Şimdi Ara

Elise hakkında küçük bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler örümcek halindeyken E skilli ile istediğin champ veya tarafsız yaratıklar ve sanırım sadece karşı criplerin üstüne atlayabiliyosun çemberin içinde veya yakınlarındaysalar. havandıktan sonra hangi tuşla atlanıyor doğru tuş veya tuşlar hangileridir. cunku havalanıp adama cokucem derken dogru tusun hangısı oldugunu bılmedıgım ıcın cemberın merkezıne ınıs yapıyorum ve fail veriyorum. yardımcı olursanız arkadaşlar sevinirim, saygılar.

• Mouse sağ tık olamsı lazım , soluda dene olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 22 Ocak 2013; 17:44:58 >
  • E ye bastiginda eger rakibi secersen hava ziplayip rakibin ustune coker ama E ye basip yeri yada rakip minion filan secersen oldugun yere dusersin sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

E ye bastiginda eger rakibi secersen hava ziplayip rakibin ustune coker ama E ye basip yeri yada rakip minion filan secersen oldugun yere dusersin sadece.

seçersin derken hangi tuşla seçmek ben bunu öğrenmek istiyorum bütün tuşlara basıyorum bi şekilde istediğim yere düşüyorum ama hem havada kalma sürem uzadığı için adam dairemin alanından uzaklaşıyor hem de bilinçli bi şekilde yapmak istiyorum, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

beyler örümcek halindeyken E skilli ile istediğin champ veya tarafsız yaratıklar ve sanırım sadece karşı criplerin üstüne atlayabiliyosun çemberin içinde veya yakınlarındaysalar. havandıktan sonra hangi tuşla atlanıyor doğru tuş veya tuşlar hangileridir. cunku havalanıp adama cokucem derken dogru tusun hangısı oldugunu bılmedıgım ıcın cemberın merkezıne ınıs yapıyorum ve fail veriyorum. yardımcı olursanız arkadaşlar sevinirim, saygılar.

fail nasıl veriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

beyler örümcek halindeyken E skilli ile istediğin champ veya tarafsız yaratıklar ve sanırım sadece karşı criplerin üstüne atlayabiliyosun çemberin içinde veya yakınlarındaysalar. havandıktan sonra hangi tuşla atlanıyor doğru tuş veya tuşlar hangileridir. cunku havalanıp adama cokucem derken dogru tusun hangısı oldugunu bılmedıgım ıcın cemberın merkezıne ınıs yapıyorum ve fail veriyorum. yardımcı olursanız arkadaşlar sevinirim, saygılar.

fail nasıl veriliyor

hata yapıyorum anlamında.
  • Elise konusu varken elise suan jungle icin nasil durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün aldım pek deneyimli değilim ama, bir "rakibe" tıklamadığın sürece veya E'ye basıp havadayken bir rakibe tıklayıp tekrar E'ye basmadan ,merkez dışında bir yere inmezsiniz. Yani E'ye basıp beklerseniz tam süresini bilmiyorum işte o kadar havada durur. Ama E'ye basarsanız havadayken E hala aktif oluyor yanılmıyorsam, rakibin üstüne tıklayıp E'ye basarsanız onun olduğu yere iner. Dediğim gibi daha dün aldım yanılıyor olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Dün aldım pek deneyimli değilim ama, bir "rakibe" tıklamadığın sürece veya E'ye basıp havadayken bir rakibe tıklayıp tekrar E'ye basmadan ,merkez dışında bir yere inmezsiniz. Yani E'ye basıp beklerseniz tam süresini bilmiyorum işte o kadar havada durur. Ama E'ye basarsanız havadayken E hala aktif oluyor yanılmıyorsam, rakibin üstüne tıklayıp E'ye basarsanız onun olduğu yere iner. Dediğim gibi daha dün aldım yanılıyor olabilirim.

hemen kontrol edicem. doğru ise editlicem. teşekkürler...

Edit: bilgi doğru, teşekkürler. GurcellOnline' da aynı şeyi söylemiş anlamamışım okuduğumu, belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizgoxel -- 23 Ocak 2013; 17:26:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.