Ragnaros baron geddon

• 4-5 gündür açtığım packlerden hiç legendary çıkmadı. demin dedim oğlum bu sefer son pack. legendary çıktı çıktı yoksa bi daha girmicem bu oyuna dedim. beast çıktı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkharin -- 26 Nisan 2014; 22:06:41 >
  • Tebrik ederim, güzel bir kart. Elinizde düşük manalı bir silence kartı da varsa; kombin olarak deathrattle'ı silmek için kullanılabilir. Board control için charge'lar, area spell'ler ya da tauntla desteklenmesi durumunda; gerçekten etkili.

@Alkharin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Tebrik ederim, güzel bir kart. Elinizde düşük manalı bir silence kartı da varsa; kombin olarak deathrattle'ı silmek için kullanılabilir. Board control için charge'lar, area spell'ler ya da tauntla desteklenmesi durumunda; gerçekten etkili.

@Alkharin

verdiğiniz taktiği deneyeceğim, şu aralar zoo oynuyorum. jaraxxus ragnaros vede black knight'lı bi destem var. tek eksiği şuan için lee roy. onuda divine'lı charge'lı kart neydi 6 mana onunla kapatıyorum şimdilik. ne dus nede gold var. bulana kadar böyle :D
  • Jarraxuslu desteye iki tane Molten Giant ve Alextrazza eklersen seni yenmeleri çok zorlaşır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avery

quote:

Ysera Bendede var fakat nerf gelsede dustlasam diyorum . bi deathwing bi ragnaros bi onyxia falan olsa daha hoş olurdu benim icin
    Ysera'yı dustlayıp Deathwing mi craft'layacaksınız?

Düzenleme gelirse yapıcam evet ragnaros deathwing onyxia black knight cairne sylvanas falan da işime yarar gibi

Dostum Deathwing'le ladder'da muhtemelen bir başarı sağlayamazsınız.

Eğlencesine oynanır belki de, söylediğiniz çoğu legendary kart kısıtlı kartlar.

Deathwing de öyle, Ragnaros da Onyxia da. Belki casual'da çok maç kazandırır bunlar ama Ranked'de yukarıya doğru çıktıkça Rag. dahil yok denecek kadar az bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avery -- 27 Nisan 2014; 10:01:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkharin

quote:

Tebrik ederim, güzel bir kart. Elinizde düşük manalı bir silence kartı da varsa; kombin olarak deathrattle'ı silmek için kullanılabilir. Board control için charge'lar, area spell'ler ya da tauntla desteklenmesi durumunda; gerçekten etkili.

@Alkharin

verdiğiniz taktiği deneyeceğim, şu aralar zoo oynuyorum. jaraxxus ragnaros vede black knight'lı bi destem var. tek eksiği şuan için lee roy. onuda divine'lı charge'lı kart neydi 6 mana onunla kapatıyorum şimdilik. ne dus nede gold var. bulana kadar böyle :D

Hocam Zoo'da Jaraxxus'un ne işi var? :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ysera Bendede var fakat nerf gelsede dustlasam diyorum . bi deathwing bi ragnaros bi onyxia falan olsa daha hoş olurdu benim icin

Düzenleme gelirse yapıcam evet ragnaros deathwing onyxia black knight cairne sylvanas falan da işime yarar gibi

Deathwing de öyle, Ragnaros da Onyxia da. Belki casual'da çok maç kazandırır bunlar ama Ranked'de yukarıya doğru çıktıkça Rag. dahil yok denecek kadar az bunlar.

Rank 10 dayım şuan daha yukarı ilerleyemiyorum haklısınız büyük ihtimalle peki shaman için bir legendary onerirmisiniz ysera dışında

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rank 10 dayım şuan daha yukarı ilerleyemiyorum haklısınız büyük ihtimalle peki shaman için bir legendary onerirmisiniz ysera dışında

Size bu legendary kartları craftlamayın dememin sebebi, bu kartlar üzerine oyun kuracak bir taktiğiniz olmaması dolayısıyla, sadece bu kartlar iyi diye elinizdeki legendary'den olmayın demek istemem.

