Şimdi Ara

Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
3
Favori
39.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an elimde bulunanlar : Alexstrasza, Ysera, Ragnaros, Antonidas, Old-Murk Eye.
    Disenchant ettiklerim : 2x Millhouse Manastorm, King Krush, King Mukla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadeje. -- 21 Nisan 2014; 20:32:48 >
  • Herkes kartlarını paylaşınca bende güncelleme gereği duydum

3 ay önce 3 tane kartım varmış, şimdi 10 tane. Oynadıkça geliyor kartlar.

Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU]

Bunların yanında 2 tane Nozdormu ve 1 tane Illidan ı dustladım ve şimdi 2 legendary yapacak kadar dustum var ama diğer legendarylere karar veremiyorum, çoğu epic ve daha düşük seviyeli kartlarda var.

• Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Gelbin altın olmasın?

Bloodlust iyidir. Ayrıca class legendarylerine yönelmeni öneririm. Güzel epiclerden eksik olan varsa onları da atlama.

Veya yeni gelecek kartlara da saklayabilirsin tozları.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Shaman oynadığım için Al'akir çok gereksiz kart gibi geliyor bana. Craftlamak değil, paketten çıksa bile desteme almam.

2 tane rare, 7 tane epic eksik bu epiclerin 3 tanesi giantlar. Diğerleride pek kullanışlı kartlar değil gibi geliyor bana. Herşeyim var ama yinede mutlu değilim durumuna geldim yani

Yeni kartlar ne zaman gelecek ki ? Tarih vs. vermediler, blizzardı tanıyorsam en az 1 sene oynarız bu kartlarla. O zamana kadarda zibilyon tane dust birikir.
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Geldi bile http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/13665269

Ama craftlanabilirler mi yoksa soulbound mu olacaklar emin değilim.
  • sonunda ragnaros çıkarttım elimdeki 2.legendary
  • legendary rate oranında artış var sanırım. bana da bugün golden cenarius çıktı bozup ragnaros yaptım. 200 dust sonra da ya sylvanas ya da caine açıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

legendary rate oranında artış var sanırım. bana da bugün golden cenarius çıktı bozup ragnaros yaptım. 200 dust sonra da ya sylvanas ya da caine açıcam.

Tebrik ederim @Tirion Fordring.

Drop rate'de artış yok bana kalırsa, Blizzard pek kurcalamaz ayarları ki benim son 9 pack için; 4 common, 1 rare maalesef.

• Amerika sunucusunda Lord Jarraxus çıktı resmen beni tekrar oyuna bağladı. Oyunun en karizmatik en iyi seslendirmeye sahip Legendary'si kesinlikle her oyuncu bu zevki yaşamalı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

legendary rate oranında artış var sanırım. bana da bugün golden cenarius çıktı bozup ragnaros yaptım. 200 dust sonra da ya sylvanas ya da caine açıcam.

Tebrik ederim @Tirion Fordring.

Drop rate'de artış yok bana kalırsa, Blizzard pek kurcalamaz ayarları ki benim son 9 pack için; 4 common, 1 rare maalesef.

ben şanslıymışım bu sefer o zaman :) kasımdan beri oynuyorum totalde 5 6 tane legendary çıkmıştır.

• Tebrik ederim @KraLmaNia10, Lord Jarraxus gerçekten etkili de bir kart.

@Tirion Fordring;

Her çok oyunculu oyunda, değerli itemlerin, değerli kalması gerektiğini savunan biri olarak; her ne kadar sadece 2 legend'a sahip olsamda, drop rate'lerin düşük olmasından memnunum. Ayağa düşmüyor kartlar hiç değilse, elde edilince bir anlamı oluyor.
  • Aynen çok etkili ama elime gelmediğinde çaresiz kalıyorum oyunu ona endeksli oynayınca bide üstüne gelmeyince oyunu kaybedebiliyorum onun dışında 7 oyun çıkardım şimdiye kadar hepsini kazandım :) @ANDREI
  • Hiç yok, arena daki kartlar arasından da hiç çıkmadı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İlk packimden alex çıkardım , daha sonra değil legendary epic bile 1 tane çıktı. İlginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schnitzellite

İlk packimden alex çıkardım , daha sonra değil legendary epic bile 1 tane çıktı. İlginç.

İlk pack'ten Alexstrasza çıkmasının bedeli ağır olur maalesef
  • en son gruull çıktı nasıl yazılıyor onu bile bilmiyorum çöp resmen daha önce velen ile malygos bozdurdum bunuda bozduracağım arkadaş hiç mi işe yarayan legend çıkmaz ne deathrattle var ne battlecry efekti bi ysera bi slyvannas baron geddon falan bunlar çıksa fena mı olur ya da miracle dizsem leeroy çıksa

• Evet, Gruul nispeten etkisiz legend'lardan. Benim de ilk legend'ım Velen'dı, aktif kullanırım ki epey etkili olduğu, oyun döndürdüğü maçlar olmuştur. Bozdurmasaydınız diyeceğim de, Priest oynamıyorsanız orasını bilemem.

@matrix999
  • Gruul çok kötü bir kart değilki neden kimse beğenmiyor ? Rakibi yemledikten sonra Gruul a taunt verince çin seddi gibi koruyor masayı, özellikle üzerinden 2 - 3 tur geçtiyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Gruul çok kötü bir kart değilki neden kimse beğenmiyor ? Rakibi yemledikten sonra Gruul a taunt verince çin seddi gibi koruyor masayı, özellikle üzerinden 2 - 3 tur geçtiyse.

Yüksek manalı masada direk etki yapmayan legendarylar çöpten farksız. Big game ve class kartlarıyla tekte ölüyor ve siz 8 mana harcadığınız için sizi oyunda çok geriye düşürüyor. Gruul yerine Cairne Bloodhoof ,The Black Knight, Ragnaros the Firelord, Alexstrasza ve Ysera kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Gruul çok kötü bir kart değilki neden kimse beğenmiyor ? Rakibi yemledikten sonra Gruul a taunt verince çin seddi gibi koruyor masayı, özellikle üzerinden 2 - 3 tur geçtiyse.

Yüksek manalı masada direk etki yapmayan legendarylar çöpten farksız. Big game ve class kartlarıyla tekte ölüyor ve siz 8 mana harcadığınız için sizi oyunda çok geriye düşürüyor. Gruul yerine Cairne Bloodhoof ,The Black Knight, Ragnaros the Firelord, Alexstrasza ve Ysera kullanabilirsin.

Cairne dışında diğer legendaryler var ve hepsini aynı deste içinde kullanıyorum. Çoğu legendary zaten en az 6 mana istiyor, daha az isteyenlerinde pek güzel bir özelliği yok. Gruul her turun sonunda +1/+1 kazandığı için 2 - 3 tur oynayıp ardından tauntlayınca rakibin geçmesi kolay olmuyor. Tabi oynayacak zamanı bilmek lazım, rakibin kartları 8 hasar verebiliyorken Gruul oynamak çok mantıksız, masa boşken oynanacak kartlardan bir tanesi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.