Bence oyundaki açık ara en iyi kart "Cairne Bloodhoof". Fakat siz bir deck kurarsınız çok hoşunuza giden ilerlersiniz de fakat Cairne hiç uymaz bu deck'e. Boşu boşuna elinizdeki legendary'den olursunuz.
    Kişisel fikrim, "Nozdormu" hariç hiçbir legendary kartı (gold değilse) disenchant etmeye değmez. Bu yüzden tüm legendary'leri tutun.

Shaman meselesine gelince, ben çok uzun süredir Priest oynuyorum ve birkaç ay önce legend rank'ına da çıktım. Sadece bu ay ilk kez farklı olarak Warlock Giants'la başladım, onda da rank 5'teyim şu an. Bu yüzden, tüm Priest çeşitleri, Warlock Giants ve biraz da Hunter Beast deck'ler dışında diğer deck'lerin nasıl kurulması gerektiği dışında çok fikrim yok.

Size sadece şunu önerebilirim. Az legendary ile Legend rank'a yükselmiş kişilerin deck'leri üzerine çalışın. Misal, Deck'te 2 legendary kart vardır. Sizde de ikisi yoktur. Siz legendary'ler hariç 7-8'e kadar yükselmişsinizdir. Fakat örnegin adam Shaman'ı Leeroy Jenkins (üstüne Windfury) ile oynuyorsa, sizde olmadığı için bazı yerlerde oyunu finish edecek vurucu kart eksikliğiniz olur.

Siz bu Shaman deck'inize şimdilik Leeroy Jenkins yerine Argent Commander alıp olabildiği kadar zorlar ve belli bir yere gelirsiniz. Eğer o zaman gerçekten tek 1 legendary kartın sizi 7-8. rank'tan 4-5 rank'a atacağını düşünüyorsanız, o zamana kadar da elinize birkaç daha legendary gelmiş olur, o zaman kar/zarar açısından o an için en gerekli olmayan (örneğin elinizde Tinkmaster olabilir) legendary kartı disenchant edip Leeroy ya da Al Akir alıp o sınırı geçersiniz.

Gerçekten içinize sinen fakat eksik birkaç kart yüzünden bir noktada tıkandığınız bir deck bulmadan (bu kartı almam zaruri diye düşünecek imkan olmadan) kart disenchant etmeyin.

Edit:

Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU]

Örneğin yukarıdaki deck, sezon 3'te Rank 1'e yükselmiş bir deck ve içinde legendary sadece Nat Pagle var. Bu yüzden bir deck üzerine yoğunlaşıp onu geliştirmek en iyisi. Belki şu anki meta'ya uygundur veya değildir bilmiyorum (hunter-zoo) yoğunluğu arttığı için fakat başarılı olması muhtemel az (veya hiç) legendary'li çok deck var. Bir veya birkaçına yoğunlaşmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avery -- 27 Nisan 2014; 10:44:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkharin

quote:

@Alkharin

Hocam Zoo'da Jaraxxus'un ne işi var? :D

zoo ama içinde her duruma karşılık kart var işte :D kötü değil ama ya bak rank 8 oldum :D

• Avery kullanıcısına yanıt
    Uzun açıklama için çok teşekkür ederim . leeroy+windfury taktiğinde spell olan windfury mi kullaniliyor minyon olanmı . ayrıca earth elemantal kartını sizce 1 tane mi 2 tane mi kullanmaliyim . ek olarak doomhammer alıyorum bitane bu aralar gereksiz mi diye kafamı kurcalıyor . ayrıca destemde heal veren kartlara yer vermedim ihtiyacım var gibi geldi sizce bulunmalı mı ? Hangi karttan kaç tane ? Umarım fazla sıkmıyorumdur sorularla teşekkür ederim :)

•  Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU]

oğlum sevinemedim ya. zaten vardı...
  • quote:

Uzun açıklama için çok teşekkür ederim . leeroy+windfury taktiğinde spell olan windfury mi kullaniliyor minyon olanmı . ayrıca earth elemantal kartını sizce 1 tane mi 2 tane mi kullanmaliyim . ek olarak doomhammer alıyorum bitane bu aralar gereksiz mi diye kafamı kurcalıyor . ayrıca destemde heal veren kartlara yer vermedim ihtiyacım var gibi geldi sizce bulunmalı mı ? Hangi karttan kaç tane ? Umarım fazla sıkmıyorumdur sorularla teşekkür ederim :)

spell olanı kullan ayrıca doomhammer bence çok op bir kart windfury ve durability ile gerçekten dosta düşmana korku salıyor en az 1 rockbitter ile bir turda 10 damage var ayrıca yeri temizlemede etkili earth elemantal koymayabilirsin çünkü verdiği 3 overloadu yüzünden çok riskli buluyorum
    tavsiye ettiğim kartları yazıyorum sana
    2x hex
    2x lighting bolt
    2x rockbitter
    2x earth shock
    2x 2/3 lük wolflar
    2x unbound elemantel
    en az 1 bloodlust
    2x fire elemantel
    2x lighting storm aoe damage
    mana tide totem card draw için
    2x azure atabilirsin draw ve spell damage için
    2x argent commander totem ve rockbitter ile sinerji ve charge + divine sheild
    2x 2 atak verdiren totem
    2x argent squire atabilirsin 1 manada oynayabileceğin bir kart divine sheild +rockbitter sinerjisi burda da var
    argus koyabilirsin taunt eksikliği için
    doomhammer
    ragnaros
    2/3 lük axe
    şimdilik böyle bir deste yapabilirsin dust miktarın ne kadar bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 27 Nisan 2014; 15:42:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

quote:

spell olanı kullan ayrıca doomhammer bence çok op bir kart windfury ve durability ile gerçekten dosta düşmana korku salıyor en az 1 rockbitter ile bir turda 10 damage var ayrıca yeri temizlemede etkili earth elemantal koymayabilirsin çünkü verdiği 3 overloadu yüzünden çok riskli buluyorum
    tavsiye ettiğim kartları yazıyorum sana
    2x hex
    2x lighting bolt
    2x rockbitter
    2x earth shock
    2x 2/3 lük wolflar
    2x unbound elemantel
    en az 1 bloodlust
    2x fire elemantel
    2x lighting storm aoe damage
    mana tide totem card draw için
    2x azure atabilirsin draw ve spell damage için
    2x argent commander totem ve rockbitter ile sinerji ve charge + divine sheild
    2x 2 atak verdiren totem
    2x argent squire atabilirsin 1 manada oynayabileceğin bir kart divine sheild +rockbitter sinerjisi burda da var
    argus koyabilirsin taunt eksikliği için
    doomhammer
    ragnaros
    2/3 lük axe
    şimdilik böyle bir deste yapabilirsin dust miktarın ne kadar bilmiyorum

Hocam oradaki tüm kartlara sahibim aşağı yukarı benzer bir deck benimkide. tauntu sevdiğim için o ferallara ek olarak watcherları da kullanıyorum . sunfury spellbreaker da elbette . heal konusunda dusunceleriniz nelerdir alinmali mi . birde yukaridaki arkadaş desteye bloodlust almamış verim alınabiliyormu o şekilde ? Ayrıca 2-3axe+bloodlust biraz fazla genişlik olur diye dusunuyorum ben . unbound kullanmıyorum birde sanırım yanlış yapıyorum eve gidince bir tam desteyi yazayım buraya gereksizleri atalım size zahmet

Edit: argent squire kullanmıyorum neredeyse hiçbir destede etkisi nedir ? Genelde 3manada totemi yollamaya odaklı oynuyorum veya watcherları aktive etmeye . birde doomhammer varken ortaya mana wrym voidli kart gibi 1-3 lük açılış yapıyor direk yapıştırıyorum rockbitterı . doğru mu yapıyorum bekletmek mi lazım bunu da merak ediyorum açıkçası . birde watcher açılışını uygulamak için elime gelen totem -lightning vb kartları takas etmelimiyim yoksa late demi watcherları bekleyeyim . kafamda oturmayan fazla şey var soruyorum ama biraz suçluluk psikolojisine girdim . umarım fazla bunaltmıyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeeOrAfk -- 27 Nisan 2014; 15:59:11 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.